Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Taxhelper er virkelig godt fund for mig, idet jeg er blevet hjulpet og fået (d. d) udbetalt ca. 9000 dkr i alt efter de har været inde og grave og fundet penge, som de fandt for mig. Så jeg er mega... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Software para la declaración de impuestos

Escrito por la empresa

TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Taxhelper er virkelig godt fund for…

Så jeg er mega tilfreds.

19 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service for help with Tax matters. I can warmly recommend this service

An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service!

23 de marzo de 2026

Hi Susanne,

Thank you so much for your kind words. It really means a lot to us!

We truly appreciate your trust over the years and are very happy to have you with us. :-)

All the best,

Børnebidrag penge tilbage

Jeg skulle have penge tilbage fra børnebidrag fra 2022 og 2023 og 2024 men de afviste mig

Jeg betale børnebidrag til min eks selvom min børnene bor opholdssted 2022 til 2024 lige endnu.

Jeg betale 3 og og 3 mdr indtil flyt til krisecenter 2024 april .

Men taxhelper og skat.dk enig i jeg ik får penge tilbage,

Så jeg bliver snyd .

Jeg har opgivet med hos taxhelper,jeg gjort alt hva jeg kunne for have dokumenteret og sendt til taxhelper men ik god nok.. jeg miste mange penge tak gøre mig ked af

Jeg er blive ked af og såre penge gå til min tandlæge og sammen med min børn samvær hver 14 dag 🥲og spare op til ny lejlighed

10 de marzo de 2026

Hej Lene,

Vi har gennemgået din sag grundigt og har i den forbindelse fulgt de gældende regler fra Skattestyrelsen. For at være berettiget til fradrag for børnebidrag stilles der en række konkrete krav, herunder dokumentation for betaling samt at de øvrige betingelser er opfyldt.

Vi har løbende været i dialog med dig og efterspurgt den nødvendige dokumentation for at kunne vurdere din sag korrekt. På baggrund af det modtagne materiale er det vores vurdering, at betingelserne for fradrag desværre ikke er opfyldt i henhold til gældende regler.

Vurderingen er baseret på Skattestyrelsens retningslinjer, herunder den juridiske vejledning (C.A.8.5.2.2 om fradrag for bidrag til børn).

Vi kan ikke fravige de gældende regler eller træffe afgørelser uden for Skattestyrelsens rammer.

Hvis du har yderligere dokumentation, er du meget velkommen til at sende det til os, så vi kan foretage en ny vurdering af din sag.

Bedste hilsner,

Det er for fedt!

11 de marzo de 2026

Respuesta de TaxHelper

Tak for din anmeldelse Mads!

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service!

Rigtig god dag til dig.

Hilsen TaxHelper Teamet :))

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De har absolut ikke hjulpet mig med…

De har absolut ikke hjulpet mig med noget som helst, de reklamere med at du kun skal betale hvis de kan hjælpe dig, dette er ikke sandt ikke tag brug af taxhelper

10 de octubre de 2025

Hej Daniel,

Vi har modtaget en henvendelse fra dig på mail, hvor vi gjorde opmærksom på, at vi desværre ikke kan finde et kundeforhold ud fra den e-mailadresse, du skrev fra. Vi bad derfor om uddybende oplysninger, så vi kunne slå dig korrekt op og hjælpe dig videre, men vi har ikke modtaget et svar retur.

På den baggrund kan vi desværre ikke bekræfte din sag, da vi ikke kan matche dig med en bruger i vores system. Du er meget velkommen til, at besvare vores mail eller kontakte os på support@taxhelper.dk, så hjælper vi dig gerne videre. :-)

Fradragstjekket er helt gratis, hvis vi ikke kan skabe en yderligere værdi. Hvis vi derimod finder en besparelse, koster servicen maks. 30% af den værdi, vi finder.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Godt nok fint i kan sidde og hjælpe en…

Godt nok fint i kan sidde og hjælpe en med at få ekstra penge tilbage i skat, men jeg får beskeder omkring at jeg skylder jer penge jeg skriver flere mails til jeres support og jeg får intet tilbagesvar nu begynder jeg at få beskeder fra samtlige steder omkring gæld til jeres møj men hvordan skal man kunne betale noget som man slet ikke får mail på i jo nogle syge mennesker seriøst aldrig oplevet noget så ringe måske til en anden gang så husk at kigge jeres support mails igennem engang det ville sgu nok gøre en forskel istedet for andre mennesker skal ende på en debitorliste takket være jeres møj og papir

25 de mayo de 2025

Hej Bob,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre om den oplevelse, du beskriver, og at du føler dig dårligt behandlet. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at yde.

Vi tager din feedback meget alvorligt, men vi har svært ved at finde din specifikke sag og tidligere henvendelser i vores systemer baseret på de oplysninger, der er tilgængelige her på Trustpilot. Vi kan derfor ikke umiddelbart se, hvad der er sket i dit tilfælde, eller om vi har overset noget.

For at vi kan undersøge din situation nærmere, herunder de manglende svar på e-mails, vil vi bede dig om at kontakte vores support direkte på support@taxhelper.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God oplevelse, men langsomme med udbetaling

God oplevelse med fradrag der går flere år tilbage. Nemt at udfylde.
Dog er de meget langsomme om at udbetale de 300kr man får hvis har henvist til en anden bruger deres service. Min mand brugte I start april deres service gennem link fra mig, men har til dags dato stadig ikke modtaget de 300kr. Mærkeligt at de ikke bare modregner dem, når man får en regning på de fundne fradrag.

2 de abril de 2025

PAS PÅ DE STJÆLER DINE PENGE

Tilbyder gratis gennemgang og at man først skal betale for de gamle år hvis man ønsker yderligere service. Men alligevel trækker de uden samtykke fra en konto flere 1000kr for noget de ikke har rettet men man selv har gjort i forevejen. Det fair man betaler det de forlanger for de gamle år. Men når man tilbyder noget gratis for at få kunder for derefter og stjæle deres penge uden samtykke og direkte trækning fra kortet , så skulle man virkelig skamme sig.

12 de mayo de 2025

Hej Mette,

Vi beklager naturligvis den oplevelse, du beskriver.

Vi kan dog ikke umiddelbart genkende det forløb, du skitserer. Vores service Glemte Fradrag, som du har benyttet, er en service, hvor vi gennemgår tidligere skatteår for at finde fradrag, du er gået glip af. Prisen for denne service er, som oplyst på vores forside, vores dedikerede prisside, samt inden man indsender sin besvarelse, max 30% af den skattebesparelse, vi opnår for dig. Servicen er kun gratis i de tilfælde, hvor vi ikke kan skabe en besparelse.

Med hensyn til selve betalingstrækningen, så var det vores forståelse, at betalingsdatoen var aftalt med dig i den dialog, vi havde, og vi har ikke hørt fra dig siden da vedrørende dette.

Vi bestræber os altid på at kommunikere klart og tydeligt. Skulle der i dit specifikke tilfælde være sket en fejlkommunikation fra vores side vedr. vores pris eller andet, vil vi meget gerne opfordre dig til at kontakte vores support direkte på support@taxhelper.dk. Så kan vi gennemgå netop din sag og se, om der er sket en fejl, vi skal rette op på.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på!! De tager pengene før de kommer!

PAS på de tager pengene på forhånd , var desværre dum nok til ikke at læse alle detaljer, de tager pengene på forhånd. Jeg ville med glæde betaler de 30% jeg ikke har fået endnu, for denne service. Taxhelper har nu trukket pengene direkte fra min konto uden tilladelse, hvilket har resulteret i spærret kort og sidder i saksen nu.
Jeg ved ikke om det er lovligt, men jeg sender i vert fald det hele til ombudsmanden, da jeg mener det er misvisende og vil selvfølgelig gøre mit for at andre ikke kommer i fælden

7 de mayo de 2025

Hej Max,

Vi er glade for at høre, at du indledningsvist oplevede vores service som "Super fed og hjælpsom". Vi beklager den frustration, du oplever i forbindelse med betalingen.

Vores mål er altid at afstemme vores betaling med det tidspunkt, hvor du modtager dine penge fra SKAT.

Som vi også har skrevet til dig i en e-mail, kontaktede vi dig netop den 25. april for at høre, om du havde modtaget en afgørelse eller din overskydende skat, inden vi forsøgte at gennemføre betalingen. Vi modtog desværre intet svar på denne mail eller på vores tidligere rykkere, som blev sendt, da første betalingsforsøg ikke gik igennem. Uden svar fra dig kunne vi derfor først reagere på din situation, da du henvendte dig, efter betalingen var trukket.

Vi er allerede i dialog med dig via e-mail for at finde en løsning. Skulle du have nogle spørgsmål, så er du velkommen til at besvare vores mail.

Scam

Taxhelper indrapporterede 0 af de fradrag der var indtastet via hjemmesiden, alligevel sendte de en regning for 30% af alle de fradrag jeg selv indtastede på skat.dk

Har fået en regning på 3.000 kr. for intet andet end at måtte gøre deres arbejde for dem.

3 de mayo de 2025

Hej Mick,

Vi kan bekræfte, at vi har gennemgået og indberettet de fradrag, du har oplyst os via vores platform, hvilket danner grundlaget for betalingen.

Vi kan ikke se at have modtaget en henvendelse fra dig angående dine fradrag eller betaling.

Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på support@taxhelper.dk, såfremt du ønsker at uddybe din henvendelse. Så kan vi sammen gennemgå forløbet.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er for opmærksomhed krævende

Er for opmærksomhed krævende

2 de mayo de 2025

Hej Tobias,

Vi er kede af at høre, at du oplever vores service som "for opmærksomhed krævende". Vi er ikke helt sikre på, hvad du specifikt mener med dette, da du ikke har henvendt dig direkte til os.

Vi vil meget gerne forstå din oplevelse bedre, så vi kan forbedre os. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på support@taxhelper.dk og fortælle os mere om, hvad du oplevede, og hvad vi eventuelt kan gøre anderledes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overlad trygt alle skatte tingene til dem.

Det har været nemt og lige til at bruge jer. Efter jeg gjorde de ting jeg skulle gøre ift at svare på spørgsmål om fradrag osv så har jeg faktisk haft en dejlig ro i maven og tænkt det med min skat er i de bedste hænder og jeg behøver ikke at gøre en skid.

14 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.