An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Ver más
La empresa ha respondido
Taxhelper er virkelig godt fund for mig, idet jeg er blevet hjulpet og fået (d. d) udbetalt ca. 9000 dkr i alt efter de har været inde og grave og fundet penge, som de fandt for mig. Så jeg er mega... Ver más
Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Ver más
La empresa ha respondido
TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Så jeg er mega tilfreds.
God og hurtig hjælp - god support på mail hvis der er spørgsmål - kan klart anbefales.
An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service!

Respuesta de TaxHelper
Jeg skulle have penge tilbage fra børnebidrag fra 2022 og 2023 og 2024 men de afviste mig
Jeg betale børnebidrag til min eks selvom min børnene bor opholdssted 2022 til 2024 lige endnu.
Jeg betale 3 og og 3 mdr indtil flyt til krisecenter 2024 april .
Men taxhelper og skat.dk enig i jeg ik får penge tilbage,
Så jeg bliver snyd .
Jeg har opgivet med hos taxhelper,jeg gjort alt hva jeg kunne for have dokumenteret og sendt til taxhelper men ik god nok.. jeg miste mange penge tak gøre mig ked af
Jeg er blive ked af og såre penge gå til min tandlæge og sammen med min børn samvær hver 14 dag 🥲og spare op til ny lejlighed

Respuesta de TaxHelper
De har absolut ikke hjulpet mig med noget som helst, de reklamere med at du kun skal betale hvis de kan hjælpe dig, dette er ikke sandt ikke tag brug af taxhelper

Respuesta de TaxHelper
Godt nok fint i kan sidde og hjælpe en med at få ekstra penge tilbage i skat, men jeg får beskeder omkring at jeg skylder jer penge jeg skriver flere mails til jeres support og jeg får intet tilbagesvar nu begynder jeg at få beskeder fra samtlige steder omkring gæld til jeres møj men hvordan skal man kunne betale noget som man slet ikke får mail på i jo nogle syge mennesker seriøst aldrig oplevet noget så ringe måske til en anden gang så husk at kigge jeres support mails igennem engang det ville sgu nok gøre en forskel istedet for andre mennesker skal ende på en debitorliste takket være jeres møj og papir

Respuesta de TaxHelper
I finder ting jeg ikke har forstand på i henhold til skat
God oplevelse med fradrag der går flere år tilbage. Nemt at udfylde.
Dog er de meget langsomme om at udbetale de 300kr man får hvis har henvist til en anden bruger deres service. Min mand brugte I start april deres service gennem link fra mig, men har til dags dato stadig ikke modtaget de 300kr. Mærkeligt at de ikke bare modregner dem, når man får en regning på de fundne fradrag.
Tilbyder gratis gennemgang og at man først skal betale for de gamle år hvis man ønsker yderligere service. Men alligevel trækker de uden samtykke fra en konto flere 1000kr for noget de ikke har rettet men man selv har gjort i forevejen. Det fair man betaler det de forlanger for de gamle år. Men når man tilbyder noget gratis for at få kunder for derefter og stjæle deres penge uden samtykke og direkte trækning fra kortet , så skulle man virkelig skamme sig.

Respuesta de TaxHelper
Meget tilfreds med den hjælp jeg fik
Jeg fik skat 3 år tilbage
PAS på de tager pengene på forhånd , var desværre dum nok til ikke at læse alle detaljer, de tager pengene på forhånd. Jeg ville med glæde betaler de 30% jeg ikke har fået endnu, for denne service. Taxhelper har nu trukket pengene direkte fra min konto uden tilladelse, hvilket har resulteret i spærret kort og sidder i saksen nu.
Jeg ved ikke om det er lovligt, men jeg sender i vert fald det hele til ombudsmanden, da jeg mener det er misvisende og vil selvfølgelig gøre mit for at andre ikke kommer i fælden

Respuesta de TaxHelper
Taxhelper indrapporterede 0 af de fradrag der var indtastet via hjemmesiden, alligevel sendte de en regning for 30% af alle de fradrag jeg selv indtastede på skat.dk
Har fået en regning på 3.000 kr. for intet andet end at måtte gøre deres arbejde for dem.

Respuesta de TaxHelper
Det har været nemt og lige til at bruge jer. Efter jeg gjorde de ting jeg skulle gøre ift at svare på spørgsmål om fradrag osv så har jeg faktisk haft en dejlig ro i maven og tænkt det med min skat er i de bedste hænder og jeg behøver ikke at gøre en skid.
Overskuelig og nem hjemmeside, hurtigt at udfylde og rart ikke selv at skulle bruge mere end højest nødvendig tid på at udfylde.
Más información sobre otros tipos de reseñas.