Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke nemt, når man har en større gæld stående, og man gøre alt det man kan for at komme ud af den. Peter Salinas har virkelig gjort sit bedste indtil videre, og har ved flere lejligheder væ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været igennem en proces med at opnå en gældssanering desværre ændrede der en del ting under forløbet og jeg måtte indse at jeg ikke opfyldte kravene om gældssanering så jeg måtte trække min... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale Tbea. Min kæreste har fået tilkendt gældssanering med hjælp fra virksomheden, og jeg har været med som pårørende gennem forløbet. Processen har været præget af høj faglighed,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget utilfredstillende oplevelse. Hold jer langt væk. Konklusionen- At jeg som famile far skal afdrage med 9.000 om måneden. Jeg kender ingen børnefamilier der kan betale 9.000 om måne... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give 5 +++++ til Peter for…

Jeg kan kun give 5 +++++ til Peter for at være der for mig og være med i retten , svare på tlf og mail. Når man tager kontakt. Så ***** her fra

14 de abril de 2025

Respuesta de Tbea

Mange tak for din fine anmeldelse, jeg ønsker dig det bedste fremover.

De bedste hilsner fra TBEA-Teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et firma der stjæler ens penge

Et firma der stjæler ens penge, og kun laver den smule arbejde, som jeg selv kunne have gjort - 12000 kr er røget direkte ud af vinduet, og er penge, som kunne have betalt andre kreditorer ud. Så hellere Luksusfælden

6 de marzo de 2025

Tak for anmeldelsen :-)

Konklusion og sammendrag:
- Du forsøgte dig hos Luksusfælden, hvor du forklarede os at du blev afvist grundet samarbejdsvanskeligheder.
- Vi har arbejdet i din sag siden 1/6-2023 til nu, altså næsten 2 år.
- Vi er kommet frem til en gældssanering for dig.
- Du har ikke betalt for vort arbejde fuldt ud.
- Du kan ikke overskue noget af det.
- Vi har så tilbudt dig tilbagebetaling, som vi har lavet.
- Du skriver herefter: tirsdag, 11. marts 2025 kl. 11.04:
Ohøj.
og tak for muligheden 👍
--------
Det er beklageligt at klienter som ikke betaler til os, og ikke giver os de informationer der skal til, fordi de finder ud af de ikke kan alligevel, samtidigt får deres penge tilbage, og skriver til os efter vi har overført:

tirsdag, 11. marts 2025 kl. 11.04:
Ohøj.
og tak for muligheden 👍

Så skrive en sådan anmeldelse, det kan vi jo ikke gøre hverken fra eller til.

Selvom vi har udført arbejdet korrekt givet muligheden for en gældssanering, så alligevel skal brokke sig uden nogen grund, men over deres egen frustration.

Ja og nu bringer du selv Luksusfælden ind i billedet, som du så også har været med i, og så øjensynligt heller ikke kunne hjælpe dig. Det er sigende at du ikke vil have hjælpen fra de rådgivere der forsøger at hjælpe dig:-(

Men vi vil ønske dig held og lykke fremover!

Rådgivning om skattegæld

Jeg ringede for at høre om mine muligheder for at opnå gældssanering og blive frigjort fra min voldsomme skattegæld. Jeg fik en heltigennem professionel vejledning, der ikke tog udgangspunkt i hvad der var mest givtigt for Tbea, men var det bedste for mig. På denne baggrund kan jeg varmt anbefale firmaet.

30 de octubre de 2024

Respuesta de Tbea

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os oprigtigt når vi gør en forskel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg snakkede med Peter en seriøs ærlig…

Jeg snakkede med Peter en seriøs ærlig mand, han fortalte mig hvilke muligheder jeg havde for at forhandle omkring mine 2 lån. Efter samtalen smøgede jeg ærmerne op og ringede til banken og de gik med til det beløb jeg sagde jeg kunne betale, holdt godt fast i beløbet og da, de gerne ville have mere sagde jeg at så ville der ihvertfald gå 2 år mere før jeg kunne det! Så kom igennem med mit eget forslag og er 100 % gældfri nu. Jeg var aldrig kommet så langt uden sparring med Peter fra Tbea og så har hans tid/ råd ikke en gang kostet mig en krone,fordi han fik overbevist mig om at det kunne jeg sagtens selv klare. Så kan kun sige til alle der har ondt i økonomien gi Tbea et kald, i vil aldrig fortryde det!

25 de octubre de 2024

Respuesta de Tbea

Mange tak for din fine anmeldelse, vi ønsker dig det bedste fremover :-)

De bedste hilsner TBEA-teamet

Min oplevelse med Peter / Tbea 2023 /2024

Min oplevelse med Peter / Tbea 2023 /2024.

Igennem hele mit voksenliv har jeg har haft en mindre gæld på 4,7 millioner hængende over hovedet.
Gælden opstod for 10 – 15 år siden og bestod i grove træk af moms, skattesvindel og en del kriminalitet / bøder.

Jeg havde ladet mig fortælle igennem mit netværk, at gæld der var opstået i form af kriminalitet ville gøre, at man ikke kunne få en gældssanering og havde faktisk accepteret.

”Det var dog kun til skat begyndte at trække mig over 60 % af min løn hver måned”

Både venner og kolleger begyndte at presse på at jeg nu skulle få sagen undersøgt af nogen som havde forstand på gæld og i blev i den forbindelse fik jeg anbefalet Peter igennem min kollega som han havde hjulpet for nogle år tilbage.

Jeg kontakter Peter omkring juni måned i sommeren 2023 sidst på eftermiddagen, her ligger jeg alle mine kort på bordet og sætter ham godt ind i hele min situation.
Peter mener der vil være en chance for at en gældssanering men at han selvfølgelig ikke kan love noget.

Peter mener at jeg har behov for den ”Store pakke” hvor han udarbejder det hele og hvor jeg blot skal skaffe de ting han mangler og beder om.

Jeg vælger at følges Peters råd og køber den største pakke.

Kort tid efter er sagen gået i gang og her kommer en liste med ting jeg skal give adgang til at en del ting jeg skal svare på og fremskaffe.

En lille måned senere modtager jeg mail fra Peter med den endelige konklusion. Peter mener at jeg burde kunne betale yderligere 2500 kr. udover hvad skat selv trækker og at jeg skal betale dette i mindst 6 måneder inden vi bør sende papirerne til retten.

Jeg følger Peters råd og betaler nu 6500 kr. om måneden til skat.

Efter de 6 måneder var gået kontakter jeg Peter igen og får godkendt papirerne inden de sendes til retten.
2 måneder senere modtager jeg indkaldelse til første møde i retten.

På dagen er jeg fuld af nervøsitet men det falder hurtigt til jorden for da dommeren kalder os ind og er imødekommende og det første hun siger er:
” Gud er det en af dine klienter Peter, dejligt så ved man der er styr på tingene”.

Dommeren spørg ind til alle de ting som Peter allerede havde forbedret mig på, men hun var meget overrasket over at jeg selv havde betalt yderligere 2500 kr. om måneden som Peter havde anbefalet mig.

Dommer mener at alle betingelserne er opfyldt for at en gældssanering kan indledes.

Herefter gik der lidt tid inden jeg blev kontaktet at en advokat som retten havde udpeget som skulle på besøg og se hvordan jeg boede og i den forbindelse udarbejde et budget til mig.

Advokaten er supersød og vi sætter sammen et budget sammen hvor hun faktisk kun mener jeg skal betale 4.300 kr i 3 år eller på en gang om muligt. Altså 155.000 kr. ud af 4.700.000 kr. (3%).

Sagen sendes igen til retten og her går der et par måneder inden jeg igen blev kaldt ind.

Denne gang møder jeg alene sammen med rettens advokat.

Dommer siger som det første at jeg ikke skal sidde og holde vejret at alt ser fornuftigt ud og at min gældssanering er endelig godkendt.

Jeg har nu valgt at betale hele beløbet her for en lille uge siden og har nu lige fået bekræftet af gældstyrelsen at jeg nu er gæld fri.

Kan kun på det varmeste anbefale Peter til en hver anden som skulle stå i en lignende situation.

Tak for hjælpen Peter.

Hilsen ham den gældsfrie

7 de agosto de 2024

Respuesta de Tbea

Tak for en meget beskrivende, og ikke mindst rigtig flot anmeldelse, som vi takker mange gange for, og ønsker dig og dine, alt det bedste i fremtiden.

Det har været en fornøjelse at samarbejde.

Peter er dygtig

Peter er dygtig, effektiv og et rart menneske.
Han gør forløbet nemt og trygt og overholder alle sine aftaler til punkt og prikke.

15 de mayo de 2024

Respuesta de Tbea

Mange tak det glæder mig oprigtigt meget, og ønsker dig alt det bedste fremover!!!

Professionel rådgivning

Kom hurtigt igennem på telefon og de er meget imødekommende og løsningsorienteret fik en rigtig god rådgivning der gjorde min dag så meget bedre. 💪 kan kun anbefales😊

15 de mayo de 2024

Respuesta de Tbea

Mange tak, og vi vil ønsker dig held og lykke fremover :-)

Kan ikke anbefale

Kan ikke anbefale. Fik en dato for gældsernæring om 4 år. Købte den store pakke og det de gør, er at hente gæld fra skat sætter det ind i skemaer som man så selv skal udfylde og selv kontakte kreditorer. Deres anbefaling stop med at betale gæld, komme til at stå i RKI i de 4 år så og derved ikke kunne noget som helst.

Ville have mine penge retur hvilke jeg fik afslag på.

11 de mayo de 2024

Respuesta de Tbea

Nogle gange stille man sig selv det store spørgsmål, hvad sker der lige her?

Du skriver at du ønsker dine penge retur.
Det er lidt svært når du ikke engang har betalt for vores arbejde, og vi har rykket dig over 11 gange for din betalinger, så nej du kan naturligvis ikke få penge tilbage, du ikke har betalt, det burde være helt logisk.

At du først kan få gældssanering om 4 år er jo på grund af din situation. Den plan som vi har lavet til dig, uden at få betaling for den, er den der sikre du kommer ud af alt din gæld.
At du nu har valgt ikke at betale os, og dermed fået lukket din sag grundet manglende betaling, efter 11 rykkere, gør at dit alternativ er, at du skal leve med din gæld hele dit liv, istedet for vi kunne lave din gældssanering.
Selvom det ville tage 4 år, var vi villige til at råde og vejlede dig i hele processen, kvit og frit, hvis du havde overholdt dine betalinger.

Vi har gennemgået hele din sag og udført alt som vi skal:

- Vi har lavet budgetter.
- Vi har lavet formueopgørelser.
- Vi har fået adgang til din skattemappe, og en fuldmagt.
- Vi har indhentet alle dine tal og data i din skattemappe.
- Vi har kontaktet Gældsstyrelsen, for at få et fuldt overblik over alt din gæld.
- Vi har lavet en fuld skatte gennemgang.
- Vi Har har vurderet hvilken gæld der er forældet.
- Vi har lavet selve ansøgningen til gældssaneringen.
- Vi har lavet en fuld og endelig plan for hele din situation, og giver dig gratis råd og vejledning, indtil den dag du er helt ude af alt din gæld.

Men ikke fået vore betaling fra dig, selvom vi har rykket dig med over 11 rykkere.

Vi har sagt og skrevet i din konklusion at du skal betale det du kan i forhold til dit budget, og hvis du kunne mere skulle du gøre dette. Kan du eller vil du ikke dette, kan vi ikke gøre noget ved det, desværre.

Alt i alt en mærkelig anmeldelse, på en der vil have sine penge tilbage for et arbejde der ikke er betalt, på trods af der ligge en hel plan, der er den bedste, hurtigste, og sikreste vej ud af alt din gæld. Hmmmmmm????

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gratis rådgivning med kompetente…

Gratis rådgivning med kompetente rådgivere. Jeg vil helt klart anbefale en snak med dem.. det gav ingen positive resultater for mig, men en større klarhed.. Tak Peter

15 de abril de 2024

Respuesta de Tbea

Mange tak for din anmeldelse, vi ønsker dig alt det bedste fremover :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ikke hørt fra dem efter at have…

Har ikke hørt fra dem efter at have betalt

8 de abril de 2024

Respuesta de Tbea

Det er beklageligt at når man skriver en anmeldelse at den så ikke er korrekt.
Efter du startede, har vi som aftalt, sendt dig 4 e-mails og 2 rykker, uden du nogensinde er kommet tilbage til os, med nogen som helst form for svar.

At du ikke svarer, kan vi jo ikke gøre for, og kan af naturlige årsager ikke gøre noget i din sag, før du svarer.

1/ Vi har sendt dig en e-mail, og bekræftet din sag er startet hos os
2/ Vi har sendt dig en e-mai, og bedt dig acceptere vores GDPR REGLER.
3/ Vi har sendt dig e-mail, og bedt dig autorisere os din skattemappe.
4/ Vi har sendt dig e-mail, og bedt om din fuldmagt.
5/ Vi har sendt dig e-mail og bedt dig besvare et spørgeskema, angående din sag.

Samt rykket dig efterfølgende 2 gange for svar på ovenstående.

Lidt mystisk at vi skal høre fra dig her, når du har vores direktenummer til din egen sagsbehandler, vores hovednummer, vores sms, vores chat funktion på hjemmesiden, samt op til flere kontaktformularer.

Hvorfor er det at du aldrig har svaret os eller kontaktet os?

Specielt når vi altid giver penge retur, og kan kontaktes 24 timer i døgnet 365 dage om året?

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, og vil med glæde færdiggøre din sag, så snart du svarer på vores mails og sms.

Jeg ser frem til dit kald!

Din sagsbehandler.

Intet mindre en perfekt

Intet mindre en perfekt, service, der har fået mig ud af ALT MIN GÆLD.
Tak for et suverænt arbejde, service, og ikke mindst fair og rimelig pris.

Det var ALDRIG gået uden jeres hjælp.

Jeres service glemmer jeg aldrig, mega proff. tilgang til det hele selv i skifteretten, hvor dommeren bekræftede for mig at jeg havde den bedste rådgiver 👍💪🏻

25 de marzo de 2024

Respuesta de Tbea

Tak for din fine anmeldelse. En sand fornøjelse fra vores side, vi ønsker dig den bedste fremtid, og er glad for endnu en veloverstået sag.

TBEA teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg anbefaler på det kraftigste TBEA.dk og Peter, hvis du søger professionel behandling. Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med TBEA.dk og må give dem 5 stjerner for deres service. Fra start til slut var alt håndteret professionelt og effektivt. Jeg vil gerne give en særlig tak til Peter, som gik ud over det forventede for at sikre, at min sag fik det korrekte udfald. Hans opmærksomhed på detaljer og kyndig vejledning er uden sidestykke. Tak for en fremragende service!

21 de marzo de 2024

Respuesta de Tbea

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, alt det bedste fremover :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tak trods alt.

Ringet en morgen, for at høre om hvordan jeg bedst kunne for skat ned med nakke😆.
Fik kort og kontant besked om hvordan jeg skulle forholde mig i forhold til min gæld hos skat, mange tak.
Ikke 6 stjerner da jeg bagefter tænkte, jeg faktisk har fået det samme at vide som skat har sagt. Betalt og hold bøtte.

13 de marzo de 2024

Respuesta de Tbea

:-) Mange tak det glæder os jeg ønsker dig held og Lykke :-)

Kæmpe anbefaling herfra…

Kontaktede Peter sidste år grundet uoverskuelig gæld. Peter har hjulpet mig hele vejen igennem min ansøgning om gældssanering og jeg kunne på ingen måde have gjort det uden ham. Kæmpe anbefaling herfra. Tusind tak Peter.

15 de diciembre de 2023

Respuesta de Tbea

Selv tak, og hvor er det dejligt vores klienter værdsætter vores arbejde, det er derfor med stor fornøjelse at lave det vi gør. Jeg ønsker dig alt det bedste for fremtiden, og tak igen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville ønske jeg kunne give flere…

Ville ønske jeg kunne give flere stjerner for havde det ikke været for Peter havde vi måtte gå fra hus, sælge bil og stadig været på spanden og i kæmpe gæld. Professionelle medarbejdere

7 de diciembre de 2023

Respuesta de Tbea

Tusinde tak for en fin anmeldelse, det glæder os at i sætter pris på vort arbejde, jeg ønsker jer det bedste for fremtiden :-)

Uproffessionel virksomhed

Jeg har fundet hjemmesiden TBEA.dk gennem google, jeg går ind på siden og ser der er en chat som udgiver sig for at være et rigtigt menneske. Jeg forklarer så min situationen og bliver informeret om at jeg skal ringe deres nummer op. Skal siges kl er 21, synes det mærkeligt men ringer så alligevel. Telefonen bliver svaret af en sur gammel mand der siger ring i morgen inden 16! jeg forklarer at jeg jeg har fået besked på at jeg skulle ringe til dem, men det blev ignoreret.

Lyder som et cirkus firma.

5 de diciembre de 2023

Respuesta de Tbea

Tak for din anmeldelse, selvom jeg syntes den er noget speciel, da vi på chatten som er til rådighed døgnets 24 timer, har forklaret at du kan få gratis rådgivning.

Vi skriver til dig:
“Du hører fra os snarest, bliver du utålmodig, er du altid velkommen til at kontakte Peter min kollega.”

Dette er ikke ensbetydende med 21.43 en tirsdag aften.

Du ringer klokken 21.42 første gang, og får vores telefonsvarer der meddeler at vi desværre er lukket, og man kan ringe igen i telefontiden 8-17.

Der bliver så ringet op igen, på trods af beskeden fra det forrige opkald.

Vi tager telefonen, da vi altid forsøger at svare i nødstilfælde, selv klokken 21.43, da der kan være situationer, hvor vores klienter har brug for hurtig assistance.

Jeg syntes det er yderst professionelt at vi har 24 timers chat, og rent faktisk har telefontid 8-17, med gratis rådgivning
Da vi hører det er et alm. spørgsmål, og ikke af hastende karakter, samt du allerede har chattet med vores kollega på chatten, beder vi pænt om at du kan ringe igen fra klokken 8.00 til 17.00 næste dag. Du siger ok og vi aftaler at tales ved.

Så får man en anmeldelse på et alm. opkald en tirsdag kl. 21.43, og forventer vi kan tage en indledende samtale. Et cirkus firma, hmmmm.....

Vi står altid på mål for vores gode service, og altid klar i nødsituationer for alle vores klienter, men vi har også behov for at ansatte kan holde fri, og kan være klar til en ny travl dag, hvor vi altid yder vores maksimale.

Vi ønsker alle velkomne hos os, vi tager telefoner og telefonmøder uden for vores åbningstid, men henvendelser af ikke hastende karakter, ser vi helst i den normale arbejdstid.

Det får alle den bedste oplevelse af.

Rigtig god dag til dig, der ikke præsenterede dig ved dit opkald klokken 21.43 en tirsdag aften, med et helt generelt spørgsmål, og herefter føler sig forkert behandlet.

Det er svært at erkende, men vi kan nok ikke gøre alle glade og tilfredse. Men vi forsøger altid.

De bedste hilsner TBEA-teamet,
25 års erfaring, for bedste, og mest kompetente, råd og vejledning inden for gældspleje, med bemanding på chatten 24 timer i døgnet:-)

Virkelige god service

Jeg har skrevet til Peter om at søge gældssanering og har delt hele situationen, jeg står i. Selvom det kue detsværre ikke hjælpe mig , var han ærlig fra starten af .

Mvh Fanar

27 de noviembre de 2023

Respuesta de Tbea

Tak for din gode anmeldelse, det glæder mig at vores klienter sætter pris på vores ærlighed, og vurderinger af deres sag. Jeg vil ønske dig held og lykke på vejen frem.
De bedste hilsner TBEA-teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TBEA er i fuld gang med at hjælpe mig…

TBEA er i fuld gang med at hjælpe mig på ret køl, dette værende gældssanering og tilrettelæggelse af lønindhold fra gældsstyrelsen i dag har jeg lige modtaget post fra gældsstyrelsen at de halvere træk procenten på foranledning fra TBEA. Det havde jeg ikke i min fantasi turde håbe på og jeg havde aldrig nået til dette resultat uden TBEA og Peter Salinas professionelle hjælp.
Nu ser jeg frem til en endegyldig afslutning på gældssanering sagen, og uanset udfald ved jeg at TBEA har arbejdet hårdt for resultat til min fordel.
Hvis jeg kunne give TBEA og Peter Salinas 6 stjerne havde jeg givet det.

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Tbea

Mange tak for en rigtig fin anmeldelse, det glæder os altid når vores klienter sætter pris på det store arbejde og Iver vi hver dag lægger i alle opgaverne. Vi glæder os til det videre forløb. De bedste hilsner TBEA-Teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imponerende service og hurtige og klare…

Imponerende service og hurtige og klare tilbagemeldinger. Vi fik yderligere anbefalinger til andre muligheder som hjælper os videre.

20 de octubre de 2023

Respuesta de Tbea

Mange tak for din fine anmeldelse, og rigtig held og lykke fremover :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.