Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda de juguetes para niños
  3. Tienda de artículos coleccionables
  4. Tienda de juegos
  5. Tienda de hobbies
  6. Tienda de intercambio de cartas coleccionables

Escrito por la empresa

Webwinkel en livestreams voor trading card games en verzamelkaarten voornamelijk in Pokemon. Door bijna dagelijks live te gaan met leuke shows en veel chases pullen verzorgen wij de verzamelaars van het optimale gemak. Daarnaast verzenden wij snel en pakken alles netjes in.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Godpack

Godpack gepulld was me eerste x bij tcgtwan, dag erna direct kunnen ophalen. 👌

17 de abril de 2026

Tcgtwan is de leukste

Tcgtwan is de leukste , grappigste rip en shipper, in de lives altijd gezellig en leuk om bij te wonen en je bestellingen worden met zorg ingepakt en verzonden en er zit altijd een leuke verrassing bij en ook altijd iets voor mijn neefjes die daar superblij mee zijn en de hele tijd aan mijn kop zeuren wanneer ik weer een bestelling doe. Er hangt ook een hele leuke communitie bij met veel leuke mensen vol met liefde.Ook uiteraard heeft tcgtwan een uitgebreide keuze aan producten en scherpe prijzen. Een aanrader voor jong en oud een echte topper.

15 de abril de 2026

Super!

Voor het eerst een packje bij Twan gekocht om mee te doen aan een live packbattle. Los van het feit dat ik de packbattle won 😁, was alles daaromheen ook super. Neemt rustig de tijd, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Van tevoren enigszins sceptisch, maar Twan bewijst dat er ook legitieme mensen zijn. 100% aanrader!

9 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf dag één top kerel legt alles…

Vanaf dag één top kerel legt alles rustig uit in de live en neemt ook netjes de tijd voor je bestelling . Verzending ook gewoon top in gepakt zelf iets lekkers er bij gekregen van snoep , en ook aan gegeven dat kinderen had die hebben ook echt leuk dingen er bij gekregen 🥳🥳🥳 echt een aanrader 💪🏻👊🏻💪🏻👊🏻

5 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een top verkoper is dit!

Wat een top verkoper is dit! Zowel de verzending, als het pakket wordt altijd goed verzorgd. Kaarten worden altijd netjes ingepakt en altijd in perfecte / goede staat ontvangen.
Zeker een aanrader TCGTwan!

Originele Squirtle 1996 kaart, top service ⭐

Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb een originele Squirtle Pokémon kaart uit 1996 ontvangen, netjes beoordeeld met CGC 8 en precies zoals beschreven. De kaart was goed verpakt en in mooie staat aangekomen. Snelle levering en betrouwbare service. Zeker een aanrader voor verzamelaars.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt voor de snelle service

Bedankt voor de snelle service, goed verpakt en leuke extratjes!

Een aanrader om je Pokemon kaarten te kopen bij TCGTwan!

19 de marzo de 2026

Perfectie

Super snelle bezorging en goede service van de verkoper.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag een super leuk pakketje mogen…

Vandaag een super leuk pakketje mogen ontvangen.
Met 2 extra cadeautje’s voor mijn zoontje en snoepjes! Top!!

20 de marzo de 2026

Perfectie

Hele toffe streamer altijd gezellig in de chats, verzend snel en erg goed verpakt, is altijd duidelijk en helder in de communicatie.

11 de marzo de 2026

Leuke streams

Leuke streams , altijd netjes verpakt , snelle verzending!

6 de marzo de 2026

Goede service. Super producten

2 de marzo de 2026

Respuesta de Tcgtwan

Bedankt voor je positieve reactie!

TCGTwan.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.