Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Ver más
La empresa ha respondido
Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.
De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Ver más
La empresa ha respondido
Keurig snel verzonden ik had mijn bestelling met een dag ontvangen, hele mooie kwaliteit Pokemon kaarten en een leuke webshop bedankt!
Escrito por la empresa
TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!Purmerend, Holanda
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Vriendelijk personeel via mail - bestelling binnen twee dagen geleverd in top conditie dank daarvoor!

Respuesta de TCGX
Alles goed! Bezorging via PostNL altijd nice met een leuk extraatje, dank zal hier vaker bestellen!!

Respuesta de TCGX
Pokemon kaarten in nieuwstaat, weinig commentaar behalve goed ingepakt en leuk om open te maken!

Respuesta de TCGX
Goede snelle service, uitstekend ingepakt kwaliteit zeer over te spreken ga zo door!

Respuesta de TCGX
Merci - goed en vriendelijk! Verzending België binnen drie dagen helemaal content!
Hele mooie Pokemon artikelen, Boosterpacks besteld binnen een dag bezorgd en leuk extraatje de sleeve dankjewel!

Respuesta de TCGX
Gewoon goed! Leuke Pokemon kaarten voor redelijke prijzen en de bezorging netjes binnen twee dagen top!
Goede ervaring - snelle verzending en uitstekende kwaliteit Pokemon kaarten!
Zijn snel met bezorgen via PostNL en ook de kwaliteit van de Pokemon kaarten is naar wens zal hier zeker vaker bestellen!
Tevreden met de zending: Pokemon kaarten in hele goede kwaliteit bedankt voor de extra sleeve heel aardig!
Uitstekende service bij TCGX / mooie Pokemon kaarten ben blij met de kwaliteit verzending goed stevig niks op aan te merken.
Ben vriendelijk geholpen: de verzending was netjes goed ingepakt en een uitstekende kwaliteit dank!
Snelle levering - goede kwaliteit Pokemon kaarten leuk extraatje!

Respuesta de TCGX
Pokemon promo kaartjes besteld, mooie webshop makkelijk betaalsysteem en een fijne ervaring dank daarvoor!

Respuesta de TCGX
Super leuke webshop, mooie Pokemon kaarten ook de oudere series goede kwaliteit snelle verzending met PostNL.
Ontzettend leuke webshop! Mooie Pokemon artikelen ben erg tevreden met de geleverde kaarten tevens bedankt voor de extra sleeve leuk gebaar.
Vlotte service. Mijn bestelling netjes bezorgd hele mooie kwaliteit TCG leuk assortiment kaarten!
Goede webshop voor mijn Pokemon collectie ben blij met de geleverde kaarten en service!
Was benieuwd of het echte kaarten waren, tot mijn opluchting originele Pokemon kaarten in prima conditie lekker snel bezorgd!
Hele leuke webshop leuke TCG artikelen en bovenal top kwaliteit!! Ben er heel blij mee ga zo door.
Más información sobre otros tipos de reseñas.