Tandlægerne ved limfjorden Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er helt klart det eneste sted, jeg vil gå fremover. Personalet er utrolig søde og imødekommende. Jeg skulle have fjernet en kindtand, og jeg mærkede absolut ingenting under behandlingen. De arbejd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været inde hos Hisham og få lavet en tand i dag. Hisham og klinikassistenten var rigtig søde. Hisham fortalte hele tiden hvad han gjorde i processen med udskiftning af plombe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Er normalt nervøs for tandlægebesøg, men Emilie gjorde hele oplevelsen tryg og behagelig fra start til slut. Hun er utrolig sød, omsorgsfuld, rolig og meget professionel. Emilie tog sig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt sted at komme, man føler sig velkommen og der er ingen stress og jag. Har nu flere gange fået tænderne ordnet af Burhan, der er altid tid til grundig forklaring og hvilke muligheder man har in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica odontológica
  2. Odontólogo estético
  3. Periodoncista de implantes dentales
  4. Dentista
  5. Odontólogo pediatra
  6. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Hos Tandlægerne ved Limfjorden i Aalborg møder du et professionelt, trygt og engageret tandlægeteam, som sætter tandpleje, patientkomfort og individuel behandling i centrum. Vi tilbyder en bred vifte af tandlægeydelser – fra almindelige tandeftersyn, tandrensning og fyldninger, til mere avancerede behandlinger som rodbehandlinger, tandkroner, broer, implantater og kosmetisk tandpleje som tandblegning. Vores klinik er kendt for at tage særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk, og vi lægger stor vægt på at skabe en rolig og tryg atmosfære, hvor både børn og voksne føler sig velkomne. Vi har fokus på nærvær, kvalitet og personlig service, og vi arbejder målrettet for, at du altid får en tryg og positiv oplevelse – uanset om du kommer til et rutinetjek eller en større behandling. Vores klinik ligger centralt i Aalborg, og vi tager imod både nye patienter, børnefamilier, ældre patienter og alle, der ønsker en kompetent tandlæge med fokus på både faglighed og omsorg. Dit smil er vores prioritet – og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Tandlægerne ved Limfjorden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Min opstart på “renovering “

Jeg har i dag haft en rigtig god oplevelse ved tandbehandling hos Hisham
Jeg har grundet flere årsager haft en pause i min ellers regelmæssige kontrol…
I dag startede vi ud med en af de lidt større ting- en knækket kindtand

Jeg fik en meget positiv, informativ og venlig opstart på behandlingen - fra både Hisham og klinikassistenten😍

Jeg blev forklaret og behandlet meget omsorgsfuld og ikke mindst fulgt af godt humør.

Alt i alt - fint og fuldt tilfredsstillende besøg i klinikken👌

Glæder mig til at komme videre - og besøge klinikken igen🤗🤗

6 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har generelt altid haft en voldsom…

Jeg har generelt altid haft en voldsom frygt for tandlæger, samt en endnu mere voldsom frygt for nåle. Men Tandlægerne ved Limfjorden har været så behagelige at være hos, samt de har snakket til mig med forståelse for min autisme og frygt. Jeg tror roligt at jeg kan sige, Hisham ved hvad han laver, den mand er ikke tandlæge for sjov skyld.

5 de agosto de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.

Receptionistens positive udstråling og den hyggelige indretningen i venteværelset gav et dejligt førstehåndsindtryk af klinikken, da jeg mødte op til min akut tid.
Jeg var hos tandlæge Hisham, som var super dygtig, professionel, tålmodig og hjælpsom. Han var meget forstående og sød, ligesom resten af personalet.
Jeg gik fra klinikken med en lyst til at forsætte som patient hos dem.

Varmeste anbefaling herfra.

30 de julio de 2025

Meget tilfreds oplevelse

Jeg kom akut, grundet en knækket kindtand og var overbevist om der skulle alverdens behandling i gang og var derfor død nervøs! Jeg var hos Reda og han var fantastisk. Jeg besluttede efter endt behandling at skifte til dem. Meget tilfreds. Rolig oplevelse og der blev hele vejen informeret både ift behandling og pris. Min absolut bedste tandlæge oplevelse.

17 de julio de 2025

Tryg og professionel behandling

Tryg og professionel behandling
Jeg føler mig altid i gode hænder hos Tandlægerne ved Limfjorden. Personalet er venligt, imødekommende og tager sig tid til at forklare tingene. Behandlingen er grundig og tryg hver gang. Kan varmt anbefales!

3 de julio de 2025

Tryghed

Tryghed. Burhan er rolig. Informerede hele tiden om behandling og kompetent i sit arbejde.
Venlig personale. Pris i lighed med øvrige tandlæger.

3 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.