Mycket bra service! Hjälpsamma, förstående och väldigt tillmötesgående! Ni gjorde till och med det "lilla extra" som skickade bilderna som inte var bra nog, fixade! Så jag är både imponerad och nöjd!!... Ver más
Bra material och om man har bilder på kläderna så syns dem ändå tydligt på tröjan! Dessutom var det lite komplicerat när det gällde leveransen men annars var allting bra! Dock kom leveransen nästan e... Ver más
Jag fick hem det jag beställde, och innan planerat leveransdatum (innan jul). Så glatt överraskad. För att få 5 stjärnor, skulle jag vilja ha mer transparens i leveransen. Fick allt broderat (logot... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TeamShirts gör det möjligt för grupper av alla slag att snabbt och okomplicerat designa kläder, som visar er känsla av samhörighet utåt och ger era gemensamma erfarenheter ett ansikte. Sedan våren 2014 utvecklar vi som fristående affärsområde till Spreadshirtkoncernen ett onlineerbjudande, som ska göra det så enkelt som möjligt för ansvariga att designa originella, enhetliga kläder till sitt team – sportigt, affärsmässigt eller helt privat.
Escrito por la empresa
- Attraktiva Rabatter
- Köp mer, spara mer. Få upp till 60 % i rabatt beroende på antal artiklar.
- Gratis Frakt
- Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det också snabbare.
- 30 Dagars Ångerrätt
- Är du inte nöjd med produkterna tar vi dem tillbaka – i 30 dagar.
Gießerstraße 27, 04229, Leipzig, Alemania
- +46 844683638
- info@teamshirts.se
- teamshirts.se
Invita a los clientes a opinar
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans. Känns som att tröjan har bra kvalitet. Inte helt billig men värd priset.
Det var jätte fint 😊
Efter att första leveransen blev fel så…
Efter att första leveransen blev fel så åtgärdades det snabbt. Tack!
Snabb leverans och mycket bra och fint…
Snabb leverans och mycket bra och fint tryck!! Däremot kan jag tycka att det va lite överpris med tanke på kvaliteten på t-shirten men jag är i det stora hela nöjd och kommer absolut beställa härifrån nästan gång jag ska trycka en tröja. Önskar dock att det finns linnen i framtiden
Mycket bra service!
fast and reliable
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Dyra, ömtåliga tröjor i små storlekar
Produkterna var dyra och när jag fick dom fanns det fläckar på tröjorna. Storlekarna för Unisex var små, och mer som herrtröjor. Trycket på tröjorna är ömtåligt och kommer inte klara varma tvättar. Så - ömtåliga, dyra tröjor med små fläckar. Däremot såg designen ut precis så som jag hade designat, det var positivt!

Toppenbolag!
Teamshirts svarade snabbt på mina frågor och redde ut allt, produkten vi fick var vi väldigt nöjda med.
Toppenbolag!
Mitt paket är mer än 10 dagar försenat…
Mitt paket är mer än 10 dagar försenat och ingen på teamshirts har presenterat någon ersättning eller konkret lösning.

Jättesmå i storleken
Jättesmå i storleken, vilket är synd när man lagt alldeles för mycket pengar på en specialdesignad tröja. Stort tack för snabb och smidig hantering av reklamationen!

Respuesta de TeamShirts Sverige
Bra kvalite på produkten!
Bra tryck och snabb levereras till ett…
Bra tryck och snabb levereras till ett bra pris!
Bra t-tröjor men förpackningen var helt…
Bra t-tröjor men förpackningen var helt trasig.
Dålig kvalitet på T-shirten tyvärr och…
Dålig kvalitet på T-shirten tyvärr och trycket kändes fastklistrat. Dyrt för såpass låg kvalitet, jag hade förväntat mig bättre.

Respuesta de TeamShirts Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.