TeamShirts Sverige Opiniones 2106

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service! Hjälpsamma, förstående och väldigt tillmötesgående! Ni gjorde till och med det "lilla extra" som skickade bilderna som inte var bra nog, fixade! Så jag är både imponerad och nöjd!!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och mycket bra och fint tryck!! Däremot kan jag tycka att det va lite överpris med tanke på kvaliteten på t-shirten men jag är i det stora hela nöjd och kommer absolut beställa härifrån... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra material och om man har bilder på kläderna så syns dem ändå tydligt på tröjan! Dessutom var det lite komplicerat när det gällde leveransen men annars var allting bra! Dock kom leveransen nästan e... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick hem det jag beställde, och innan planerat leveransdatum (innan jul). Så glatt överraskad. För att få 5 stjärnor, skulle jag vilja ha mer transparens i leveransen. Fick allt broderat (logot... Ver más

1. Tienda de serigrafía

Información proporcionada por diversas fuentes externas

TeamShirts gör det möjligt för grupper av alla slag att snabbt och okomplicerat designa kläder, som visar er känsla av samhörighet utåt och ger era gemensamma erfarenheter ett ansikte. Sedan våren 2014 utvecklar vi som fristående affärsområde till Spreadshirtkoncernen ett onlineerbjudande, som ska göra det så enkelt som möjligt för ansvariga att designa originella, enhetliga kläder till sitt team – sportigt, affärsmässigt eller helt privat.

Escrito por la empresa

Attraktiva Rabatter
Köp mer, spara mer. Få upp till 60 % i rabatt beroende på antal artiklar.
Gratis Frakt
Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det också snabbare.
30 Dagars Ångerrätt
Är du inte nöjd med produkterna tar vi dem tillbaka – i 30 dagar.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har inte fått min order än trots…

Jag har inte fått min order än trots att de säger att det borde vara levererat.

12 de enero de 2026

Hej Linnéa,

Tack för din recension och informationen om ditt ärende.

Observera att det angivna leveransdatumet vid beställning och efter leverans endast är ett beräknat datum och att förseningar kan förekomma i enstaka fall. Det beräknade leveransdatumet är för närvarande satt till idag. Vid standardleverans kan det tyvärr ibland förekomma mindre förseningar.

Vi kommer också att skicka ett reklamationsmejl till dig, där du enkelt kan välja mellan ny leverans eller återbetalning.

Tack för din förståelse och tålamod.

Vänliga hälsningar
Teamshirts Service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fortfarande inte fått våra tröjor…

Har fortfarande inte fått våra tröjor och väntat i en månad, pga detta så har mitt lag missat flertal matcher

14 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Bob,

Tack för din recension och för att du uppmärksammat oss på situationen.

Tyvärr kan vi inte hitta den aktuella beställningen utifrån recensionen. Vänligen kontakta oss direkt på info@teamshirts.net och ange ditt ordernummer så att vi snabbt kan undersöka ärendet och hitta en lösning.

Vi vill se till att du får dina tröjor så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar

Var är paketet?

Paketet kom aldrig fram och deras nummer fungerar inte ens att ringa så fick tyvärr endast förlita mig på deras ai assistent. Vet inte riktigt hur det kommer lösa sig eftersom jag hade behövt tröjan ganska snart.

9 de enero de 2026

Hej D.,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att din beställning ännu inte har kommit fram.

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig angående ditt ärende.

Det är möjligt att göra om beställningen eller få pengarna tillbaka.

Svara på vårt e-postmeddelande så tar vi hand om ditt ärende.

Med vänliga hälsningar

Fina T-shirt:ar med tryck

Fina T-shirt:ar som jag ville ha men inte bomull, som jag måste ha missat. Leveransen var flera dagar försenad, så jag fick den först efter vi kommit hem efter julhelgen./Carol

12 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nice T-shirt

Nice T-shirt, good quality and high res image. Speedy delivery to my house which was great. My son was overjoyed with his new novelty Tee.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lite struligt vid beställning , men helt ok.

Lite struligt vid beställning då jag aldrig fick något ordererkännande eller kvitto på att jag betalt. Jag begärde därför pengarna tillbaka vilket jag fick. Sen kom T-shirtarna! Dom såg bra ut och hade fin kvalitet. (trycket på bröstet satt nästan på magen tyvärr, men det var mitt eget fel i designen så teamshirt hade inte gjort något fel)
Teamshirt bad snällt om att jag skulle betala nu eftersom jag fått t-shirtsen, vilket jag gärna gjorde.
På grund av strulet i början kontaktade jag kundtjänst ett antal gånger. De svarade snabbt och trevligt alla dagar utom en då telefonsvararen under hela dagen bad mig ringa inom öppettiderna- vilket jag klart och tydligt gjorde. Kanske dom hade nån utbildningsdag eller konferens, vad vet jag.
Kontaktade också deras kundtjänst via mail en månad efter betalningen för att få ett kvitto. Det var inga problem, kvitto kom nästa dag.
Så överlag lite struligt men helt ok kundtjänst, trevligt bemötande, och bra tryck och t-shirts

2 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tråkigt känner mig lurad för detta pris

Känner mig lurad och betalade mycket i onödan. fick vänta över 2 veckor för den att komma när det stod den ska komma 23e dagen innan jul

18 de diciembre de 2025

Hej Alexander,

Jag är verkligen ledsen att beställningen levererades senare än tänkt. Jag hoppas dock du är nöjd med beställningen trots förseningen.

Tveka dock inte att ta kontakt med oss via info@teamshirts.se om du skulle ha fler frågor och/eller funderingar angående beställningen.

Med vänlig hälsning,
TeamShirts Service

Har inte fått min vara

12 de diciembre de 2025

Hej Carina,

Tack för din feedback. Jag ser att beställningen ändå har kommit fram. Jag beklagar att det tog så lång tid. Jag hoppas att beställningen är till belåtenhet.

Pietsje - TeamShirts service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har inte ens fått min vara ännu

Jag har inte ens fått min vara ännu! Enl beställningen skulle den levereras 19/12
Detta företag valdes eftersom 50-åringen fyller år 23/12
Fått besked om att den nu ska komma 29/12….då kan det knappast betygsättas.

19 de diciembre de 2025

Hej Louise,

Tack för din återkoppling. Jag beklagar att beställningen inte hann fram i tid till 50-årsdagen. Jag hoppas att beställningen har kommit fram nu och att du fortfarande kan ge presenten. Om du fortfarande inte har mottagit något, vänligen kontakta oss igen så att vi kan hitta en lösning.

Vi ber om ursäkt för besväret.

Vänliga hälsningar
Pietsje - TeamShirts service

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick det jag beställde, innan leveransdatumet.

Fick allt broderat (logotyp + text). Det blev snyggt, men logotypen Fick en grå broderad outline som inte var med i svg'n jag skickade in. Så det kan vara något att ha i åtanke när man väljer brodyr och man har en logotyp.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick mail om att beräknad leverans…

Fick mail om att beräknad leverans skulle ske 22/12 inte fått något nytt datum och ingen leverans har jag fått

22 de diciembre de 2025

Respuesta de TeamShirts Sverige

Hej Henrik, tack för din recension.

Jag ber om ursäkt för att din beställning ännu inte har levererats.

Jag har precis skickat ett e-postmeddelande angående ditt ärende. Din beställning kommer att skickas på nytt.

Nina - TeamShirts

Den leverans

När jag beställde i November var beräknad leverans 18/12. Sedan när de väl skickades hade leveransdarumet ändrats till den 23/12 men ännu har inget paket kommit. Mycket tråkigt då detta var en julklapp och hade jag vetat att det fanns en chans att de inte skulle hinna komma hade jag beställt från ett annat företag.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de TeamShirts Sverige

Hej Michelle, tack för din recension.

Jag beklagar att din beställning fortfarande inte har kommit fram.

Jag skickade just ett e-postmeddelande med din leveransinformation.

Nina - TeamShirts

Lovade leverans 10e december

Lovade leverans 10e december. Verklig leverans 17e december. Fyra dagar efter! evenemanget där tröjan skulle vara huvudakten. Trist.

10 de diciembre de 2025

Hej Michael,
Tack för ditt meddelande.

Vi beklagar att du är missnöjd med leveransen av din beställning och vår kundtjänst har skickat ett e-postmeddelande till dig angående detta.

Laurence – TeamShirts Service

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.