TeamShirts Sverige Opiniones 2110

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service! Hjälpsamma, förstående och väldigt tillmötesgående! Ni gjorde till och med det "lilla extra" som skickade bilderna som inte var bra nog, fixade! Så jag är både imponerad och nöjd!!... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och mycket bra och fint tryck!! Däremot kan jag tycka att det va lite överpris med tanke på kvaliteten på t-shirten men jag är i det stora hela nöjd och kommer absolut beställa härifrån... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra material och om man har bilder på kläderna så syns dem ändå tydligt på tröjan! Dessutom var det lite komplicerat när det gällde leveransen men annars var allting bra! Dock kom leveransen nästan e... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick hem det jag beställde, och innan planerat leveransdatum (innan jul). Så glatt överraskad. För att få 5 stjärnor, skulle jag vilja ha mer transparens i leveransen. Fick allt broderat (logot... Ver más

1. Tienda de serigrafía

Información proporcionada por diversas fuentes externas

TeamShirts gör det möjligt för grupper av alla slag att snabbt och okomplicerat designa kläder, som visar er känsla av samhörighet utåt och ger era gemensamma erfarenheter ett ansikte. Sedan våren 2014 utvecklar vi som fristående affärsområde till Spreadshirtkoncernen ett onlineerbjudande, som ska göra det så enkelt som möjligt för ansvariga att designa originella, enhetliga kläder till sitt team – sportigt, affärsmässigt eller helt privat.

Escrito por la empresa

Attraktiva Rabatter
Köp mer, spara mer. Få upp till 60 % i rabatt beroende på antal artiklar.
Gratis Frakt
Du tjänar på kostnadsfri standardleverans. Med express går det också snabbare.
30 Dagars Ångerrätt
Är du inte nöjd med produkterna tar vi dem tillbaka – i 30 dagar.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt fixat

Beställningen kom fram fem dagar tidigare än beräknat. Snabbt fixat. Sjukt nöjd trycket och enkelt att ladda upp och justera storlek och placering och allt. Bra kvalitet på kläderna med.

16 de julio de 2025

Korrekturläs noga.

Har bra erfarenhet av tidigare beställningar och snabb leverans. Bra kvalité.
Tyvärr blev det lite fel i trycket denna gång.
”Din text här” kom med i väldigt litet typsnitt.
Jag borde kollat noggrannare och företaget borde reagerat.
Resultatet blev faktiskt lite roligare!

4 de julio de 2025

Hej Johan,

tack så mycket för fin feedback på Trustpilot.

Jag är glad att höra att leverans och kvalité var i topp, men jag beklagar verkligen att default texten också blev tryckt på produkterna.
Vi har skickat ett e-mail till dig så att vi kan försöka finna en passande lösning tillsammans.
Det är naturligtvis viktigt för oss att du är nöjd med din beställning.

Med vänlig hälsning,
TeamShirts Service

Hej Niklas,

Jag är ledsen att höra att du inte modtagit beställningen ännu. Vi har kontaktat dig via e-mail för att försöka lösa detta.

Med vänlig hälsning,
TeamShirts Service

Not trustworthy nor proffessional

We ordered 125 t-shirts in the beginning of May with express delivery, one day after the delivery date we contacted customer service, who told us they didn't have the t-shirts deliverable. I don't know when they would have planned to tell us.

Then, we had discussions about different solutions etc, but we kept our order and the t-shirt was told to be back in stock in August. We called back later to confirm. Then customer service told us the order was cancelled because it took too long and they're not able to have an order in the system for longer than 30 days. Also great information to have as a customer. We cancelled, no sorry, THEY cancelled the order.

I have now been in contact with their customer service to have the invoice cancelled, but apparently they can keep those in their system forever. Wish me luck!

DON'T BUY FROM TeamShirts!

3 de julio de 2025
Opinión espontánea

Dear Lovisa,
Thank you for your message.
We are very sorry for the difficulties you went through and the unsatisfying situation resulting from it.
You have not mentioned your order number, and therefore we are not able to contact you regarding this matter. Please, do yontact our customer service by email (info@teamshirts.co.uk) or by phone on +44 1322 918478  (Mo - Fr 8am to 5pm). We'd be happy to help!

Kind regards,
Laurence - TeamShirts Service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremt lång leveranstid och dubbel kostnad

Jag gjorde min order på 8 tröjor i mitten av maj, har fått 2 delleveranser väntar fortfarande på den tredje och sista. För varje delleverans har jag fått en del faktura som jag varit noga med att betala. Inte nog med att vi har fått vänta väldigt länge, nu toppar Teamshirts det hela med ni skickat ut en faktura på alla tröjorna. Alltså vill ni ha dubbelt betalt. Har mailat om det men utan återkoppling, riktigt riktigt dåligt!

3 de julio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de TeamShirts Sverige

Hej Markus, tack för din återkoppling.

Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med våra tjänster.

Tyvärr angav du inte ditt ordernummer, och jag kunde inte hitta någon beställning registrerad på ditt namn, vilket gör att jag inte kan nå ut till dig.

Vi är här för att hjälpa dig om du behöver mer assistans: https://www.teamshirts.se/kontakt

Hälsningar,
Nina från TeamShirts

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Går inte att nå leverantören på tel för rådgivning. trycket hamnade fel och blev fult.

Beställde en T-shirt med tryck men hade svårt att redigera trycket bra och det tycks inte finnas hjälpmedel för detta på hemsida. Försökte ringa men som vanligt så finns telefonnummer mer för syns skull än för att de ska användas. När T-shirten kom satt trycket helt galet och som jag misstänkte så blev det dåligt med en bakgrund.
Har använt TeamShirts tidigare och dom är seriösa avseende leveransen men verkar bara vilja ha enkla uppdrag utan interaktion med kunden.

19 de junio de 2025

Respuesta de TeamShirts Sverige

Hej Fredrik, tack för din återkoppling.

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med din produkt.

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig för att ge dig chansen att framföra dina synpunkter angående din beställning.

Med vänliga hälsningar
Nina från TeamShirts

Bara ett minus!

Jag är väldigt nöjd, dock står t shirt märkets logga tryckt på framsidan ihop med mitt foto. Som tur är i samma färg som t shirten, men ändå störande.

18 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Fick preliminärt leveransdatum 25 juni, tio dagar efter beställning. Idag 30 juni har leverans fortfarande inte skett.

17 de junio de 2025

Hej Mark,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!

Jag är ledsen att höra att du fortfarande inte har fått din beställning.

Vi kommer att kontakta dig snabbt via e-post för att ge dig en lösning.

Tack för ditt tålamod!

Lyra

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra tröja o trycket var bra

Bra tröja o trycket var bra.
leverans dagen stämde inte.
Kundservice har hitintills bara svarat med automatiskt mail.
Helt okej

16 de junio de 2025

Hej Lars,

Tack för din feedback!

Jag är ledsen att höra att din beställning inte har kommit fram i sin helhet.

Om det skulle uppstå en brist i lagret skickar vi den tillgängliga delen, jag ber om ursäkt för besväret.

Jag ser att kundtjänst redan är i kontakt med dig för att ge en lösning.

För fler frågor står jag gärna till tjänst.

Lyra

Teamshirts

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.