Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt en iPhone 13 for et år siden som nu ikke virker. Med 2 års garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en iPad pro tideligere på året, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strøm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestille fredag morgen og modtog varen lørdag. Købte en brugt iPhone standen blev betegnet som “ meget flot stand “ , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Kæmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget værksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De kan noget særligt

Jeg så mange positive anmeldelser på firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg købte en IPAD Pro 10,5 i bæredygtig tilstand, men må sige, at bortset fra små ridser/buler bagpå, er den i perfekt tilstand. Kan kun sige godt om Tech 24

26 de febrero de 2023

Super service

Købte en iPhone 12 til min datter i januar, efter en opdatering virkede den ikke længere, har så i dag været forbi og få den ombyttet, super hurtigt og nemt! Sød og meget venlig betjening(det var der for øvrigt også da vi købte den:-))

7 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var et møg produkt i solgte !

Det var et møg produkt i solgte !! Aldrig igen bliver der handlet god jer

26 de febrero de 2023

Hej Jens Peter ,

Vi er da ked af at produktet ikke levede op til dine forventninger. Dog kan jeg se at du ikke har kontaktet os angående problemet med det produkt du har købt. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du blot sendte os en mail.

Vi synes ikke det er helt fair at du giver os 1 stjerne for vores service uden at kontakte os i første omgang,

Perfekt service.

Købte en iPhone pro brugt pakke, hentede selv ude v ham . Super service og behagelig sælger, havde en mindre defekt som omgående blev udbedret efter weekenden👍 perfekt service.vh Michael.

5 de febrero de 2023

Virkelig fin tlf

Virkelig fin tlf, som lever fuldt op til beskrivelserne.

26 de enero de 2023

Respuesta de Tech24.dk

Mange tak og god fornøjelse med din nye telefon :)

Samsung Galaxy A40 screen replacement

Samsung Galaxy A40 screen replacement. After screen change there were some issues, but got another free screen replacement without any questions the next day. Now everything works perfectly. Respond fast on e-mails and calls.

30 de enero de 2023

Respuesta de Tech24.dk

We are happy that you are happy :) and thanks for the 5 stars !!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i lang tid søgt efter den…

Jeg har i lang tid søgt efter den rigtige iPad til min datter og fald så på facebook over en reklame for det her firma. Tænkte først at man ikke skal hoppe på de der reklamer hvor det lyder for godt til at være sandt, men efterhånden som min datters fødselsdag rykkede nærmere var jeg helt desperat efter at jeg bare måtte finde noget. De fleste firmaer jeg kontaktede vidste ikke rigtig noget, de kunne alle lige sende et link, så kunne jeg selv læse. Men jeg var på bar bund, nybegynder, og havde brug for en voksen der tog mig i hånden. Så jeg gik først på Trustpilot og så at dem her fik gode anmeldelser, de svarede også ret hurtigt på deres facebook opslag, de tog straks telefonen da jeg ringede og sendte billeder af de produkter de mente matchede mine behov. De lyttede og vejledte så jeg virkelig følte mig overbevist om hvad jeg skulle bruge og en handel kom ret hurtigt i stand. Faktisk en rigtig god handel har jeg fået fortalt efterfølgende. I dag modtager jeg så den fineste iPad Pro 10.5 med 256gb i helt nyt cover, opdateret til den nyeste version, med sprit nyt ladesæt, forsvarligt pakket og sendt til mig. Standen er bedre end forventet til prisen.
Jeg er bare glad med ekstra glad på.
Tusinde tak til Tech24 for en fremragende service. I er pisse seje ❤️

26 de enero de 2023

Respuesta de Tech24.dk

Hej Sabine , tak for den finde anmeldelse. Vi er glad for at kunne hjælpe. Mangler du en iPad igen skal du bare skrive .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Umiddelbart er det en rigtig god…

Umiddelbart er det en rigtig god oplevelse - vi har endnu ikke taget ipad i brug andet end opstart men den ser fin ud og virker til at hente apps og sådan.
Selve bestilling og levering gik lynhurtigt og vi havde den i hænderne dagen efter bestilling.

2 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.