Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

var ikke sikker på den plisserede lampe først men wow den giver virkelig en blød hyggelig stemning om aftenen jeg flytter den rundt hele tiden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en magnetisk arbejdslampe til min garage og den er ret nyttig Den sidder fast og falder ikke ned lysstyrken er også fin

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres returpolitik er totalt ubrugelig. Du betaler selv retur, men de dropshipper fra Kina så en lampe til 299 kr. der koster 50 kr. på Temu koster pludselig 599 kr. at returnere. “Nem returproce... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har sendt forkert vare (fra Kina)

Har sendt forkert vare (fra Kina). De nægter at refundere betalingen eller betale for returportoen. Hvis man har betalt med Mastercard, kan man stoppe betalingen. Husk at tilbyde dem hente varen hos dig, hvis de ikke vil betale for returportoen.

8 de septiembre de 2025

Nej tak til kineserlort

Jeg skulle til at handle nogle solcellelamper hos virksomheden, men jeg nåede heldigvis først lige at tjekke anmeldelserne. Ja, det er helt sikkert en virksomhed med kineserlort forhandlet via Holland som mellemstation. Nej tak herfra.

4 de septiembre de 2025

Snydt

22 de septiembre de 2025

Kæmpe scam

Kæmpe scam
Bestilte lækre genopladelige kvalitetslamper fra (hvad der lignede) europæisk virksomhed. Fik sendt pakke fra Kina indeholdende to batteridrevne plastiklamper.
Når jeg skriver til virksomheden taler jeg med en bot. Vi når hvert fald ingen vegne. De insisterer bot-høfligt på at jeg skal sende lamper retur til Kina for egen regning og derefter 5-7 ugers behandlingstid.
Hold jer væk… er sikker på at jeg aldrig ser hverken penge eller rigtig vare.

25 de septiembre de 2025

leveringstid tvivlsom

Ventede fra 9. - 24. september på en levering som de skrev "normalt" tog 5-8 dage. Har svært ved at tro at eksterne harddiske som ikke lagerføres i Danmark men sendes direkte fra Kina, skulle kunne nå Danmark på en uge. Har ikke kendskab til Seagate produkter i forvejen, men var noget forundret over at de flotte sorte bokse (billede på hjemmesiden) bare virkede som tomme plastikskaller. Tør man lagre sine billeder på så let en enhed (43 gram)?

24 de septiembre de 2025

8TB disk - Fake Kina Bras

8TB disk, Er så langsom og de kan købes i Kina for 52,- kr. Denne shop sælger den til 700 kr. men på tilbud til 349,-
Der er tale om brud på markedsføringsloven.
Da de skriver den kan "op til" overfører med en hastighed svarende 625 MB/s, men faktisk Hastighed er 4-5MB/s.
Bare hold jer væk AI fake side fra Holland

10 de septiembre de 2025

Svindelfirma. PAS PÅ

Svindelfirma.. sender produkter som ikke svarer til billeder og beskrivelse.. købte brændekløver til huggeblokken.. den var halv bredte og halv diameter af det beskrevne i dårlig stålkvalitet.. de vil give 25% retur i gavekort, som man kan bruge på deres side.. eller 15% retur og beholde varen som er ubrugelig.. 299,-kr tabt.. Æv bæv

5 de septiembre de 2025

Glem det

Glem det. Du får aldrig dine penge tilbage.
Jeg havde købt to glasfugle til kr. 295, som viste sig at være et billede af fuglene i dårlig format. Det ligner noget mine børnebørn kunne have lavet flottere.
Billederne snyder. Glem alt om flotte ting.
Måtte skrive fire gange til firmaet og hver gang skrev de “beskriv hvorfor du vil returnere”
Ja og så kom det sædvanlige svar, når det viser sig at være varer fra Kina “vil du have 25 % tilbagebetaling og beholde varen.
Nej jeg vil ej, men pakken koster med porto 400 kr at sende retur 😫

13 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det produkt som var vist på…

Det produkt som var vist på hjemmesiden, ligner slet ikke det produkt jeg har modtaget. Meget misvisende billeder.

På deres hjemmeside så produktet ud til at være meget stort. Men den reelle størrelse var meget mindre.

Desuden var leveringstiden meget lang

5 de junio de 2025

Hurtigt og nemt vedr

Hurtigt og nemt vedr. bestiling, fik også track and trace. Ordre er annulleret fra Kina, så forsendelsen nåede aldrig ud af kina. DAO kan ikke hjælpe og nu ingen svar fra Techbutik på hverken mail eller chat funktion. Nok endnu en scam butik. Er blevet kontaktet pr. mail, skulle have bekræfte den adresse som står på ordrebekræftelsen, så nu ser vi hvad der sker. Ændret til 2 stjerner. Så går vi tilbage til 1 stjerne, absolut tavshed, ingen tilbagemelding ej heller på, at jeg har annuleret min ordre. Har g.d indgivet en indsigelse via. mit kreditkort for at få pengene tilbage. PAS PÅ, KØB ANDET STED - SVINDEL

21 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.