Good site, fast delivery. However, I'm not happy with the product so I've reached out to customer service. I hope we find a solution. ... When techhusets customer service without delay replied I go... Ver más
La empresa ha respondido
Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Ver más
La empresa ha respondido
Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Ver más
Stensätravägen 5, 127 39, Skärholmen, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mitt fel, beställde tydligen till fel mobil, skärmskyddet åkte direkt i soporna

Respuesta de Techhuset.se
The wristband didn't fit the watch. It keeps getting loose from the watch, and we can' trust it.

Respuesta de Techhuset.se
Delivery service perfect! Nice price!

Respuesta de Techhuset.se
Snabb leverans. Prisvärd och god kvalitet på mobil case.

Respuesta de Techhuset.se
Dålig kvalité på värmefilt som gick sönder efter bara några användningar. Och ingen retur eller ersättning! 😒
Köp inte!

Respuesta de Techhuset.se
Skärmskyddet är endast en tunn plastfilm som är näst inte omöjlig att få dit utan bubblor och rakt. Tog mig även tre skärmskydd för att få dit ett då plastfilmen som skyddar limmet satt väldigt hårt och skapade problem.

Respuesta de Techhuset.se
Jag har fått tillbaka mina pengar och de var snällt och inte tagit någon betalat för returen!
Tack så mycket

Bra pris, bra produkt, Ipadfodral,
Smidig handling snabb leverans.

Respuesta de Techhuset.se
Jag har fått fel det kostar för mycket att skicka tillbaka

Respuesta de Techhuset.se
Jag är nöjd med utseendet på min vara för skalet till mobiltelefonen. Magneten under mobilen gllder fram och tillbaka, vilket är irriterande

Respuesta de Techhuset.se
Snabb leverans och produkter överensstämde med de jag hade beställt

Jag beställde ett fodral till min Samsung Galaxy a17
Den var verkligen passande.

Respuesta de Techhuset.se
Snabb leverans, prisvärd leader fodral för min mobil.
Köpte av dom inte för första gången och alltid nöjd.

Respuesta de Techhuset.se
Toppen allt var bra jag är nöjd

Respuesta de Techhuset.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.