Información sobre la empresa

1. Servicio de DJ

Escrito por la empresa

Teddy-Sound er en professionel DJ- og eventvirksomhed, der leverer lyd, lys og musikoplevelser til fester og events i hele landet. Vi arbejder med alt fra bryllupper og private fester til firmaevents, ungdomsfester og temafester – altid med fokus på kvalitet, nærvær og god planlægning. Hos Teddy-Sound tror vi på, at de bedste fester skabes i tæt samarbejde med kunden. Derfor prioriterer vi dialog og forventningsafstemning højt, så musikken, stemningen og afviklingen passer præcist til arrangementet og gæsterne. Ingen fester er ens, og vores løsninger tilpasses altid kundens ønsker, behov og rammer. Vi tilbyder komplette løsninger inden for DJ, lyd og lys – fra intime opsætninger til større dansevenlige setup med professionelt udstyr. Uanset opgavens størrelse leverer vi stabilt og gennemtestet udstyr, kommer i god tid og er velforberedte på aftenen. Backup-løsninger er en naturlig del af vores setup, så kunden kan føle sig tryg hele vejen igennem. Særligt ved bryllupper arbejder vi med personlige playlister, herunder både en stemningsskabende playliste til familie og venner samt en personlig “MustPlay”-liste med sange, der har særlig betydning for brudeparret. Vores mål er ikke bare at spille musik – men at skabe stemning, minder og en fest, der bliver husket. Teddy-Sound står for professionalisme, fleksibilitet og engagement fra første kontakt til sidste sang.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste dj oplevelse nogensinde

Den bedste dj oplevelse nogensinde!
Allan kom og spillede til vores bryllup. Der var folk på dansegulvet fra kl 22:30 til kl 04. Allan kunne ramme alle, og kunne se, hvornår vi havde brug for noget specifik musik.
Allan var så sød at spille en time mere fra 03 til 04, da vi som par kunne fornemme, at festen slet ikke var slut.
Alt i alt en 6 stjernes oplevelse! Hvis vi på et tidspunkt igen skal holde en fest, så vil vi helst sikkert kontakte Allan!

11 de abril de 2026

Fest

De sørgede for en super god stemning på dansegulvet til min fødselsdag 🕺💃😘

17 de enero de 2026
Logotipo de Teddy Sound

Respuesta de Teddy Sound

Tusinde tak for den fine anmeldelse 🤗🎶🔊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste DJ vi har haft til vores julefrokost

Tusinde tak for sidst. Det er den bedste julefrokost, vi har haft i mange år og er helt sikker på, at du var medvirkende til det.
Folk dansede som aldrig før – selv folk der aldrig plejer at danse. Du har fået stor ros.

Der er stor enighed om, at vi gerne vil booke dig igen til næste år.

12 de diciembre de 2025
Logotipo de Teddy Sound

Respuesta de Teddy Sound

Mange tusinde slags tak, vi glæder os til at feste med jer igen 🤗🎶🔊

Dj Allan

Dj Allan, levede fuldt op til vores forventninger til vores datters studentergilde. Han var god til at tilpasse sig publikum, som både var unge og gamle. Vi kan varmt anbefale ham til festen😀

28 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.