Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij TegelzetterAmsterdam.org, dé specialist in tegelwerken in Amsterdam en omgeving! Wij bieden hoogwaardige tegelzetdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een professionele afwerking voor uw badkamer, keuken, vloeren of wanden, ons ervaren team staat garant voor vakmanschap en precisie. Onze dienstverlening omvat het plaatsen van wand- en vloertegels, renovatie van tegeloppervlakken en maatwerkoplossingen. Wij werken met diverse soorten tegels, waaronder keramiek, natuursteen, mozaïek en meer. Met oog voor detail en een klantgerichte aanpak zorgen we ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Bij TegelzetterAmsterdam.org hechten we veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie werkelijkheid te maken. Daarnaast bieden we eerlijk advies over materialen, patronen en ontwerpen om ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen. Kies voor ons en ervaar een vlekkeloze tegelzetservice van begin tot eind. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren! Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
De Cuserstraat 93, 1081 CN, Amsterdam, Holanda
- +31203695752
- contact@tegelzetteramsterdam.org
- tegelzetteramsterdam.org
Goede tegelzetter en betaalbaar
Kan hier echt alles laten betegelen
Kan hier echt alles laten betegelen, en hebben heel veel tegels om uit te kiezen!
Leuke mensen met oog voor de afwerking.
Zeer de moeite wanneer je een goede…
Zeer de moeite wanneer je een goede tegelzetter zoekt.
Dit bedrijf is zeker een aanrader
Dit bedrijf is zeker een aanrader, hebben echt goed werk gedaan bij ons in de badkamer.
Más información sobre otros tipos de reseñas.