Dejligt med et værksted hvor man snakker med den samme mekaniker hver gang og hvor man bliver behandlet godt. God service og gode medarbejdere. Man får at vide hvad der er blevet lavet ved bilen.
Consulta las opiniones de los clientes
Hej har altid fået en god behandling og service hos værkstedet. Arbejdet har været meget tilfredsstillende hver gang. Jeg har ingen yderlige kommentarer.
Vil tro at bilen er undervognsbehandlet fint, prisen var ihverfald fornuftig. Bh. Henrik Bergmann Bergmann Biler
Aftalte dagen før tidspunkt for olieskift. Kom til tiden og kørte ind. Ventede mens- og er fuldt tilfreds med hele forløbet.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Información de contacto
Jernbanegade 36, 4920, Søllested, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Personalet er altid venlige og giver god service

Respuesta de Teknicar - PE Auto
God og reel mekaniker jeg har haft i…
God og reel mekaniker jeg har haft i mange år.
Ringer altid først hvis noget viser sig.

God betjening
God betjening, god kundeservice og altid færdig på aftalte tidspunkt

Kan stærkt anbefales
P.e auto .
Hurtig, service med god ærlig kommunikation og gode priser

Respuesta de Teknicar - PE Auto
Vil tro at bilen er undervognsbehandlet…
Vil tro at bilen er undervognsbehandlet fint, prisen var ihverfald fornuftig.
Bh.
Henrik Bergmann
Bergmann Biler
Dejligt med et værksted hvor man…
God service og gode medarbejdere.
Man får at vide hvad der er blevet lavet ved bilen.
Altid god service
Hurtig og kompetent betjening!
Som nævnt tidligere
Som nævnt tidligere: Alle aftaler overholdes, arbejdet bliver udført tilfredsstillende og priserne er rimelige.
Man får en god servis
Altid venlig og god behandling
Hej har altid fået en god behandling og…
Jeg får altid en god behandling uanset…
Jeg får altid en god behandling uanset om jeg ringer eller møder op
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.