Hurtig tidsbestilling og færdig til den aftalte tid. Jeg syntes det er skønt at komme på et rent værksted og der er ryddet op rundt omkring som det er på Ringvejens Auto. God faglig viden, der bliv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Yderst kompetent service og rådgivning, min bil er i de bedste hænder hos Jess 😊 jeg vil til enhver tid anbefale ringvejens auto, han er en mand der ved hvad han laver
At jeg altid får den bedste service, hvor mekanikeren gør alt for at ordne problemerne der er med min bil, og reparationerne er altid top iorden.
La empresa ha respondido
Det er altid en god oplevelse at komme på værkstedet. Der bliver ringet eller skrevet hvis der er uforudset ting der skal laves. Og der laves altid aftaler. Nemt og bekvemt værksted.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Información de contacto
Ringvejen 20, 9510, Arden, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og færdig til tiden👍
Es posible que utilice la IA para responderVer más

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
At jeg altid får den bedste service

Tilgængelighed præcision og omhu
Det var nemt at få aftalt tid og arbejdet var forberedt og blev udført præcist og omhyggeligt. Er yderst tilfreds!

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
Altid god behandling både for bilen og…
Altid god behandling både for bilen og jeg. 🍀

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
Det var første gang vi var kunde
Det var første gang vi var kunde. Det var en forsikringsskade.
Forløbet var en god oplevelse, så vi tror at vi har fundet vores nye værksted.
Vi er flyttet så det blev for besværligt pga. afstanden at fortsætte med at bruge vores gamle værksted.

Igen en super oplevelse
Havde igen en super god oplevelse hos Jess ved Ringvejens Auto i Arden.

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
Jess der har værkstedet er bare super…
Jess der har værkstedet er bare super rar og man får en fantastisk service
Altid hurtig og lavet rigtig godt

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
Super resultat til en god pris og kanon…
Super resultat til en god pris og kanon service 👌

Respuesta de Teknicar - Ringvejens Auto Repair Shop
Som sædvanlig blev tingene ordnet på en…
Som sædvanlig blev tingene ordnet på en god og omhyggelig måde

La experiencia Trustpilot