Jeg besøgte Schøns auto for nylig, og jeg må sige, at min oplevelse var fantastisk. Manuel var utroligt venlig og imødekommende fra start til slut. Han fik hurtigt identificeret problemet med min bil... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik anbefalet Manuel, da vores bil skulle have lavet lidt, og jeg kan klart anbefale andre at besøger ham også 👌 hjælpsom og imødekommende. Kunne hurtigt gennemskue hvilke problemer der var nød... Ver más
La empresa ha respondido
Manuel heeft onze bmw 530 GT super goed gerepareerd. Snelle en eerlijke service. Niet duur en zeer goed. Binnen een dag was de auto weer goed. Super vriendelijk en behulpzaam. Zelfs op 2e Pinksterdag... Ver más
La empresa ha respondido
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Grønhøj 3A, 6230, Rødekro, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bilen skulle bare til service, men fordi Manuel er vågen og kompetent fandt vi også ud af, at bremser skulle skiftes og der skulle en ny remstrammer til generatoren. Det betyder man kan køre derfra med ro i maven og stole på alt er i orden. Desuden er de meget fleksible med lånebil og afhentning af bilen igen. 5/5 stjerner

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Super Service og yderst fair priser på reservedele og timeløn, kan absolut til enhver tid anbefales.

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Som altid, professionel værksted hvor aftaler og pris passer, jeg er yderst tilfreds 👍😊

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
En rigtig god og behagelig oplevelse, erfaren mekaniker, punktlig og ganske billig. Jeg løste alt hurtigt. Tak TekniCar jeg anbefaler 100%

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Schøns auto bliver vores primært mekaniker fremadrettet. Super god service!

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Hurtig og efektiv arbejde plus god komunitation.

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Altid en god modtagelse, når man kommer med bilen, og en god forklaring på hvad der er galt med bilen, og servicen er bare i top👍💪

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Altid god service. Professionel og kompetent vejledning, og pris gennemsigtighed !

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Jeg har kun hørt godt om værkstedet, selvom jeg kom ind midt på dagen med min bil som var i stykker, tog de i mod mig, selvom der var mega travlt på værkstedet. Og fik bilen efter et par dage, og nu køre den godt igen. Tusind tak for en rigtig god service.
Rigtig god jul og godt nytår.

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Tager ikke mere for tingene end det er nødvendigt.
P. S. - Rødekro

Respuesta de Teknicar - Schøns Auto
Godaften og tusind tak skal I have for den gode oplevelse om rådgivning af et produkt og har ikke noget at klage over og ønsker Jer alle sammen en rigtig dejlig aften. Med venlig hilsen Jan