Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tehnična težava je eno, odnos do strank pa drugo. Nova SIM ni delovala, podpora je potrdila sistemsko napako, ob ponovnem kontaktu pa sem bila deležna neprijaznega in vzvišenega odnosa, ker sem si drz... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelo slaba izkušnja po prekinitvi naročniškega razmerja. Prejemala sem različne in neusklajene račune ter zahteve za plačila, ki so bila že poravnana, sledili so tudi klici in terjanje plačila. Eviden... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ocenila bih vas sa nulom,ali ne moze,nazalost!pitam se da li zaposljavate ljude koji vam prodaju usluge ili dijagnosticare/lekare?pre 5 min sam primila poziv od vasih ljudi(lobiranje) za prelazak u va... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de servicios de telecomunicaciones

Escrito por la empresa

Podjetje Telemach je vodilni ponudnik plačljivih video vsebin ter fiksnega interneta in že vrsto let najhitreje rastoči operater mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljamo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije storitve najvišje kakovosti zagotavljamo številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,6

Todas las opiniones

(24)

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Večina njihovih storitev je ok…

Večina njihovih storitev je ok (internet in televizija). Težava je edino pri funkciji za vrtet programe nazaj. Po 2 klicih s podporo od Telemach-a še zaenkrat ni rešitve. Mi ne preostane drugega, kot pa da se osebno oglasim v njihovi poslovalnici, da pridemo do dna te težave,

6 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Že več let nam stalno crkuje intrnet

Že več let nam stalno crkuje intrnet, vsakih ko jih pokličemo nam prodajajo bučke da je ruter slab in smo ga zato že večkrat zamenjali, vendar nam ljub temu intrnet stalno crkuje. Zadnje dva meseca ga skoraj vsak dan neha delat pa imam računalnik povezan na intrnet z kablom. nateg

1 de julio de 2022

Z eno besedo - katastrofa

S prevzemom lokalnega kabelskega operaterja, so "kupili" bazo strank, ki jih 1x mesečno nadlegujejo z upselling-om, kljub vsakokratni prošnji, da naj ne kličejo več. Napovedan izpad interneta je namesto napovedanih 7 ur, trajal 82 ur, saj očitno migracije izvajajo po principu "Izklopimo vse, potem pa čakamo, kdo vse se bo javil, da mu nič ne dela in za tem enega po enega priklapljamo nazaj.", tehnična podpora "ne ve nič o tem", veže vsepovprek, obljublja da "preverijo" in "javijo nazaj" (kar se seveda ne zgodi), po dveh dneh se izkaže, da prijave napake niso niti uradno zabeležili, zato je ni še nihče zares sploh obravnaval in takrat se prijava napake šele začne, številka za tehnično podporo pa vmes celo "Ni dosegljiva.". Četrti dan končno tehniki opravijo takorekoč "nov priklop", z novim paketom, novo hitrostjo (4x slabšim uploadom kot poprej) in novim IP naslovom (ti pa se slikaj). Meni nič, tebi nič, brez pojasnil, brez dodatnih informacij, samo "tu imaš". Želel bi si jih oceniti z 2 zvezdicama, ker 1 običajno deluje pristransko in podana v afektu, samo na podlagi dosedanjih over-all izkušenj s storitvijo in podporom, bi jim z 2 zvezdicama zgolj dvigoval povprečno oceno, zato si 2 niti ne zaslužijo.

11 de diciembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.