Skomagergade 46, 4000 Roskilde, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver dem 10 stjerner. Har besøgt dem/ham flere gange. En gang havde jeg et “forståelse” problem, svar: det løser vi uden beregning! Så fint service. Pga IOS opdatering kan vi ikke opd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min iPhone havde været en tur i asfalten og skærmen var halvt sort derefter. Jeg bookede en tid online i Roskilde. Det var super nemt, og jeg kom til præcis på det tidspunkt jeg havde booket. Medarb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de teléfonos celulares
  2. Servicio de reciclaje y desbloqueo de teléfonos móviles
  3. Tienda de celulares
  4. Servicio informático
  5. Servicio de reparación de teléfonos

Escrito por la empresa

Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres service er helt suveræn og de er…

Deres service er helt suveræn og de er altid venlige. Jeg har været rigtig taknemmelig for min oplevelse med butikken i Roskilde. Jeg har haft mange problemer med min telefon og de har gjort en stor indsats for at prøve at løse det. Jeg vil anbefale dem til alle.

11 de abril de 2026

Helt perfekt

Helt perfekt. Jeg kom ind, han smilte til mig, og jeg følte mig velkommen. Jeg spurgte ham om hjælp, det tog mindre end 2 minutter og bum så var det fixet. 100% mit foretrukne sted fremover. Tak for den gode service😊

10 de abril de 2026

Jeg giver dem 10 stjerner

Jeg giver dem 10 stjerner.
Har besøgt dem/ham flere gange.

Pga IOS opdatering kan vi ikke opdatere vores 2 iPhone 7 længere.
Vi fik 2 gode til tilbud på iPhone 14, billigere end blå avis, og med 2 års garanti. PLUS fuld opsætning transfer af billeder og div. Noget jeg ikke kender til og det ville nok tage mig en weekend :0).
Det tog 40 minutter. I ventetiden overhørte jeg flere kunders problemer -
Det er godt nok utroligt hvad ham kunne ordne on the spot. Venlig kompetent, på engelsk, meget dygtig.
En dejlig oplevelse i vores kompliceret dagligdag, hvor iPhones blot SKAL virke.

7 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit batteri i telefonen var sprunget

Mit batteri i telefonen var sprunget, fik nyt batteri, men fandt ud af efterfølgende at telefonen tændte og slukkede hele tiden. Jeg afleverede atter telefonen, og efter nogen dage fandt de skaden og jeg fik også en ny ramme. Prisen var så billig at jeg ofrede et nyt cover også.
Virkelig fin service

10 de enero de 2026

Helt sikkert 5 stjerner.

Helt sikkert 5 stjerner.
Fra start til slut, har det bare været en fantastisk dejlig oplevelse, venlighed og service helt i top.
Tusind tak.

26 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

iPhone fik ny skærm let og hurtigt

Min iPhone havde været en tur i asfalten og skærmen var halvt sort derefter.
Jeg bookede en tid online i Roskilde. Det var super nemt, og jeg kom til præcis på det tidspunkt jeg havde booket. Medarbejderen kunne straks se at skærmen skulle skiftes. Det tog 45 min. Efterfølgende virkede ansigtsgenkendelsen ikke, men det blev også straks fikset. Og tlf virker perfekt. Dejligt nemt og hurtigt.

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Walk in i butikken i Roskilde kl.16.40…

Walk in i butikken i Roskilde kl.16.40 - og blev betjent af Adrian. Super service og venlig og gik fra butikken kl 1700 med en ny skærm og fungerende front kamera. Meget imponeret over service niveau og elektronisk færdighed. Vil kraftigt anbefale👍

3 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.