Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

I specialize in tailor-made adults-only holidays in Tenerife. I plan & build every second of the vacation on the style and needs - without breaking the bank – but always getting the most out of it.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A legkényelmesebb megoldás egy…

A legkényelmesebb megoldás egy tökéletes nyaraláshoz! A programok izgalmasak és érdekesek voltak. Egy percre sem unatkoztunk a 8 nap alatt!

17 de junio de 2024

Köszönöm szépen az értékelést, Flávió! Szépen kitöltöttük az időt 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hárman 50+ csajok indultunk útnak…

Hárman 50+ csajok indultunk útnak Adejébe,miután Bulcsúval mindent leegyeztettünk,repülőjegyet ,programot ,szállást foglalt,autót bérelt, becsekkolt minket,éttermet foglalt,menüt ajánlott🫣😁minden napra órára lebontott programot kaptunk GPS koordinátákkal.Minden úgy volt ahogy tervezte ,fogta a kezünket az utolsó pillanatig ,míg haza nem értünk.Köszönjük neked a gondoskodást,
biztosan visszatérünk🥰

1 de abril de 2024

Respuesta de Tenerife Travel Advisor

Öröm volt megismerni Benneteket, köszönöm/köszönjük szépen az értékelést! Már most hiányoztok!!! 🤍

Legjobb nyaralás valaha!

Tenerifére egy baráti esküvő alkalmából érkeztünk a férjemmel és úgy döntöttünk összekötjük a kellemest a hasznossal és tovább maradunk kicsit. A DuckMasterrel YouTube videók nézegetése közben találkoztam először, mikor jobban meg szerettem volna ismerni a szigetet. Bulcsú olyan szeretettel és alázattal beszélt Teneriféről, hogy amikor a nyaralás megszervezésénél akadályba ütköztünk őt kerestük fel tanácsért. Mondanom sem kell azonnal segített. Onnan már nem volt kérdés, hogy ő szervezze meg az ottlétünk többi napját. Hihetetlen pontos adatokat és tanácsokat kaptunk tőle, mint például mit vigyünk magunkkal aznapra vagy épp hol parkolhatunk. Pazar ételeket kóstolhattunk, lenyűgöző flamenco showt láthattunk, meghódítottuk a Teide csúcsát és az óceán fenekét, felhők felé juttattot minket majd lehozta a csillagokat az égről. Életre szóló élményt ajándékozott nekünk. Én úgy gondolom nem nagy ár, amit ezért fizettünk. Szeretnénk visszajönni még Tenerifére csakis a DuckMasteren keresztül. Köszönjük ezt az élményt neked!
Réka és Tamás

26 de marzo de 2024

Kedves Réka & Tamás!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat. Igazi, profi utazók voltatok!!!

Nagyon Köszönjük!!🥰

Bár mi rendszeres Kanári-szigeteki nyaralók vagyunk,ezt a KÉNYELMET eddig nem éltük át.
A programok ízlésünk szerint összeállítva,csak követnünk kellett.Delfinlesre mentünk és a szervezők összekutyultak valamit,fel tudtuk hívni a mi szervezőnket és segített helyrehozni.
Egy másik program,amire előre befizettünk,elmaradt.Az összeg visszautalását is ő intézi nekünk,ami -mondanom sem kell-mekkora könnyebbség.

Sok olyan hely volt,ahová az ő ajánlása nélkül nem mentünk volna el,és ennél a nyaralásnál értettük és tapasztaltuk meg,hogy több arca is van a szigetnek.A díjazása rendkívül korrekt,és nem szabad sajnálni rá ezt az összeget!!!!Ráadásul kedves,szívélyes és megbízható.Hálásak vagyunk,hogy megtaláltuk.Októberben újra jövünk és már előre örülök a közös projektnek.

8 de marzo de 2024

Respuesta de Tenerife Travel Advisor

Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! A legnagyobb szeretettel várunk Benneteket vissza!!!

Kiválóan szervezett nyaralás

Kiválóan szervezett nyaralás, előzetes egyeztetés alapján. Pontos, korrekt, együttműködő, saját igényeimre szervezett programok készítése, mellyel rengeteg időt és energiát takarított meg. Segítség nyújtás az apartman választásnál, autó bérlésnél, sokoldalú programok megszervezésénél. Azonnali segítségnyújtás bajba jutásnál(véletlenül kizártam magam a teraszra), innentől fogva teljes biztonságban éreztem magam.

26 de junio de 2023

Köszönöm szépen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Számomra a legmegfelelőbb programokat…Olé! Flamenco Show, tengeri horgászat, Loro Park, Teide Nemzeti Park, Siam Park .....

Számomra a legmegfelelőbb programokat kaptam tökéletes szervezéssel! Igényeimet maximálisan és rugalmasan kiszolgálva, kezdve az apartman kiválasztásában, az autó bérlésében! Csodálatos élményekkel teli, nyugodt nyaralásunk volt! Köszönöm

22 de junio de 2023

Köszönöm szépen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.