Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har selv taget kursus på skolen som jeg var meget begejstret for- efterfølgende har jeg haft stor gavn af de nyhedsbreve Jeppe og co udsender. Tak for det. mvh Niels Steenberg. Enkrop.nu

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den første uddannelse, jeg tog hos Tengbjerg, udrustede mig til at sige mit sikre fuldtidsjob op og i stedet starte selvstændig klinik med det samme. Her 3 år senere er det fortsat den bedste beslut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tog uddannelsen ved Tengbjerg tilbage i 2014. Det var en rejse uden lige. Jeg blev klædt godt på til selvstændigt at kunne, afsøge og benytte mig af relevante metode på et højt niveau. Jeg bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er glad for at jeg valgte Tengbjerg til min massage uddannelse (og jeg kan virkelig også anbefale den til dig). Tengbjerg har en god intuitiv måde, at få alt det nye ind i mit DNA. God... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Godt uddannelsessted

Jeg har taget min massør uddannelse hos Jeppe og det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Ikke blot er jeg blevet klogere på et nyt fag og blevet dygtig til et håndværk men jeg har også haft gode oplevelser og dannet nye relationer til en masse mennesker. Hvilket er grunden til jeg nu har taget flere kurser og uddannelser hos Jeppe. Ligeledes gav Jeppe og hans team af dygtige underviser mig modet til at stille op til både DM og VM i massage som har været en kæmpe oplevelse i sig selv. Jeg er derfor også startet på zoneterapi hos Tengbjerg og nyder hver gang jeg er afsted. Det er oplevelser, venlig og uhøjtidelig tone, gode grin samt dybt seriøse og passionerede mennesker man møder i den her verden.

25 de septiembre de 2023

Bredt spektrum af sundhedsuddannelser

Her 3 år senere er det fortsat den bedste beslutning jeg har taget.
Jeg læser nu zoneterapi på skolen og har fortsat armene oppe over hovedet. Det er nok ikke den sidste uddannelse jeg tager der, da der er et bredt spektrum af sundhedsuddannelser.

22 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

har taget øreakupunktur og glæder mig…

har taget øreakupunktur og glæder mig helt vildt men blev skuffte over hvor mange der var på et hold og der var så meget larm i timerne selv om antalet af folk blev mindre.
og synes ik lærer var nok på alle dem som var der første gang
og da vi fik vores diplom ville læren ikke skrive det under og der stod heller ik hvad kursus vi havde tage
havde eller håbet på at tag et andet kursus mere men den skal vist lige tænkes over
håber de vil tag det til efterretning så der ik er andre der kommer ud i det samme

13 de marzo de 2023

Tengbjerg massør skole

Jeg har taget min massør uddannelse her hos tengbjerg. Det har været den bedste oplevelse, priserne på uddannelserne og kurserne er meget fær, da man går hjem med meget viden, og godt klædt på til at arbejde selvstændigt. Skolen gør også meget for at man kan opbygge et netværk.

25 de mayo de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ren pengemaskine.

Ren pengemaskine.
Forud for min deltagelse på kurset "Tørre Massagegreb og MFR" kontaktede jeg Jeppe for at få anbefalet et kursus der kunne supplere min fysioterapiuddannelse og jeg fik til svar at ovenstående kursus ville være godt for mig.
Ved første undervisningstime giver underviseren (som også er fysioterapeut) udtryk for at det nok bliver meget repetition for mig - og det viser sig, at jeg i forvejen har lært 90% af stoffer, som til og med har samme kilde som på mit studie.
Da jeg tilkendegiver dette overfor ejeren efter afsluttet kursus, siger han at han intet ville have kunne gjort for det og at jeg på ingen måde kan få nogle penge retur.
Jeg sidder tilbage med en dårlig smag i munden og indtryk af at ejeren blot ønsker at luske penge ud af folk frem for rent faktisk at lære fra sig og udbrede massagekundskaber.
ØV.

27 de abril de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.