Jeg har brugt Tessy fast de seneste år og jeg må bare sige at kvalitet og service er helt i top😍 Jeg elsker mit hår som ser naturligt ud trods ekstensions. Kæmpe anbefaling!
Consulta las opiniones de los clientes
Det hår Tessy sælger er noget af det bedste hår på markedet, jeg har prøvet. Med over 20 år i branchen, har jeg prøvet bunkevis af hår fra diverse forhandlere i alle priskategorier og alle kvalite... Ver más
Jeg har fået lavet extensions i mange år. Tessy er imødekommende, venlig og virkelig dygtig, og er god til at vejlede dig hvis du er i tvivl om hvilke slags hår du skal bruge. Jeg går nu ude... Ver más
Lavede extensions til 2000kr, langt fra professionelt, det så helt forkert og unaturligt ud, det var ikke engang samme farve eller tykkelse som mit hår. Da jeg konfronterede hende med det og efterfølg... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kæmpe anbefaling
Jeg elsker mit hår som ser naturligt ud trods ekstensions.
Kæmpe anbefaling!
Super god kvalitet
Super god kvalitet. Er mega glad for det. Hun er super dygtig. Kan virkelig anbefale Tessy. Mega glad kunde 😁
Jeg kan varmt anbefale tessys hår..
Jeg kan varmt anbefale tessys hår..
Jeg har fået lavet, hår i 17 år har haft forskellige extensionister, da jeg har boede flere steder i Danmark.
Tessy er så dygtig til at se ens eget hår, og hvad det kan klare og hvor meget man skal have i hvilken metode der er bedst i ens hår.
Samt håret er af den bedste kvalitet i landet.
Jeg kan kun give min varmest anbefaling til tessy.
Jeg kan kun give TESSY Hair mine…
Jeg kan kun give TESSY Hair mine allerbedste anbefalinger. Kvaliteten på håret er helt fantastisk – så god, at jeg kun skifter mit hår ud én gang hver 12. måned, og det siger virkelig alt.
Hver gang jeg kommer hos Tessy, føles det ikke bare som et salonbesøg, men som at komme hjem til familie. Der er en tryg, varm og ærlig stemning, og man føler sig altid set og taget godt imod.
Håret holder sig smukt, blødt og naturligt i virkelig lang tid, og jeg har aldrig været i tvivl om kvaliteten. Når først man har prøvet TESSY Hair, har man ikke lyst til at gå andre steder hen.
Jeg elsker at komme her – og jeg kommer aldrig til at skifte ❤️
Jeg har både købt hår og fået påsat…
Jeg har både købt hår og fået påsat extensions ved reddy gennem mange år. Vil mene at hun har DK’s bedste hår. Sidst jeg skulle have nyt hår foreslog jeg bølget dobbeltdrawn som hun ik havde i butikken, men det bestilte hun hjem og jeg er super tilfreds med det da det blender endnu bedre i mit eget hår. Kan varmt anbefales.
⭐ 0 ud af 5
⭐ 0 ud af 5 – Den dårligste extensions-oplevelse jeg nogensinde har haft
Jeg føler mig nødsaget til at dele min oplevelse med Tessy.dk efter et forløb, der har været både dyrt, frustrerende og skadeligt for mit hår. Jeg fik sat extensions på hos salonen i april, og kort tid efter begyndte problemerne at vise sig – problemer, som kun blev værre med tiden.
Allerede efter et par måneder oplevede jeg voldsom fældning, konstant kløe, irritation og en hovedbund, der føltes overbelastet. Mine egne hårstrå blev trukket ud flere steder, og mine hårfollikler føltes tydeligt påvirkede. Samtidig blev håret mere og mere kruset og filtreret, selvom jeg fulgte alle anvisninger nøje:
• jeg flettede håret hver nat,
• brugte sulfatfri shampoo, balsam og hårkur,
• undgik klor og saltvand,
• brugte varmebeskyttelse ved styling.
På trods af omhyggelig pleje blev mine extensions markant kortere. Efter mindre end 6 måneder havde de mistet omkring 20 cm, hvilket er helt urimeligt, når man køber kvalitetshår, der burde holde langt længere.
Et andet alvorligt problem er mængden af hår. Jeg betalte for 150 gram extensions, men jeg har efterfølgende fået bekræftet, at der kun blev påsat 123 gram. Jeg er dybt skuffet over både mangel på gennemsigtighed og manglende overensstemmelse mellem det lovede og det leverede.
Forvirringen blev endnu større, da jeg efterfølgende konsulterede en anden fagkyndig frisør. Her fik jeg at vide, at påsætningen ikke var udført korrekt, og at det kunne forklare både min hovedbundsreaktion, fældningen og de kosmetiske skader, der opstod. At få dette at vide efterfølgende var både frustrerende og meget skuffende.
Jeg er også stærkt undrende over, at salonen reklamerer med, at lyse extensions kan holde i op til 3 år. Flere professionelle, som jeg har talt med, har gjort det helt klart, at dette er urealistisk. Lyst hår er mere kemisk behandlet og langt mere skrøbeligt end mørkt hår, og at love en holdbarhed på op til tre år virker misvisende. Hvis kunder får det indtryk, er der tale om markedsføring, der ikke stemmer overens med faglig viden og falsk markedsføring.
Det mest skuffende for mig var dog kommunikationen. Når jeg kontaktede salonen for hjælp, gik der ofte 1 uge eller ingen svar, mellem svarene, og jeg følte mig ikke taget seriøst, når jeg beskrev mine problemer. I stedet for at få hjælp eller løsninger, fik jeg beskeden om, at jeg “skulle behandle håret ordentligt” – på trods af at jeg havde fulgt alle anbefalinger til punkt og prikke.
Alt i alt har dette forløb været dyrt, skadende for mit hår, hårdt for min hovedbund og enormt tidskrævende. Jeg står tilbage med færre gram hår end lovet, extensions der er ødelagt og ubrugeligt på under 6 måneder, allerede 2 måneder efter kontaktede jeg hende og et resultet der slet ikke levede op til mine forventninger – eller til prisen.
Udover det, ja hun tilbød mig at komme ned i salonen, men har aldrig svaret mig på hvornår!! Så hendes svar til dette er løgn!! Først efter lang tid jeg begyndte at kræve penge, fordi en anden fagkyndig blev nød til at kigge på mig hår, da hun ikke svarede mig!
Jeg kan desværre ikke anbefale Tessy.dk, hverken for kvalitet, udførelse eller kundeservice.

Respuesta de Tessy
Jeg har fået lavet hår hos tessy i…
Jeg har fået lavet hår hos tessy i meget lang tid nu og bådet mit hår og tessy er fantastisk vær gang!!
Jeg har lige været hos frisøren hos…
Jeg har lige været hos frisøren hos tassi Som lige har lavet hår på mig og det er rigtig rigtig god kvalitet jeg er kommet her i nogle år og hårets kvalitet og service er i top så hvis du går og drømmer om at få lavet dit drømme så vil jeg anbefale at du prøver det hos Tessy.
Bedste hår og kvalitet
Jeg har aldrig været gladere får mit hår, end det jeg har fået lavet hos Tessy. Jeg har haft exstensions i 8 år, og været hos samtlige frisører, og dette er det bedste jeg har prøvet, det kan jeg sige med sikkerhed efter et år som kunde hos Tessy🌞
100% anbefaling her fra!
Jeg er nu kommet regelmæssigt hos Tessy i 2 år for at få lavet mit hår, og hun har aldrig svigtet – hverken hvad angår kvaliteten af håret eller hendes arbejde. Derudover synes jeg, at hun har det bedste hår på markedet og til en absolut fantastisk pris! Kan kun anbefales!
Jeg har aldrig haft så pæne Extensions
Jeg har aldrig haft så pæne Extensions. Har brugt det i 25 år, og har tit endt med dårlig kvalitets hår, og dårlig opsætning.
Er super glad for at jeg fandt Tessy. Jeg bliver 100 % en fast kunde hos hende.
Håret er super kvalitet, og Tessy er virkeligt dygtig.
Mine største anbefalinger!
Fast kunde igennem 5år
Fast kunde igennem 5år! Bedste hår og bedste kvalitet. Top klasse service. Kommer fra sverige kun for, at få håret ordnet herfra 😍 hun er den BEDSTE! ❤️
Tessy sørger altid for at man er…
Tessy sørger altid for at man er tilfreds. Hun er grundig og dygtig 💜
I highly recommend Tessy place
I highly recommend Tessy place !
I have been customer for past 3,5 year .
I am really satisfied for the service. The hair are so good quality and you can get apoitment really Fast.
Teddy is also very nice person
-Marta 🇵🇱
Hår Extensions af bedste kvalitet!
Det bedste hår, det er virkelig god kvalitet.
Hun er den sødeste kvinde, snaksaglig, behagelig og meget hjælpsom.
Jeg har købt mit hår for lidt over 1 år siden, det bliver glattet og føntørret flere gangen om ugen, det er blevet farvet.
Når alt det er blevet sagt så er der ikke en finger og sætte på noget jeg er glad og tilfreds med det hele og jeg er i trygge hænder her ❤️
DK’s bedste hair extensions
DK’s bedste hair extensions, og bedste påsætter! Jeg er kommet hos Tessy i snart 4 år nu, og kommer aldrig til at vælge nogen anden. Jeg har brugt extensions i mere end 10 år, og har prøvet meget. Tessy har hår som virkelig bare holder, og så er hun dygtig til at påsætte det.
Jeg er virkelig tilfreds! 🎀❤️
Bästa frisören och hår som håller…
Bästa frisören och hår som håller länge, kommer hela vägen från Malmö för att göra hår hos Tessy💕
Fantastisk kvalitet af hårextensions og…
Fantastisk kvalitet af hårextensions og professionel og super kompetent vejledning. Tessy er en sød og stolt kvinde med god grund, da hendes håndværk altid er af allerhøjeste kvalitet. Jeg har prøvet flere andre steder og vil uden tvivl sige at Tessy er den bedste!
Sød dame
Tessy er en rigtig sød person hun er god og snakke med hun er godt til at blande farverne til ens hår perfekt jeg anbefalder hende
Absolut noget af det bedste hår på markedet.
Det hår Tessy sælger er noget af det bedste hår på markedet, jeg har prøvet.
Med over 20 år i branchen, har jeg prøvet bunkevis af hår fra diverse forhandlere i alle priskategorier og alle kvaliteter.
Markedet er en jungle i sig selv og man er oftest usikker på troværdigheden bag forhandleren. Jeg har kun få gange været fuldstændig tilfreds med det naturhår jeg har købt og derfor får Tessys hår absolut 5 stjerner, -har aldrig oplevet platinblond hår holde på 9ende måned og stadig være som nyt. Udover at Tessy er sød, dygtig og reel, så er hendes priser osse virkelig gode.
Absolut en af Københavns bedste hårforhandlere.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.