Korte duidelijke lijnen
Korte duidelijke lijnen. Waarbij de manier van trainen als zeer prettig is ervaren met John. Door zelf te doen leer je uiteindelijk het meeste, daarnaast is het een mooi programma om mee te werken.

Respuesta de Testersuite
Wij zijn het Testersuite Team. De ontwikkelaars van de gelijknamige cloud applicatie Testersuite. Wij maken sinds 2011 het leven eenvoudiger van iedereen die met testen en checken bezig is. Dat kunnen wij goed omdat testen in ons DNA zit en dat zie je terug in onze cloud applicatie. Testersuite is een krachtig testmanagement platform voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van alle soorten testwerkzaamheden. Zeer gebruiksvriendelijk waardoor ook niet testers snel hun weg weten te vinden in Testersuite. Of je nu een startende tester bent of een ervaren testprofessional, met Testersuite groei je altijd naar een next level.
Coltbaan 1-19, 3439NG, Nieuwegein, Holanda

1 - Toegankelijke tooling
2 - Breed toepasbare testmanagement tool
3 - Implementatie in eigen tempo
4 - Support altijd beschikbaar
5 - Afrekenen per gebruiker
6 - Toegankelijke mensen ook bij Testersuite
Kortom, zoek je laagdrempelig, eenvoudig en vlot in te richten testmanagement ondersteuning in een testtool? Ik adviseer Testersuite! En nee, ik heb daar verder geen belang bij :-)

Respuesta de Testersuite
We hebben na een pilot van 3 maanden TesterSuite aangeschaft voor gebruik in het SAP domein. De Nederlandse leverancier denkt mee, heeft verstand van IT testen, is professioneel en goed bereikbaar. Omdat je eenvoudig kunt customizen, kunnen we onze wensen/behoeften makkelijk opnemen. TesterSuite is een heel goed hulpmiddel om meer in control te komen. Het is makkelijk testen en bevindingen vast te leggen. Hergebruiken is eenvoudig en voortgang is inzichtelijk. Het tool helpt ons om de testmaturity van het testproces te verhogen.

Respuesta de Testersuite
TesterSuite is goede software en eenvoudig in zijn gebruik. Het beschikt over veel functionaliteiten die je verwacht bij het uitvoeren van verschillende testen binnen je organisatie.
Verder zijn de lijnen kort met TesterSuite, waardoor hulp, inrichting en ontwikkeling een snelle doorloop hebben.

Respuesta de Testersuite
Testersuite is een betrouwbaar platform voor testmanagement in zijn geheel. Zowel het platform als het bedrijf werkt voor zijn gebruikers.

Respuesta de Testersuite
de help desk reageert altijd heel snel. echt behulpzaam. ook goed contact met de account manager.
en uitnodigingen voor seminars en de testersuite dag.

Respuesta de Testersuite
Men snapt wat er nodig is in het testvak; voor de business, de testuitvoerder, testcoördinator, testmanager en eigenlijk ieder die enige affectie heeft met het testen. Daarnaast is men zeer behulpzaam bij alle vragen over het pakket zij aanbieden.

Respuesta de Testersuite
Testersuite is zeer deskundig en betrokken. Leveren vanuit kennis van gestructureerd testen een zeer toegankelijke en gebruikersvriendelijke testmanagement applicatie die meegroeit met nieuwe ontwikkeling.
Wij zijn al ruim jaar een zeer tevreden klant.

Respuesta de Testersuite
Testersuite helpt binnen organisaties de kwaliteit te verhogen, te borgen en auditable te zijn. Op een gemakkelijke manier worden testtrajecten vormgegeven, gemonitord en bevindingen geregisseerd. Met name grotere organisaties en testtrajecten kunnen eigenlijk niet zonder Testersuite.

Respuesta de Testersuite
Testersuite geïmplementeerd bij een groot project waar veel testers (gebruikers) bij betrokken waren.
De tool is (na korte instructie) makkelijk in gebruik en geeft goed inzicht in de status en voortgang van de testen.
Van belang is de opzet van een goed testproces, waardoor de tooling optimaal gebruikt kan worden.
Van belang is Beheer tijdig aan te haken in dit proces om de overgang van project naar de beheerfase te faciliteren en te voorkomen dat er budgettaire issues optreden (maandelijks abonnement).
(Support) vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Bij een volgende soortgelijk project zal ik zeker Testersuite weer meenemen in de toolselectie.

Respuesta de Testersuite
Ze maken waar wat ze beloven. Een oplossing eenvoudig in gebruik, goed uit te leggen aan bijvoorbeeld een gebruikersorganisatie. Ook bij vragen snelle en duidelijke ondersteuning.

Respuesta de Testersuite
Más información sobre otros tipos de reseñas.