Gjorde en beställning för att ge bort i doppresent. Fick 1/4 av postern! Helt otroligt att man inte kollar på postern innan man skickar iväg den. En annan beställning som jag gjorde med året 1988 kom... Ver más
Beställde en mugg. Snabb leverans bra packad, och väldigt fin tryck. Vid ankomst var den dock svärtad på ett ställe. Kontaktade dem direkt beskrev problem och skickade foton. När jag mottog meddela... Ver más
Beställde deras kärlekskarta väldigt nära inpå julafton och den han ändå fram i tid. Själva postern var väldigt fin och uppskattades av min sambo och även övriga i familjen som fick se den. Väldigt ku... Ver más
Supersmidigt att göra en kärlekskarta med hjärtan för de olika städerna. Bra idé som present till någon man saknar och inte har nära. Jag skickade den hem till min syster direkt i beställningen med ra... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Text & Art är en butik med personliga posters och prints. Trygg betalning och snabb leverans.
Trädgårdsgatan 5, 55316, Jönköping, Suecia
snabb leverans
bra förpackning
Kollegan blev nöjd.
Till student ❤️ Så lyckat
Till student ❤️ Så lyckat! Fyra studenter med väl valda ord!
Jag är nöjd med era personliga…
Jag är nöjd med era personliga bilder/tavlor som ni skapar efter mina önskemål och det gillar jag och även dom som jag har gett era produkter uppskattar vad dom får! Tack!
Köpte mugg och poster
Köpte mugg och poster, leverans enligt utlovat. Kan rekommenderas, vi har redan lagt ny beställningen.

Respuesta de Text & Art
Mycket nöjd med mina varor.
Fina terapimuggar
Beställde 2 terapimuggar med text som snabbt levererades till min brevlåda. Muggarna utseende stämde precis med bild och beskrivning på hemsidan.
Enkelt och snabbt - jag är supernöjd!
Mycket snabb leverans och är nöjd med…
Mycket snabb leverans och är nöjd med allt. Fina produkter.
Snabb leverans och god kvalitet
Snabb leverans och god kvalitet, bara plus att säga!
Mycket fin tavla
Mycket fin tavla och snabb leverans,nu kan jag fira min 2:a morsdag men den fina tavlan på väggen för att påminna mig själv om att jag är allt som står på den!
Mycket fin mugg och snabb leverans
Posters
Hej. Personen som fick posters med ram blev mycket nöjd. Då är jag oxå nöjd över
Beställde två årtalsposters och blev…
Beställde två årtalsposters och blev mycket nöjd. Dessutom snabb leverans.
Årtalstavla
Är nöjd med varan men trodde att varje tavla var unik!
Más información sobre otros tipos de reseñas.