Vi bookede ø-hop til Koh Samui mm via Thailand Tours og der var intet at sætte en finger på. Hele vejen fra den første kontakt til vi var hjemme igen efter ferien følte vi os i meget trygge hænder. In... Ver más
La empresa ha respondido
Helt fantastisk ferie i Hua hin. Virkelig god og meget personlig service fra Thailand tours. Boede på anantara resort, virkelig lækkert hotel, med service i top. Var på en dags tur med Siri Safari, t... Ver más
La empresa ha respondido
Vi beskrev vores ønsker til Thailand Tours. De arrangerede 3 dage i Bangkok på lækkert centralt beliggende hotel. Herefter 13 dage i Hus Hin ved abebjerget. Hotel lige ved havet, med pool og fin... Ver más
La empresa ha respondido
Serviceminded fra start til slut. De har skræddersyet den helt perfekte rejse for os. Prisen var meget billigere, sammenlignet med andre selskaber. Vi har intet negativt at sige, og vil helt klart br... Ver más
La empresa ha respondido
Thailand Tours er en skandinavisk rejsearrangør med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med speciale i skræddersyede pakkerejser og oplevelser til Thailand. Uanset om du drømmer om en storbyweekend, frodige jungleoplevelser eller afslappende dage på en paradisstrand, gør vi din drømmerejse til virkelighed med fly, transfer og hotel inkluderet. Dine ønsker i kombination med vores ekspertise skaber rejser, der er værd at glæde sig til – og huske længe efter. Thailand Tours har været drevet i sin nuværende form i Danmark siden november 2023, og i juni 2025 blev den norske afdeling en del af virksomheden. Den svenske afdeling åbnede i januar 2026, og tilsammen har vores danske, norske og svenske rejsekonsulenter mere end 25 års solid erfaring og indgående kendskab til Thailand. Vores dansktalende rejsekonsulenter står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt mod din rejse til Thailand. Ud over vores fælles team på kontoret på Frederiksberg har vi også et team af kollegaer i Thailand, som sikrer den bedst mulige service under hele din rejse. Thailand Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3541) samt brancheforeningen REJS, og når du rejser med os, er du dækket af pakkerejseloven. Vi byder dig varmt velkommen til os og til smilets land – vi glæder os til at skabe din skræddersyede rejseoplevelse i Thailand.
Rosenørns Alle 31, 1970, Frederiksberg C, Dinamarca
Lige fra den første til sidste samtale har vi følt os trygge, og hørt.
Vi havde fornøjelsen af en dejlig tur til Phuket - lige fra hotellet til placeringen spillede bare.
Vi kan varmt anbefale Thailand tours!!

Respuesta de Thailand Tours
Fik god vejledning hos Thailand tours, stor ros til Kristoffer derfra.
Rejsen gik til Hua Hin i 7 dage, og så Bangkok i 3 - kunne nemt have brugt 10 dage mere der.
Fly, Transit, Rejsepakke og det hele spillede, der var ikke en finger at sætte på det. Dog vær Obs. på tidevandet kan stå højt i starten af november, så der var ikke så meget strand i Hua Hin.
Vil klart anbefalde Thailand Tours til venner og bekendte.

Respuesta de Thailand Tours
En herlig og veltilrettelagt tur, hvor alt spillede. Lækre hoteller god service. Thailand Tours samarbejdspartnere i Thailand var på pletten når de skulle være der.
En kæmpe anbefaling fra os 👏
Thorkild Jørgensen og Helle Ledet

Respuesta de Thailand Tours
Vi valgte å bestille vår drømmereise til Thailand gjennom Thailand Tours – og det er uten tvil den beste avgjørelsen vi kunne tatt. Fra første øyeblikk ble vi møtt av varme, profesjonalitet og en genuin vilje til å skape en helt spesiell opplevelse for oss.
Reiseruten de satte sammen var rett og slett eventyrlig. Hver destinasjon hadde sin egen magi – fra palmesus og kritthvite strender til frodig jungel og fargerike markeder. Alle hoteller, utflukter og transportopplegg var nøye valgt og perfekt koordinert. Det hele gikk så sømløst at vi kunne slappe fullstendig av og bare nyte reisen.
Det som virkelig imponerte oss var detaljrikdommen og omsorgen i planleggingen. Reisebyrået var alltid tilgjengelige, svarte raskt på alle spørsmål og ga oss mange gode tips som gjorde turen enda mer minneverdig. Vi følte oss ivaretatt gjennom hele oppholdet.
Kort oppsummert: Thailand Tours leverer ikke bare reiser – de skaper eventyr. Vi kommer uten tvil til å bestille vår neste reise gjennom dem, og anbefaler dem på det varmeste til alle som ønsker en opplevelse litt utenom det vanlige.
Tusen takk for en uforglemmelig Thailand-tur!

Respuesta de Thailand Tours
Jeg ønskede at rejse tilbage til Thailand med min familie og søgte et specialiseret rejse bureau. Thailand tours blev det perfekte valg. 12 personer : kultur, historie og natur var temaer. Alle fik deres interesse imødekommet, også vores teenagers !
Alt dette i behaglige hoteller/lodge og med dygtige guider. Tak Thailand tours. Jeg giver 5*
MH.

Respuesta de Thailand Tours
Første gang i Thailand for os.
I Februar/Marts 2025.
Vi havde en dejlig tur.
Alt transport kom til tiden, som lovet, når vi skulle fra sted til sted.
Vi boede 3 steder.
Skal man stresse af, så er Koh Yao Noi, perfekt, i 4-7 dage. Mere end det, da bliver det nok kedeligt, da øen ikke er super stor.
En super flot og dejlig ø.
Vælg bådtur på hotellet, så får i båden for jer selv til samme pris.
Service og maden, super lækkert på Purana Resort.
Vi havde 12 dage i alt.
Næste gang tager vi nok 16 dage.
Tiden går stærkt.
Vi vælger helt sikkert Thailand Tours igen.

Respuesta de Thailand Tours
Jeg har rejset over hele verden og med mange forskellige rejsebureau men så dem helt tilfældigt via Facebook og tog chancen de kontakte mig indfor 12 timer og havde en personlig samtale og fik hvad jeg ønskede og fik en tilbud samt gode rådgivning som jeg aldrig har mødt før og lige kommet hjem fra ferien og alt var perfekt også da jeg ringede hjem og forhørt mig om nogle små ting alt bliv løst uden bekymring og rejser kun med dem i fremtiden !!! Og prisen kan ikke andre gør bedre ) billigere og rejser kun med den i fremtiden!!! Super tak for ferien hilsen Martin stasiak

Fantastic experience! Highly recommend if you are visiting Thailand
Har haft rigtig mange gode oplevelser med diverse rejsebureauer, men Sidse hos Thailand Tours har bare været fantastisk. Hun har lyttet til vores behov, og samtidig altid være tilgængelig på telefonen. Vi har altid følt os i trygge hænder hos Sidse og Thailand tours. De største anbefalinger herfra.

Respuesta de Thailand Tours
Personlig og enormt kompetent rådgivning, både før og under rejsen.
Thailand Tours var meget lyttende og lavede et skræddersyet tilbud, der mødte og oversteg vores behov, til en konkurrencedygtig pris. Vi var afsted som familie på fem, med en baby.
Derudover var de enormt hjælpsomme og fandt hurtigt en god løsning, da vi stod med en udfordring undervejs på rejsen.
Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

Respuesta de Thailand Tours
Endnu en dejlig tur til det solbeskinnede land, Thailand, er overstået. Ophold i Khao Lak, Kata Beach og Bangkok. Thailand Tours fandt nogle dejlige pæne hoteller alle 3 steder, med et stort udvalg i morgenbuffeten. Og tranferen mellem lufthavne og hoteller var bare i top. Trods trafikken kørte alt bare perfekt. Kan stærkt anbefale Thailand Tours.

Respuesta de Thailand Tours
Venlig person der sidder i højre indgang hvor der før var massage , men til dem der vil have det så er det lukket i 2 år

Respuesta de Thailand Tours
Alt var perfekt fra start til slut👍 skønne hoteller - gode fly afgange og perfekt transper på hele turen.
De bedste anbefalinger herfra.
Hanne vildbrad

Respuesta de Thailand Tours
Alt var perfekt fra start til slut. Thailand Tours er et virkelig godt firma at rejse med. Alt er i den perfekte orden og intet at klage over:-)
Jeg vil på det stærkeste anbefale Thailand Tours
Dette var min første gang i Thailand og absolut ikke sidste gang.
Vi boede en uge i Krabi på Palm Beach
Og anden uge på skønne Twin Lotus Resort, på Koh Lanta….alt var i perfekt orden

Respuesta de Thailand Tours
Fast and accurate service on a few questions we had regarding transfers and timing.
Great choice of hotels for our Phuket to Khao Lak to Koh Yao Yai trip, all were child friendly and significantly different in terms of locations etc but all equally good.
They also eased our worries regarding minimum connection times in Singapore which was a relief.
Would recommend.
Joseph

Respuesta de Thailand Tours
Super og kompetent sparring i forhold til vores ønsker og samtidig en god pris på vores rejse til Thailand
Følger hurtigt op på evt ændringer i det som blev foreslået
Kan kun anbefale Thailands tours til fremtidige rejser

Respuesta de Thailand Tours
Super god tur til Bangkok og Phuket. Thailand Tours gav os en rigtig god service og opfyldte alle vores behov. Deres anbefalingerne i forhold til hoteller var helt kanon og til rimelige priser. Så alt i alt en rigtig dejlig ferie, hvor der var styr på tingene (fly, transfer, hoteller)

Respuesta de Thailand Tours
Tusind tak til Thailand Tours for at strikke en perfekt ferie sammen til os med ophold i både Phuket, på Koh Yao Yai og i Khao Lak.
Turen blev præcis, som vi havde håbet på. Alt spillede med lækre hoteller, punktlig afhentning og transport mellem alle steder og en fantastisk service fra Thailand Tours. Vi talte sammen MANGE gange med små tilrettelser i planlægningen af ferien og den blev PERFEKT! Vi ses igen i 2026!

Respuesta de Thailand Tours
Vi havde en fantastisk tur takket være Thailand Tours. Fra start til slut er vi blevet mødt med en familiær, men professionel tilgang, der gjorde at vi fik planlagt den helt rigtige tur til vores families behov. Vi havde en uforudset misforståelse med hotellet, som Thailand Tours håndterede hurtigt og effektivt for os, så det ikke betød noget for den fulde rejseoplevelse. Vi synes vi har fået rigtig meget for vores penge og kan varmt anbefale dem. Vi vil I hvert fald bruge dem igen.

Respuesta de Thailand Tours
Vi havde en fantastisk ferie i Chang Mai, Kamela og Bangkok. Vi blev hentet og bragt og alle aftaler blev overholdt punktligt. Hotellerne var gode og personalet fantastisk. Vi vender tilbage og I skal planlægge en ny tur til næste vinter. Personalet hos Thailand tours fortjener stor ros for deres hjælpsomhed og entusiasme til at finde den tur der lige passer til os.

Respuesta de Thailand Tours
Más información sobre otros tipos de reseñas.