Thanks2You Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We werden heel goed geholpen door Aaron! Hij denkt mee naar oplossingen om een prachtig resultaat te bekomen. Dankjewel voor de hulp en snelle service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel goede en snelle service. Het is ook echt mogelijk om het pakket volledig op maat te laten maken. Het enige minpuntje is dat de prijs wat aan de hoge kant lag in vergelijking met wat er in het pak... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met Thanks2You was op alle vlakken heel vlot! Van offerte aanvraag tot inplannen van productie! Ik was heel aangenaam verrast door de snelheid waarmee Aron communiceert en actie ondern... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bordados
  2. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

Thanks2You is een Belgisch bedrijf dat bedrijven en particulieren helpt om op een oprechte, originele en duurzame manier waardering te tonen. Wij geloven dat bedanken meer is dan zomaar iets geven: het is een beleving creëren, een gevoel overbrengen en echte verbinding tot stand brengen. Onze specialiteit ligt in premium gepersonaliseerde geschenken en borduurwerk voor B2B. Met onze eigen professionele Tajima-borduurmachines produceren wij hoogwaardige personalisaties op textiel zoals bedrijfskledij, promotiekledij, petten en accessoires. Door deze eigen productie kunnen we snel schakelen, flexibel werken en elk item perfect afstemmen op de branding en waarden van onze klanten. Elk geborduurd stuk wordt zo een tastbaar symbool van waardering, met oog voor detail, afwerking en kwaliteit. Daarnaast staat Thanks2You bekend om zijn originele giftconcepten en luxe giftboxen, volledig op maat samengesteld. Geen standaard cadeaus, maar doordachte attenties die verrassen, blijven hangen en een blijvende indruk nalaten bij medewerkers, klanten of partners. Authenticiteit, kwaliteit, verbinding en verrassing vormen de kern van alles wat we doen. We werken nauw samen met onze klanten en denken strategisch mee: van idee en storytelling tot productie en levering. Thanks2You is er voor bedrijven die het verschil willen maken met hun waardering, niet groots om groots te zijn, maar betekenisvol, persoonlijk en memorabel.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

29 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de samenwerking

Zeer tevreden over de samenwerking. Professionele communicatie, uitstekende service en altijd vlot bereikbaar. De kwaliteit van het borduurwerk is hoog en opdrachten worden correct en tijdig uitgevoerd. Een betrouwbaar bedrijf die wij graag warm aanbevelen.

8 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oxfam Wereldwinkel Diksmuide in ‘t nieuw!

Wij bestelden polo’s met logo voor de Oxfam Wereldwinkel in Diksmuide. Wat een service! Van een zeer vlotte en persoonlijke communicatie met Aron tot en met de aflevering van de mooi afgewerkte polo’s, helemaal zoals we ze wilden.
Topfirma! Niet twijfelen, doen!
det

22 de marzo de 2026

Aanrader!

Een fijne samenwerking met een mooi resultaat! Naast een goede communicatie ook niets dan lof over de professionaliteit van Aron en zijn team. In de toekomst kies ik zeker opnieuw voor Thanks2you!

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Super service!

They really helped us create a beautiful product. The sweater is perfect, and the embroidery is gorgeous, as is the print on the back

They were also very responsive and quick in terms of deadlines.

13 de marzo de 2026

EEN ECHTE AANRADER!

Correcte en heel snelle afhandeling van ons gevraagde product.
Heel vriendelijke en directe bediening! Aron en Anne-Sophie vormen een TOPTEAM! <3
Heel grote keuze.
KORTOM... EEN ECHTE AANRADER

18 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg van Aron een gedetailleerde en…

Ik kreeg van Aron een gedetailleerde en professionele uitleg ondanks het feit dat ik info vroeg voor de opdruk van slechts drie exemplaren.
Die aanpak was een aangename verrassing.

Ik had het gevoel niet alleen als klant, maar ook gewoon als mens benaderd te worden. Zo wordt de wereld een stukje beter!

16 de febrero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.