Jeg er fast hos Ditte og Pernille. 2 skønne kvinder med stor og smil og i mødekommende 🥰 Elsker Pernille energi, og hun kan sit kram. Ditte Kommer altid med en god rådgivning og er friske på at le... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Betina er er fremragende frisør og klipper virkeligt godt. Hun er også ærlig og klipper ikke en frisure som hun ikke mener passer til dig. Derudover er hun altid punktlig og overholder tiden. Jeg er b... Ver más
uanset hvad jeg har budt mit hår, så har THELOOK altid været min redningsplanke. Personalet er lyttende og rare og har altid en brugbar og køn løsning på udfordringen. Egne ideer bliver integre... Ver más
Jeg kan varmt anbefale min frisør salon ! Ikke alene er de utroligt faglig dygtig, men de er også altid smilende og imødekommende. De tager sig tid til at lytte til mine ønsker og giver gode råd om... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Du kan bestille tid på tlf. 86 28 70 22 eller via vores online booking www.jegvilbestilletid.dk/thelook
Información de contacto
Hovedvejen 49, 8361, Hasselager, Dinamarca
- info@the-look.dk
- the-look.dk
God oplevelse og rigtig flot resultat.
God oplevelse og rigtig flot resultat.
Væreste sted!
Væreste sted!! Aldrig kom derind havde en tid ved Betina og har aldrig så dårlig kundes service
Fantastisk oplevelse hos The Look.
Jeg kan varmt anbefale min frisør salon !
Ikke alene er de utroligt faglig dygtig, men de er også altid smilende og imødekommende. De tager sig tid til at lytte til mine ønsker og giver gode råd om, hvad der vil fungere bedst for mit hår. Idag fik jeg også lavet mine negle - en dejlig oplevelse og igen de er super dygtige.
Jeg går altid derfra med en følelse af tilfredshed og en frisure og negle , jeg elsker. Hvis du leder efter en frisør, der kombinerer høj faglighed med en venlig atmosfære, så er The Look helt klart det rette sted!
Mega tilfreds👍🏻
Meget tilfreds med min nye frisure. Dejligt at kommet et sted med god stemning & humor og dygtige frisører. Særlig tak til Sofie:-)
Fremragende service og stor faglig…
Fremragende service og stor faglig ekspertise.
Top karakter herfra 😍
altid super god betjening og højt…
altid super god betjening og højt humør.
Hele familien er blevet klippet hos The Look i årevis
Fik hårklip idav hos Sofie og det var…
Fik hårklip idav hos Sofie og det var god erfaring. Hun var dygtig, god til lytte og fokuseret. Varm anbefales.
Kan varmt anbefales
Har fået lavet striber ved Sofie med et smukt resultat. Det blev præcis som ønsket 👏🏼
Altid lige lidt ekstra
Hos the look er der altid god service. Når man kommer er der altid smil på læben fra de ansatte, og man kan mærke den gode stemning.
Vi får altid hvad vi betaler for og ofte også lidt ekstra. Vi har aldrig fået andet end god vejledning, pæne klipninger og flot farvning og er aldrig gået utilfredse derfra.
Spildte penge og ødelagt hår
Jeg kommer ned for at få lavet lyse striber. Overordnet vil jeg gerne være så blond som muligt, som jeg både sagde dernede og i telefonen. Jeg spurgte også om de lavede helfarvning af bunden. Det gjorde de ikke, som mange andre saloner heller ikke gør. Det overordnede resultat blev dog at jeg bare endte som lysebrunhåret, da man ikke kunne se de
små lyse striber i mit tykke krøllede hår, og som også kun blev lavet i hverandet lag.
Jeg spørger så efterfølgende om de kan lave det om da jeg ikke er tilfreds med resultatet. Jeg får dog bare en ret flabet reaktion; at det er sådan man laver det og ikke kan gøre det anderledes. Vi har alle forskelligt type hår, og er man en god frisør tager man også det i betragtning. De indvilliger så i at lave flere, men lader kun afblegningen sidde i i 15 min. Jeg har meget mørkebrunt hår, og resultatet bliver så at det bliver mørke brunt orange..Jeg forstår ikke det kan være så svært at afblege hår. Jeg går derfra og tror det er helt lyst da de forreste totter er lysblond, men resten af håret er orange mørkeblond inc. alle mulige andre farver i håret. Nu bliver jeg, eller en anden frisør i en anden salon, nødt til afblege det igen for tredje gang, som yderligere skader mit hår.
Jeg gætter på de ikke refundrer mine penge grundet den modvilje og manglende forståelse jeg mødte i første omgang.- så kan ikke anbefale salonen.

Respuesta de THELOOK
Bettina er meget dygtig
Bettina er meget dygtig, flot resultat.
1500kr spildt !!!
Jeg skrev til dem at jeg havde en nødsituation da da jeg havde farvet mit hår hjemme, og det var blevet orange.
Jeg fortæller det mange gange, at HELE den orange farve skal ud, og sender billeder af det jeg ønsker (som er billeder fra deres egen side) Og de siger at det kan de sagtens lave.
Da jeg så får lavet håret, VÆLGER DE KUN AT FARVE HALVDELEN! Så nu har jeg halvt lyse striber og halvt orange hår.. Er SÅ ked af resultatet eftersom de LOVEDE de kunne dække det HELE, men har ikke engang prøvet, eftersom de kun har lavet striber.
Jeg skriver så til dem efterfølgende, og de benægter alt og siger der ikke er noget galt. Jeg sender dem så bevis for hvad de lovede og billeder af det jeg fik. De siger så at jeg SKAL komme og få “rettet” det, og nægter at give penge retur - ikke engang halvdelen, selvom de kun har farvet halvdelen af håret!! Jeg turde ikke tage tilbage og få rettet mit hår, efter det elendige stykke arbejde de lavede første gang. Jeg spildte 1500 kroner, og gik derfra med halvt farvet hår der stadig var orange. Sætter aldrig mine ben der igen!

Respuesta de THELOOK
Superdygtig frisør
Superdygtig frisør. Behagelig atmosfære i salonen. Jeg glæder mig allerede til næste besøg.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Blev farvet af deres elev Sofie, rigtig flot resultat og så til vanvittig gode elevpriser. Klar anbefaling herfra :-)
Super god oplevelse
Imødekommende og dygtig medarbejder, som gjorde at det var en god oplevelse at få sin første spray tan. Hun lyttede til min ønsker og kom med anbefalinger og resultatet blev super flot
Super professional!
Super professional!
Matilde is very knowledgeable and she understands customers desires very quickly! I have a sensitive curly hair, having problems getting the right haircut. First time in long time when I got home happy from a saloon ;-)
Super professionelt personale
Super professionelt personale! God stemning og et flot stykke arbejde, da jeg i forrige uge fik lavet negle i salonen.
Kæmpe ros herfra - Jeg kommer igen 👍👍☺️
Super nemt og gode priser
Super nemt. God pris. Overskueligt og pænt webshops design. Rigtigt let at bestille :) Fedt med gratis og hurtig levering.
Elsker elsker elsker
Elsker elsker elsker at være kunde hos Thelook. Man får altid en super service uanset behandler. De er altid venlige i salonen og behandlingerne er skønne og grundige. Og så er priserne jo overkommelige. Helt klart det bedste sted nogensinde!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.