We zijn in april gestart met het DFY-traject en dat is tot nu toe een zeer positieve ervaring geweest. Onze coach, B., is een echte meerwaarde binnen het traject. Je voelt dat ze oprecht betrokken... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Toen ik aan mijn marketingtraject begon, wist ik letterlijk niets over marketing, social media of Meta. Ik begon echt vanaf nul. Daarom koos ik bewust voor een 1-op-1 traject, en dat bleek... Ver más
Top coaching gehad van Mourad. Een echte aanrader om je echt op pad te zetten en om je business te starten.
Het eerste online dfy traject waar een belofte werkelijkheid wordt. Als ervaren sales leerde ik bij en verbeterde ik mijn skills. Direct resultaat als ik de tips opvolgde en commitment toonde. Absolut... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het pad naar €10.000+ per maand met jouw Agency. Leer van coaches die meer dan €10.000.000+ hebben gegenereerd met hun Online Agency Onze modules en coaches zorgen ervoor dat jij binnen 3 maanden op het gewenste resultaat zit. Hoe? Je krijgt onze blauwdruk, systemen, scripts & meer. Alles mag jij 1 op 1 kopiëren!
Información de contacto
Dubai, Emiratos Árabes Unidos
- info@theagencysociety.com
- theagencysociety.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Via netwerken ben ik bij Onur van The…
Via netwerken ben ik bij Onur van The Agency Society terecht gekomen.
Ik wist dat Onur succesvol een agency runde wel was ik op het begin sceptisch en keek ik vooral de kat uit de boom. Ik was zelf al op eigen houtje bezig om mijn agency te bouwen, alleen miste ik kennis van experts out the field. Tot ik te horen kreeg over The Agency Society. Dit heeft mij met mijn agency echt een enorme boost gegeven. Ik heb wat fundamentele materie geleerd waardoor ik nu binnen 2 maanden dat ik bij de agency society al 2 high-ticket klanten heb.
Ik heb nog meer potentie in mijn pijplijn en ben echt super blij dat ik ja heb gezegd tegen The Agency Society. Ik leer elke week meer en meer en pas gelijk alles toe. Op naar meer klanten!!!
Ik ben via een marketingproject in…
Ik ben via een marketingproject in contact gekomen met The Agency Society. Zij verzorgden de marketing voor mijn bedrijf en ik was al snel onder de indruk van hun professionaliteit en expertise. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid naar hun andere diensten en besloot ik een cursus bij hen te volgen.
De cursus die ik koos was intensief en uitgebreid, met een overvloed aan materiaal. We hadden wekelijks twee sessies waarin we diep in de stof doken. Hoewel de hoeveelheid informatie overweldigend leek, wist het team van The Agency Society het zo laagdrempelig en helder uit te leggen dat ik al snel op gelijke hoogte was met de rest van de groep.
Wat mij bijzonder aanspreekt aan The Agency Society is hun persoonlijke benadering. Ze begrijpen dat elke cursist een ander tempo en leerstijl heeft en passen hun methoden hierop aan. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht voorkennis of ervaring, kan bijblijven en optimaal kan profiteren van de cursus.
Na deze positieve ervaring heb ik meerdere cursussen bij The Agency Society gevolgd en ik kan met zekerheid zeggen dat zij de beste zijn in hun vakgebied. De kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen die ik door hun cursussen heb opgedaan, hebben een grote impact gehad op mijn professionele ontwikkeling.
Kortom, ik kan The Agency Society van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en toegankelijke cursussen. Hun toewijding aan kwaliteit en persoonlijke aandacht maken het verschil en zorgen ervoor dat je je doelen bereikt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.