Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza
  2. Salón de belleza
  3. Tienda de artículos de belleza
  4. Tienda de cosméticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

The Beauty Box is a leading innovative beauty retailer offering the finest in fragrance, cosmetics, skin care, hair care, jewelry and accessories.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not order from this company

Do not order from this company. I have paid to this company 43,50e, never received my order or got the money back. I contacted them several times to resolve the issue. In the end, I asked for a refund, because after months of emailing, I still didn't receive my order. When I brought up the refund, my messages were no longer answered. Totally rubbish company.

16 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nok det dårligste sted til dato.

Nok det dårligste sted til dato.
Deres vipper holder få dage, så man ender med at have de grimmeste vipper.
Min mor fik lavet lash lift og det kunne man ikke engang se, ville de lave det om? Nej!
Jeg fik en pris på Facebook der hed 400kr for hybrid, og får et navn afvide som skulle behandle mig.
Da jeg kommer og skal have det lavet for jeg af vide af jenna at det er en anden som skal behandle mig selvom jeg fortæller at det hed den person ikke som hun havde sagt dagen før nå nå nok om det så siger hun også at vi aldrig har lavet en aftale om den pris, altså prisen som HUN selv havde skrevet og at det var umuligt at hun skulle lave sagt den pris til mig.
Sjovt nok var det opslag hun lavede slettet, da jeg ville vise hende hele vores samtale desværre var det ikke i privat besked men det var tydeligt at hun løj mig direkte ind i hovedet.
Det mest luskede sted, tænk at folk konstant bliver snyd, det jo ikke for sjov st de hele tiden skal finde folk på Facebook? Det jo færdig folk ikke får ordentlige behandling og dårligt hånd arbejde. Prisen er sky høj når man tænker på hvilken resutalt man går der fra med.
Jeg endte selfølgelig med at betale mere end det aftalte beløb.

9 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig fornemmelse for nye restriktioner og rod i personalet!

Fik et opkald at behandleren desværre var forsinket. Fint service. Jeg tænkte st de nok havde meget travlt pga nye restriktioner. Da jeg ankom, stod ejeren og en ansat, og ryg lige ved siden af indgangen. Den ene lukkede døren op, da jeg havde sat mig, om hvad jeg havde bestilt tid til? Der var ingen kunder at se i butikken, så de havde ikke travlt. Lige pludselig røg døren op, og en pige kom i butikken hysterisk stortudende, med åbenbart min behandler bagefter. Hun kom tilbage og præsenterede sig, det var ikke hende jeg havde bestilt tid hos, hun var åbenbart syg. Jeg blev vist ind i et lille rum, hvor der allerede sad 3 personer. Jeg takkede nej til dette, og blev vist hen i et andet rum, hvor hun først skulle rydde op. Den hysteriske stortudende pige kom ud igen, og så fik jeg nok. Vildt kaos!! Ingen af de ansatte sprintede hænder, mens jeg så på det. Det giver utryghed.
Jeg kommer ikke igen - desværre for jeg var faktisk glad for Martines behandling..

17 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Væreste sted at få lavet vipper og bryn!!

Fik lavet lash extentions og brow lift.
Dagen efter kunne mine bryn slet ikk styres og allerede da jeg gik derfra var de grimme! Vipperne skulle være hybrid og passe til mit ansigt og øjne, men det var mere eller mindre volume, så alt for vildsomt ud og efter 3 dage faldt de af. Fik afvide jeg ville få en børste og sådan med. Men så aldrig skyggen af det. Alt for dyrt i forhold til kvalitet! Jeg fraråder dermed alle at bruge dem. Behandleren, som ved Maya var mega overfladisk og havde en arrogant tone. Og meget travlt med at komme til pause.🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

14 de diciembre de 2020

Opfyldning af vipper

Opfyldning af vipper: bliver sendt ud af døren uden at opfyldningen er helt færdig. Med ordene om at der ikke
Var sat nok tid af til det. Hvis det så bare var mig selv der havde booket tiden, men det var en af medarbejderne der havde lagt tiden ind. Hvordan det bliver mit problem at det ikke er booket korrekt forstår jeg ikke. Den fulde pris får jeg selvfølglig lov at betale selvom jeg ikke har fået en fuld opfyldning. Den ene stjerne er for den ellers dygtige og behagelig behandler.

8 de octubre de 2020

ALDRIG KØB EXTENSIONS HER

ALDRIG KØB EXTENSIONS HER. Det er kun syntetisk hår de bruger. Jeg var derinde for en måned siden og sku ha 200 gram hår i, hvor de forsikre mig om at det var hår af bedste kvalitet, og det så også okay ud da jeg var der. Så det tog jeg for gode vare, men da de skulle sætte det i brugte de ingen garn eller andet til at lave fletningen, kun mit eget tynde hår blev flettet, og det påpejede jeg også og hun forsikrede mig om det var sådan det sku gøres (Det har jeg aldrig oplevet før, og har haft extension i over 5 år)
2 dage efter påsætningen skulle jeg have det taget ud fordi det allerede der var begyndt at glide ud. Hende jeg får påsætning af normalt sagde at det var heldigt jeg kom så hurtigt og fik taget det ud, ellers havde jeg endt med skallede pletter der hvor banen sad.
Nå nok om det, deres hår er på ingen måde af bedste kvalitet, det er efter en måned fuldstændig ubrugeligt og ligner noget gammelt slidt hår, der er en masse forskellige farver plastic hår imellem det ellers brune hår. Jeg har passet og plejet det som jeg fik besked på med nogle skide dyre produkter og der er intet der hjælper. Har prøvet at kontakte salonen men de siger de intet kan gøre ved det.
Jeg vil fraråde ALLE OG ENHVER at få lavet noget som helst med hår at gøre for de tager direkte numsen på en!!!
Jeg er blevet røvrent af dem og håber virkelig folk tænker sig om inden i går ind i deres fusker forretning.
2700 kr lige ud af vinduet
De skriver at det er blevet plejet for meget, og jeg har bare fulgt deres vejledning til punkt og prikke

23 de agosto de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint personale, skidt udføring

Fint personale, det var fint, at være derude, men jeg synes ikke lakken bar lagt pænt og jævnt. Det kunne jeg desværre først se, da jeg kom hjem og jeg kunne godt leve med det. Dog efter cirka en uge, var det øverste lak gået af, hvorfor jeg har fået en grim linje på næsten alle ti negle. Ydermere er min lak ved st falde på en negl og tæt på på to mere. Ærgerligt efter knap 2 uger, hvor man har givet mange penge på at have pæne negle. Eller mange penge for knap så pæne negle 😩

30 de julio de 2020

Dealbevis til The beauty Box

Dealbevis til The beauty Box - ubrugeligt
Jeg fik et dealbevis til The beauty Box af min datter i mors dags gave. Pga en fodvorte vil de ikke behandle mig (det forstår jeg godt), men jeg kan ikke nå at komme af med vorten før dealbeviset udløber, og The Beauty Box har så bare aflyst min tid og dealbeviset går til spilde.

Det er godt nok dårlig service. Jeg synes godt, at de kunne have give mig en tid senere på sommeren, eller givet mig et alternativ tilbud tilsvarende prisen.

16 de junio de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Personale var sød, men vi var skuffet over behandling

Vi kom ind to som skulle have en luksus SPA Pedicure som skulle havde startet kl 13. Efter en snak om hvorvidt fjernelsen af hård hud medfulgte (De sagde det ikke gjorde, men havde skrevet til mig det gjorde over deres facebook) og venten, begyndte de behandlingen 17 min forsent. Den ene behandler brugte ikke handsker og behandlingen skulle eks indholde massage, det så vi ikke meget til. Da kl blev 13:50 trådte nye kunder ind, så det gik ikke for langsomt med at afslutte os. Så behandlingen som skulle have varet i 1 time blev under 45 min. Desuden sad man ikke rart i deres sofa, hvis man skulle bruge ryglænet lå man nærmest ned...

23 de mayo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.