Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Han ved hvad han laver og kan rådgive og yder rigtig god service. Produkterne er af meget høj kvalitet. De fleste produkter kommer med en QR kode som indeholder video om hvordan man benytter produktet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god købsoplevelse. Deres hurtige og venlige besvarelser på Messenger, gjorde at jeg fik fat i netop den højtryksrenser jeg ønskede mig. Mvh Mathias Bech Moslund

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god købsoplevelse! Varerne var utroligt godt og sikkert pakket ind, så alt ankom i perfekt stand. Hurtig forsendelse, hvilket altid er et stort plus.Derudover var det en virkelig positiv overras... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og lækre produkter 🤩 Har brugt produkterne i nogen år nu og fungere bare ! 😎 Helt klart et besøg værd ! 🤩😎

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Suplim kunde service

Uden tvivl det bedste sted at købe sine produkter til bilen. Udover produkterne er fantastiske får man også en suplim kunde service. Thomas er altid klar på at dele ud af sin viden inden for bilpleje.

Derfor 5 stjerne herfra

18 de septiembre de 2024

Tusind tak, Søren! 😀

Det betyder virkelig meget for mig, at du er tilfreds med både produkterne og servicen. Jeg gør altid mit bedste for at dele min viden, så du får det optimale ud af dine bilplejeprodukter. Glæder mig til at hjælpe dig igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thomas ved lige hvad man skal bruge

Thomas ved lige hvad man skal bruge, og står altid til rådighed med gode råd og fifs til bilen. Meget fair priser og god kendskab til alle produkter.
Kan helt sikkert anbefales her fra

14 de septiembre de 2024

Tusind tak, Henriette!

Det gør mig virkelig glad at høre, at du er tilfreds med både vejledningen og produkterne. Din flotte røde Opel Ms Calibra fortjener kun det bedste! Jeg sætter stor pris på din anbefaling og glæder mig til at hjælpe dig igen.

Kanon god service

Kanon god service! Altid dejligt at tage er smut forbi Thomas og få god og kompetent rådgivning af produkterne, og så har han jo altid de bedste produkter!👌🏻👌🏻

5 de abril de 2024

Tusind tak, Gabriel! 🤝

Det er altid en fornøjelse at have dig forbi. Jeg sætter stor pris på dine ord og er glad for, at du værdsætter både rådgivningen og produkterne. Glæder mig til at hjælpe dig igen!

Eminent butik

Thedetailer er det eneste sted jeg køber produkter til bilpleje - Thomas ved altid hvad der rør sig inden for branchen og forklare hellere end hvordan produkter eller udstyr skal bruges.
Der er altid god stemning i butikken og jeg er aldrig kørt derfra med en dårlig oplevelse - Thomas er ærlig omkring hvad han sælger og kommer altid med sin personlige holdning til produkterne hvis man spørger.

Eminent butik med fantastisk god service!

11 de julio de 2024

Konge butik

Konge biks god stemning og fantastisk service super god til at forklare hvordan man bruger produkter og har også haft en konge oplevelse hvor han viste hvordan man brugte produkter da jeg stod som et kæmpe spørgsmål.

100% der jeg fortsætter med at handle især med så gode priser.

1 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kæmpe scam

Kæmpe scam. Bestilte varer for 1000kr og pakken kom aldrig, så jeg skrev en mail til Thomas, men fik heller aldrig svar.

25 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, og meget hjælpsom og imødekommende personale.
Fair priser og hurtig levering.
Kan klart anbefales!

31 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig svar på nettet, og go hjælp til hvilke produkter jeg skulle bruge... Fik ekstra duftfrisker med... Konge service og hurtig levering 👍👍👍.. intet at sætte en finger på... Kan klart anbefales

31 de enero de 2024

Konge service!

Service fungerer fuldt ud! Var forbi og hente mine produkter, og blev guidet godt og grundigt igennem hvad jeg skulle have, og der blev taget den tid om det som jeg havde brug for.

Super lækre produkter, som skiller dig HELT ud fra andet på markedet som f.eks Thansen. Koster ganske enkelt lidt mere, men resultatet er LÆKKERT!

16 de noviembre de 2023

Fantastisk!

Fantastisk! Han tager sig fuld tid til dig, om du er ny eller ej. Og servicen er også bare fuldt ud genial :)

9 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.