Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanmorgen bestelling gedaan van nintendo switch bij winkel.fit geld over gemaakt via ideal opnaam van DFshop GUUS kreeg geen bevestiging mail en kon ook geen contact opnemen met ze. later lopen Googl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het lijkt me duidelijk dat bestellingen welke zijn gedaan bij zowel thefitshop.nl als defitshop.nl niet geleverd zullen gaan worden, geld retour kunnen we eveneens vergeten... we zijn simpelweg opgel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

19 mei trampoline gekocht 100euro. Geen bevestigingsmail gehad. Ik wilde contact opnemen. Geen website of vanwege drukte langere levertijd. Hoe kunnen wij dit aanpakken. Zoiezo Aangifte maar wat kan... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja ik ben nieuw in hwt on-line shopping…

Ja ik ben nieuw in hwt on-line shopping gebeuren. Na 6 weken geen levering ontvangen eens na gaan kijken. Geen ontvangst mail te vinden of contact gegevens te achterhalen. Voor 49 euro 2 dumbels te kunnen krijgen heb ik vooraf betaald, ik heb Bewindvoering dus het was nogal een investering die ik met pijn en moeite heb gedaan en nu blijkt het ook nog eens verschwunden zu sein!

21 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas ook ik erin getuind

Helaas ook ik erin getuind bij winkel.fit. Gewichten besteld en geen bevestiging ontvangen. Heb ze gemaild maar mails komen niet aan. Zware oplichters! Heb inmiddels aangifte gedaan.

8 de junio de 2020

Oplichters

We hebben afgelopen zondag een trampoline besteld op deze site voor 150 euro voor onze zonen. En nu moeten hun teleurstellen. Vind het echt jammer van deze lui.

2 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trap niet in deze val mensen.

Trap niet in deze val mensen.
Je wordt gewoon opgelicht.
Mijn man had 2 Playstation besteld en betaald, geen reactie..
Geld gestort op een of andere Turk.
Wij zijn opgelicht!!!

1 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas ook wij zijn erin getrapt

Helaas ook wij zijn erin getrapt, netjes trampoline voor onze kleinzoon besteld en uiteraard betaald en nog steeds geen bevestiging email ontvangen, ik ga eens goed kijken op bank afschrift en zie dat het niet klopt!!! Bedrag was 44,95. We gaan online aangifte doen tegen Winkel.Fit

30 de mayo de 2020

Winkel.fit

Hi, yesterday I ordered benchpress and I paid 260euro. No email no contact. How we can get money back

Valorada con 1 estrellas sobre 5

19 mei trampoline besteld a €269 en…

19 mei trampoline besteld a €269 en betaald nooit verdere mail ontvangen. Vandaag via facebook een meldings formulier in een defithopopgelicht groep ingevuld voor de politie. Wordt zo treurig van dit soort lui kids ook verdrietig!

Snap ook niet dat je een ideal betaling niet mag/kan terug halen!

19 mei trampoline gekocht 100euro

Hoe kunnen wij dit aanpakken. Zoiezo Aangifte maar wat kan je nog meer doen. Tegen dit soort malafide bedrijven. Zeer triest

Valorada con 1 estrellas sobre 5

WWW. WINKEL.FIT IS NEP!!!!

Gisteren iets besteld op WWW. WINKEL.FIT, na betaling kreeg ik geen bevestigingsemail, dus mailde ik naar de klantenservice. Maar kreeg deze mail terug in mijn mailbox met de mededeling dat dit emailsadres niet bestaat.
Bij de betaling gekeken en daar kwam DFSHOP GUUS naar voren met een Duits rekeningnummer. Deze kkleijer is een pure oplichter, koop niks bij WWW. WINKEL.FIT. De site ziet er goed uit en niets wijst erop dat deze nep is. Vanmiddag ga ik aangifte doen tegen deze pisvlek. Weet iemand waar hij woont of wie hij is??

Opgelicht

Ze zijn inmiddels ook actief via een andere website namelijk winkel.fit, weg is mijn 310 euro. Waarschijnlijk zie ik dat bedrag ook nooit meer terug op mijn rekening.

Zoals iedereen het heeft aangegeven is mijn geld gestort op een Duitse bankrekening op de naam van DFSHOP GUUS.
Ik zal wel een aangifte doen, alhoewel ik niet denk het echt gaat helpen.

Dit is gewoon vervelend..

OPLICHTERS!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!

Besteld, betaald en geen bevestigingsmail ontvangen. Deze mensen zijn ook voor geen mogelijkheid bereikbaar. Iedereen aub aangifte doen als je door deze mensen bent opgelicht. Hoe meer meldingen hoe sneller ze ermee aan de slag kunnen.

Dfshop guus
Winkel.fit

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gister ook bestelling gedaan voor…

Gister ook bestelling gedaan voor playstation 4 voor mijn zoontje zijn verjaardag. Geen bevestigings mail niks e zijn niet te bereiken niks.
Ik lees nu hier dat het oplichters zijn.
330 euro weg waar ik keihard voor gespaard heb. Weet iemand hoe ik dit kan melden bij mijn bank?? Ik kan echt wel janken nu. Ik wil mijn geld terug heel simpel en heb ik echt heel veel voor over!!!
Dus ik wil best gezamelijk aangifte doen met de mensen hier.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb op 5 mei al eerder bericht over…

Ik heb op 5 mei al eerder bericht over defitshop en aangegeven door hen te zijn opgelicht (wat inmiddels dus wel zo is als je sindsdien tot heden het product, een loopband van €219, niet ontvangen hebt). Mijn bank benadert en (na ca. 5 dagen) uiteraard online aangifte gedaan bij de politie. Zijn er mensen die ook aangifte hebben gedaan en hiervan iets terug gehoord hebben? Ik heb tot op heden geen reactie van de politie. Ook geen bevestiging van ontvangst van mijn mail...
(Of ik moet ook zijn ‘opgelicht‘ door de politie😏)

ps.
Mijn geld kwam op rekening van Caner Ozdemir. Maar is wellicht een netwerk en het opereert onder de namen: thefitshop, fit-basic, shopza, THEFITSHOP, DFSGUUS, FIT-BASICS, SHOPZA,

27 de mayo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.