The Forex Blueprint Opiniones 6

4,2

Welkom op het officiële kanaal van The Forex Blueprint — waar wij traders helpen om consequent winstgevend te worden in de forex markt. Na jarenlange ervaring in de financiële markten heb ik een gestructureerde aanpak ontwikkeld die niet draait om geluk of gokwerk, maar om data, discipline en strategie. Wil je nou meer weten over onze aanpak stuur dan het woord "READY" naar @jordantradesfrx op Instagram. Dan kijken we of wij samen kunnen bouwen aan jouw Tradings Blueprint!

4,2

Muy bueno

Persoonlijke ervaring

Sinds paar maanden nu lid en de tijd gekregen om alle leerstof door te nemen. Ontzettend veel value en leer nog steeds ervan. Top contact met Jordan en goede communicatie. Binnenkort de 1-op-1 traject starten en mooie resultaten gaan behalen.

24 de abril de 2026

Ongeveer 5-6 maanden geleden gestart…

Ongeveer 5-6 maanden geleden gestart met de cursus van TFB. En tot op heden heel erg tevreden met de hulp die ik krijg van zowel Jordan als de community. Er is ook genoeg lesmateriaal wat jou verder kan helpen in je journey.
Ik was al bekend in de wereld van Forex, alleen nooit de juiste strategie gevonden die ik kon combineren met mijn baan. Daar kwam verandering in toen ik me aan sloot bij de community van Jordan. Duidelijk strategie en goed te combineren met je werk. Niet uren lang achter de charts maar alleen wanneer het echt nodig is. Deze cursus/community heeft alles wat je nodig hebt. Als je hard voor je doelen werkt zal je ongetwijfeld slagen. Doe je dit niet dan zullen je resultaten ook niet goed zijn. Oftewel je krijgt wat je erin stopt.

24 de abril de 2026

De strategie is uitzonderlijk sterk en…

De strategie is uitzonderlijk sterk en consistent bewezen effectief. Iedereen die zich aansluit behaalt merkbare resultaten. Trades worden zorgvuldig en doordacht gepland, en de communicatie binnen de groep is helder, snel en professioneel.