Lynhurtig ekspedition og fint produkt. Dog savner jeg at kunne skalere øletiketterne ned til 7x9cm, eller 6x8cm - måske overså jeg noget?
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har købt etiketter til mine ølflasker her siden 2021/2022 og har altid været yderst tilfreds med både kvalitet og levering. Desværre har oplevelsen ændret sig markant. Jeg lagde en ordre i novembe... Ver más
Jeg bestilte labels til vinflasker. I forhold til leveringstidspunktet på hjemmesiden, gik der en del længere tid før det overhovedet blev afsendt. Jeg sendte dem en mail og rykkede for afsendelse ud... Ver más
Jeg har kun det bedste at sige om The Label Factory. The Label Factory har et stort udvalg af skabeloner og det er virkelig let at designe unikke etiketter med deres simple design-værktøj.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Design din helt egen unikke label i vores smarte og enkle label-builder. Upload dit eget billede fra din billedmappe eller direkte fra Facebook eller Instagram og tilføj herefter dine egne tekster.
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig god oplevelse
Lynhurtig levering, super kvalitet og skønt at der ikke bliver begrænset i forhold til hvad der skal stå! Labels faldt i god jord - helt klart et firma vi gerne anvender igen!
Det fungerede så fint med det hele
Halv levering
Bestilte 50 labels. Desværre modtager jeg kun 25. Dem jeg fik var super flotte, men jeg har nu i 2 uger ventet på svar om hvorvidt de resterende labels bliver sendt afsted. Har prøvet via kontaktformular, mailadresse og over Facebook, men uden held.
Og nu er det egentlig også forsent, for øllene der skulle bruge labels er drukket til et arrangement.
Ville gerne give 5 stjerner for labels, men at vente 2 uger uden at høre noget, og kun få halvdelen af det bestilte trækker godt og grundigt ned.
Langsom levering, men godt produkt
På hjemmesiden blev der reklameret for Fars Dag, så da jeg den 30. maj bestilte specieltdesignede labels, der skulle være brugt til Fars Dag den 5. juni (3-4 hverdage efter), så tænkte jeg, at de da måtte kunne levere til tiden. Ellers ville der vel ikke være reklamer for Fars Dag endnu?
Jeg kontaktede og spurge om det kunne lade sig gøre, men der ikke umiddelbart kom svar, så tog jeg en hurtig beslutning og bestilte. Jeg kunne have ventet længe på et svar, for jeg fik aldrig et.
Nu kan jeg se, at der på deres hjemmeside står 3-7 dages levering oppe i topbanneret, mens der under varerne står 2-5 dages levering, så ved ikke om de har ændret teksten i topbanneret siden min bestilling.
Min ordre blev afsend den 6. juni, så Fars Dag nået de ikke frem til.
Min anbefaling er derfor at bestille i god tid.
Selve produktet er en lækker kraftig label, som var let af sætte fast på mine flasker.
God kvalitet og hurtig levering
Ingen kundeservice
Det ene sæt label kom med fejl i udskæringen. Stort set umuligt at få kontakt til firmaet for at finde en løsning, da de ikke svarer på telefon ej heller på nogle af de emails jeg har sendt til forskellige adresser.
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse. I skal nok lige checke jeres kontaktformular. Jeg skrev en besked til jer, men jeg fik aldrig svar tilbage.
Kvaliteten er som altid helt i top og…
Kvaliteten er som altid helt i top og alle pengene værd. Jeg er bare rigtig træt af, at man kun kan anvende DAO som har lange leveringstider i forhold til konkurrenterne. Varen fejler dog intet.
Har ikke styr på deres betaling
Har ikke styr på deres betaling, hvis det går galt liner det mest en skam
Ingen klager
I svarer ikke på vor henvendelse selv…
I svarer ikke på vor henvendelse selv om I lover hurtigt svar
Hurtig levering og flot print
Sjovt at kunne designe sin egen etiket…
Sjovt at kunne designe sin egen etiket 😊
Man smiler allerede når ordrebekræftelse modtages.
Pæne og gode labels
Pæne og gode labels, hurtig levering, jeg kan kun være tilfreds, med mit sidste køb.
Bjarne Isager
7080 Børkop
Ris og ros.
Ris og ros.!
Super fede etiketter, man kan få lave. jeg lavet 2 forskellige, en med eget print og en af skabeloner. Utrolig tilfredsstillende resultat man får
tak for det.
Vil havde givet 5 stjerne, hvis det ikke var pga det fragt firma de bruger Dao.
Hos The label factory står der levering tid på 3-7 dage. Som er okay.
Man havde bestilt mine eliketer 19.8 så jeg vil kunne nå at få dem inden
d. 26.8. Onsdag d 24.8 får jeg en besked fra Dao at de har en pakke på vej til mig og jeg kunne forvente en leveringstid på 4-8 dage.
Her gik panikken igang. Da de eliketer var prikke til i'et. Til en 30 årige fødselsdag og et frieri. det gav blodige diarre og hjerte kramper
Pga hvad nu.
Men heldigvis kom eliketer før.
Men syns the label factory skal prøve at få flere levering mulighed, så folk selv kan vælge 🙂
Men stadigvæk 4 store stjerner
Kan kun anbefale The Label Factory
Kan kun anbefale The Label Factory - print i høj kvalitet og utrolig hurtig levering. Bestilte fredag aften og tirsdag var pakken leveret.
Og prisen er slet ikke dum.
Fuld tilfredshed herfra.
Hurtig levering
Hvor er min pakke?
Jeg bestilte min ordre d. 13. Juli. De lovede mig 6 dages leveringstid, der er nu gået næsten en måned, og jeg har ikke hørt fra dem endnu. Har prøvet at kontakte dem via mail og på andre platforme, der er ingen lyd…. Skuffende..
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.