De eerste levering is verkeerd gegaan, maar zeer goed en professioneel opgelost door Rams. Het vlees was overigens van goede kwaliteit!
de chateaubriand was 580 gr ipv de toegezegde ca 700 gr. Het begrip circa is hier wel erg ruim toegepast; ik vind het een erg groot verschil. Levering en verpakking zijn verder prima. PRIMA REACTIE o... Ver más
Mooie kamado voor een zeer scherpe prijs. Heel compleet. Het is nog wel even puzzelen om em in elkaar te zetten. Die aanwijzingen verdienen nog wel verbetering. Alle schroefjes en boutjes lijken op... Ver más
Garnalen zijn geweldig 🤩 de sucade stukken moest ik even bij slikken. Mijn bescheiden mening is dat er veel te veel vlees wordt aangeboden voor op de barbecue. Waar van die yuppen met een lederen sc... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij importeren de beste kwaliteit rundvlees direct uit Zuid-Amerika, het meest smaakvolle Ibérico-vlees uit Spanje, lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en nog veel meer. Je koopt dus rechtstreeks in bij de importeur, waardoor wij onze producten kunnen voorzien van scherpe prijzen en enkel topkwaliteit aanbieden. The Meat Boys leveren in heel Nederland aan particulieren en de horeca.
Zeppelinstraat 51, 2652 XB, Berkel en Rodenrijs, Holanda
- 0622280247
- info@themeatboys.nl
- themeatboys.nl
No ha contestado las opiniones negativas
De eerste levering is verkeerd gegaan, maar goed opgelost!
Very thankful for my delivery arrive on time and the quality ive received top
loved my delivery exactly what i’ve ordered very well packed
I was yesterday it was delicious with…
I was yesterday it was delicious with my class
Gewoon altijd goed
Lekker voor op de bbq, in de pan, al eet je het rauw. Kwaliteit dit! En altijd top levering! Dank vanuit twente!
Kwaliteit is top
Kwaliteit is top! Niet te vergelijken met supermarkt vlees.
Wagyu echt een aanrader
Lekker vlees, vooral de wagyu echt een aanrader. Lamsvlees voor de zondag. Helemaal top!
Levering en kwaliteit altijd naar wens.
Top kwaliteit en snelle service
Top kwaliteit en snelle service. Slinger nu bijna dagelijks de bbq aan ;)
Echt topkwaliteit vlees
Echt topkwaliteit vlees! Netjes aangeleverd! Helemaal top!!
Nu al 2x besteld bij de meatboys.
Nu al 2x besteld bij de meatboys.
De kwaliteit van het vlees is top!
Ook de communicatie naar de klant is zeer goed te noemen! Voorbeeld: picanha besteld 1,9kg en is iets lichter aan gewicht. Dit is netjes gemaild en daar is een financiële compensatie voor aangeboden! Top ga zo door mannen!
Vandaag voor het eerst geweest en zeker…
Vandaag voor het eerst geweest en zeker niet voor het laatst wat heb ik lekker gegeten ik was benieuwd wat voorganger bestelde waarbij de eigenaar het gelijk liet proeven echt een aanrader 👍🏽
Very good meat
Geweldige service, Top Klasse!
Eerste bestelling vanochtend om 10:30 geplaats en om 19:15 had ik mijn vlees al ontvangen. Mooie luxe verpakkings doos, goed verpakt, leverings in en een welkoms briefje met tips hoe je vlees te behandelen en qr code voor recepten.
Bestelde 3.2kg ribeye uit Uruguay in de aanbieding, mooi stuk vlees met mooie marmer structuur. Het was geen 3.2kg maar 3kg maar dat kon de pret niet drukken voor deze geweldige service. Echt een aanrader, ik heb mijn online slagers gevonden!
top vlees
ik heb het in de winkel gekocht 2 mooie grote stukken vlees
goed geholpen en informatie gekregen
Bezorging drama
Vlees is inderdaad prima. Als het komt inderdaad. Maar dat doet het niet. Hun bezorg-service Trunkerz is een lachertje. Ze doen maar wat. Al hun geautomatiseerde systemen zijn ‘voor de bühne’, want ze werken niet. Tracking niet, chat en e-mail niet. Drama!
Nu 2 x besteld en 2 keer mispoes. Eerste keer levering niet compleet (tellen en controleren is kennelijk lastig, zo zie ik ook in andere reviews), tweede keer kwamen ze 3 dagen na de bbq nog langs (en geen idee waar het vlees drie dagen is geweest bij de kennelijk zo incompetente vervoerder). Dank je feestelijk!
Klantenservice is weliswaar niet onvriendelijk, lopen ook niet over van behulpzaamheid. Ze beloven nog te mailen, doen ze niet. Ook nu moet ik weer zelf achter mijn refund aan, want terugbetalen ho maar…
Ik zal geen derde poging meer doen vlees te bestellen bij de boys…
Als je de reviews van The Meat Boys…
Als je de reviews van The Meat Boys leest, dan zie je grotendeels tevreden klanten. Ja, er gaat weleens wat mis met de levering, maar de kwaliteit van het vlees is goed, ze staan je beleefd te woord en doen hun best om de fout te herstellen.
Dit is allemaal waar, kan ik vertellen na enige ervaring. Daarbij vertel ik nu: als je van extra spanning houdt rondom feesten en verjaardagen waarbij je op een partij vlees van The Meat Boys rekent (“Komt het wel? Komt het op tijd? Komt het nog goed??”), dan ben je daar op het juiste adres.
Bestelling 1, dag vóór Kerst: het wordt 22:30, het tracking systeem klopt niet, het pakket wordt niet bezorgd. Geen afbericht. Geen contactmogelijkheden, want laat in de avond. Er wordt toch nog mailcontact bewerkstelligd en er komt last-minute toch nog een kalkoen op tafel.
Ach, ze hebben hun best gedaan en het vlees was goed, een foutje kan gebeuren in de drukste week van het jaar, denk je dan.
Bestelling 2, met Pasen: Trunckrs, de bezorger, komt met dezelfde schijntransparantie: hier is een filmpje, een kaart en een tijdsblok dat eindigt om 22:30 uur. Als je beter kijkt, dan zie je dat de film niet echt over jouw pakje gaat, dat de tracking niet echt trackt, maar dan zijn ze er wel met je vlees, als het goed is.
Ik bleef er de hele middag voor thuis. Ze waren er rond 23:00 uur🎉 Punctueel-ish…
Bestelling 3, familiebarbecue: Ik plaats de bestelling één maand van tevoren en laat deze, voor de zekerheid, twee dagen van tevoren bezorgen. Dan hoef ik me niet te ergeren als het later, middenin de nacht of helemaal niet aankomt. Dat was een gouden greep, want ja hoor, ik werd gebeld of ik het erg vond als mijn volledige bestelling één dag later bezorgd zou worden (ze hadden niet alles in huis). Ik vond het niet erg, maar dan moesten ze beloven dat ik het vlees tijdig ontvang. En jippie, ze waren er de volgende dag al om 19:00 uur! …Oh, maar bijna de helft van mijn bestelling ontbreekt. De pakbon komt overeen met de bestelling, maar de inhoud niet: er ontbreekt een hamburger en een pak met 5 worsten. En nu is het alweer vrijdagavond, bijna 20:00 uur, de avond voorafgaand mijn familiefeestje, de avond waarop ik niet van plan was in onzekerheid te verkeren over mijn hoofdgerecht van de volgende dag. En toch doe ik dat.
Afijn, ik kijk in de spiegel en zeg tegen mezelf: de derde keer een fout maken is geen fout meer, maar een keuze. Hetzelfde geldt voor jullie, met jullie belabberde bezorgdienst en slechte planning, Meat Boys!
Morgen toch maar ouderwets bij de plaatselijke slager langs, voordat ik de barbecue opsteek.
Ik laat het volledig aan jullie over om de fout wel of niet te herstellen; ik bestel in ieder geval nooit meer bij jullie: het is gènant.
Overheerlijke spareribs van kalf…
Overheerlijke spareribs van kalf gegeten. Voorgegaard en bereid, 3 uur gerookt, even in de oven en smullen maar.
Echt een aanrader.
Te weinig geleverd, maar mooi rechtgezet
Aanvankelijk was er te weinig geleverd.
Na vlotte communicatie hebben Yannick en zijn team dat rechtgezet. Nog dezelfde dag een extra grote portie thuis gekregen.
Bedankt voor jullie professionaliteit!
Procureur
Procureur besteld om pulled pork van te maken op de BBQ samen met de kruiden PINK DEVIL RUB.
Nou we hebben gemikkeld. Zeker een aanrader !
Grass fed Argentijns vlees is van topkwaliteit!!
In eerste instantie was de bestelling compleet niet geleverd door Trunkrs. Terwijl de bestelling tijdig was doorgegeven op donderdagnacht en het vlees op zaterdag nodig was. Trunkrs stuurde de hele vrijdag berichtjes en toen ik hen An het einde van het tijdblok berichtte dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen, was de reactie. Helaas dan komt het maandagavond!! 🤬. Berichtje naar de meatboys gestuurd en deze zijn meteen in actie gekomen met als resultaat dat er een vriendelijke jongeman op zatermiddag om 14u iemand met mijn bestelling aan de deur stond. Met de welgemeende excuses van de meatboys voor de schrik en een pak chorizoworstjes als extra. Heel sympathiek. De ossehaas was van superkwaliteit grass fed argentijnse ossehaas vacuum verpakt en niet ingevroren geweest.
Más información sobre otros tipos de reseñas.