theprince.dk Opiniones 2597

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg køber aroma kugler hos jer hver måned, og der er gode priser og hurtig udbringning, nogle gange modtager jeg pakken 24 timer efter bestilling. Er der problemer er der altid og service. Har været... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I found a beautiful hat that was only available at “The Prince” in Denmark, so I ordered it there and had it delivered to Austria. Everything went smoothly, and after receiving the package, it l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter, dog fik jeg ikke lige set størrelsen på lighter 🫣 En stor lighter i en lille damehånd (uden at det skal lyde forkert 🧐), er bare et dårligt match.... Jeg må bestille en mindre....... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Vi sælger accessories og tilbehør til mænd - både det klassiske og sjove. Kig ind og find en gave til en gentleman eller drengerøv, med 2500 unikke gave-ideer går du sjældent forgæves. Stort udvalg af seler og bælter, butterfly og slips, manchetknapper og slipsenåle, hatte og spadserestokke - og alt til rygeren.

Den bedste pris og den bedste service er et must !

Escrito por la empresa

Det skal være trygt at handle på nettet derfor bruger vi Trustpilot som rettesnor for om vi leverer det vi lover.
VI har heldigvis rigtig mange faste kunder som også anmelder os her, men selvfølgelig er der smuttere når der er travlt, vi er kun et 2 mands band hvor den ene er kone :-) Hvis det er gået galt med enten leveringstiden eller der er fejl på et produkt du modtager, tager vi altid udgangspunkt i hvad du som kunde er bedst tjent med - det er vores ansvar at du får det rigtige produkt til tiden. Hvis du fortryder eller har bestilt en forkert størrelse er det som udgangspunkt dig selv der betaler for returfragten, men der kan naturligvis være specielle situationer hvor vi kan tale om det.

Hurtig og billig levering

Gratis levering for ordrer over 499 kr

Din ordre er den vigtigste !

Alle vores ordrer er i gennemsnit pakket inden for 18 timer (inklusiv weekend)

Vi får afhentet pakker af PostNord alle hverdage, og p.t. leveres 95% af pakkerne dagen efter.

Det er naturligvis irriterende hvis man er en af de 5%, som en kunde sagde til os - men vi føler os trygge ved PostNord og vi synes vi tilbyder en fair fragt pris og en miljøvenlig distribution.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalt, men intet modtaget.

De har nu bedt om en anmeldelse af mit køb, så skal de da også have det.
Jeg bestiller 8. April. Den 9. April får jeg besked på at varen er på vej. (Postnord skriver de venter på pakken) Den 13. April hæver de pengene.
Den 15. April rykker jeg. Pakken er fortsat ikke modtaget hos Postnord.
Så.
Jeg har betalt, ventet, rykket.
Ingen pakke og ingen svar.
Det kan vist ikke give mere end en stjerne, men tak fordi I spørger.

16 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de theprince.dk

Respuesta de theprince.dk

Hej Carsten, jeg er meget ked af din oplevelse. Vi har sendt din hat fra vores lager, men desværre er den ikke blevet registreret hos PostNord endnu, de har tilsyneladende problemer med både strømmen og pakkevolumen i Køge. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende for nogen, jeg kontakter dig for en løsning.
Mvh
Kurt

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.