Ze zouden nog een keer langskomen na 4 keer naisoleren om een warmtescan te maken maar nooit meer geweest. Mensen als je er toch intrapt controleer dan zelf een keer de spouw naar een jaar helemaal op... Ver más
Verkooppraatje was goed, uitwerking heb ik een beetje raar gevoel over. Het werk werd via via uitbesteed dus heb nu het idee dat het een stuk goedkoper had gekund. Het isolatiebedrijf wat het werk uit... Ver más
Kevin is een vriendelijke man, komt betrouwbaar op ons over. Heeft alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen, Ook meerdere opties voor ons om te laten doen. Hij denkt mee. Oplossingsgeric... Ver más
Kevin Klaver heeft ruim de tijd genomen om een gedegen advies te geven en een duidelijke offerte neer te leggen. Er is een scan van het huis uitgevoerd en a.d.h.v. de bevindingen een sterk en onder... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij kunnen (bijna) alle woningen voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie
Josink Esweg 24, 7545 PN, Enschede, Holanda
- 0532034023
- contact@ts.nl
- thermo.solutions
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
ons hele huis “188m2”…goed geïsoleerd
Zojuist ons hele huis “188m2” geïsoleerd door thermoSolutions, binnen anderhalve dag was alles gedaan! Fijne gasten en harde werkers. Netjes afgewerkt. En bij een probleem met de stroom wordt/werdt alles meteen afgehandeld en vergoed. Gewoon weg goede service en meedenkend! Een dikke 10 uit OIJEN! Bedankt voor alles.
Goed advies
De adviseur kwam bij ons thuis en gaf vrijwel meteen aan dat zij ons niet van dienst konden zijn. Onze muren zijn van kalkzandsteen en zij raden gevel (het) isolatie dan af, geven ook geen garantie mochten wij het zelf wel willen laten uitvoeren. Goede service en advies dus. De adviseur gaf verder nog nuttige tips over gasbesparing. Heel tevreden!
Casper gaf ins een eerlijk advies en…
Casper gaf ins een eerlijk advies en handige tips
De werkzaamheden werden vakkundig en…
De werkzaamheden werden vakkundig en zonder overlast uitgevoerd
Ik heb een familielid dit bedrijf aanbeveelt om zijn spouwmuur ook te laten vullen
Positieve ervaring ThermoSolutions
Tijdens offerte bezoek bij mijn zoon voor muurisolatie, kwam ook vloerisolatie door ThermoSolutions ter sprake. Omdat de adviseur Casper nog tijd over had, is hij gelijk doorgegaan naar mijn woning om daar te kijken voor oplossing en offerte. Ik heb gelijk akkoord gegeven voor de vloer te isoleren met Thermofloor vloerisolatie. Een week later is dit al geplaatst door zeer vriendelijke medewerkers en alles keurig, snel en netjes opgeleverd. Het is nog niet lang geleden opgeleverd maar heb het gevoel dat het een positieve investeringen is. De temperatuur vlak boven de vloer is omhoog gegaan vergeleken met oude vergelijkbare temperaturen buiten. 23-01-2024 opgeleverd.
De opdracht werd op tijd uitgevoerd…
De opdracht werd op tijd uitgevoerd volgens afspraak. Vriendelijke werknemers en keurig achtergelaten!
Goede afspraken. Plezierige werklieden
Na goede communicatie over start van de werkzaamheden was er goed overleg wat te gebeuren stond.
Ze deden hun best om netjes te werken, maar dat lukte niet helemaal. Door isolatiemateriaal in een wandcontactdoos viel een elektriciteitsgroep uit. Herstel, dat mocht voor rekening van ThermoSolutions, heb ik zelf opgelost.
Na afloop, na verdwijnen van de sneeuw bleek toch nog veel op te ruimen. Over herstel van het door de vrachtwagen beschadigde tuinhek heb ik niets meer vernomen. Ik kocht maar vast een potje Hammerite.
De werknemers zijn plezierige mensen.
Of de isolatie goed is gebeurd kan ik niet beoordelen.
Helaas kwamen de e-mails steeds in de spambox, daardoor zag ik de post steeds iets later.
Zeer tevreden over de renovatiewerkzaamheden spouw
In december contact opgenomen met thermosolutions. Een paar dagen later is er iemand langs geweest voor inspectie van de oude isolatie. Wij hebben een woning uit 66 en er zit een verzakte korrel in.
Dit moest er wel eerst uit. Vorige week woensdag zijn ze langs geweest om het te verwijderen. Dit is keurig gedaan door 2 hardwerkende heren.
Ik heb afgelopen vrijdag zelf even het contactformulier ingevuld met de vraag wanneer er gepland werd om te vullen. 😉.
Ik kreeg dinsdag telefoon dat ze vrijdag konden komen.
Gisterochtend 2 heren hier gehad om de spouw te vullen. Dit ging vrij vlot. Heb uitleg gekregen hoe het werkt. Ben dan toch wel nieuwsgierig. Alles is na de klus opgeruimd en de gaten zijn gevoegd.
Wij merken nu al echt verschil. Wij stoken niet meer op gas maar met een airco. Alles blijft al veel langer op temperatuur en de temperatuur zakt nauwelijks. Het was vanochtend 19,6 graden in de kamer. Anders is het 18 en bij zware vorst 16 graden. Rond de kozijnen voel ik geen tocht meer.
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden en het contact met de uitvoerenden. Daarom ook 5 sterren.
Kansloze bende
Herhaaldelijk reclame van hen gehad, uiteindelijk maar keer gesprek aangeknoopt. Offerte gehad voor zowel spouwmuur -als bodemisolatie. Gevraagd om een losse offerte voor spouwmuurisolatie, omdat wij besloten geen bodemisolatie te willen. Zou nieuwe offerte krijgen, kreeg te horen dat het gelukt was maar geen offerte. Daarna weer contact gehad over de nieuwe offerte, toen kreeg ik uiteindelijk een e-mail met de oude offerte. Weken later heb ik per mail aangegeven af te willen zien van de offerte. Word ik weken later gebeld, geappt en gemaild. Met de berichtgeving dat ze het zo fijn gesprek vonden en kreeg ik eindelijk de offerte, met een korting van 20% die nog steeds veel duurder is dan concurrenten. Daarnaast is het aantal m2 ook niet correct gemeten, heb 5 offertes gehad met allemaal hetzelfde m2 behalve hier, 15 m2 te weinig en 1/3 van de prijs duurder.
Beroeps Spammers! Bedrijf handelt in strijd met privacyregels.
ThermoSolutions is onverbeterlijk en is wat mij betreft de Spamkampioen van Nederland. Ook houden zij zich niet aan de regels van de privacywet. Ondanks herhaalde verzoeken en sommaties weigert dit bedrijf mij uit hun bestand te halen. Vandaag voor de zoveelste keer ongewenste post van deze beroeps spammers.
Negeren postfilter en verzoek tot stoppen reclame
Blijft reclame sturen ondanks te staan ingeschreven bij postfilter, en diverse verzoeken tot stoppen via mail / telefoon.
Eerlijk advies
Eerlijk advies, gratis ook nog! Helaas kon TS voor ons weinig betekenen gezien de specifieke situatie van ons huis en kruipruimte.
Een hele vriendelijke, representatieve meneer kwam bij ons kijken, meten en adviseren. Ze bleken geen juiste match voor ons, ook al doen ze bijna alles. Daar was hij eerlijk over, zonder me te proberen nog iets te verkopen EN hij gaf ook nog tips over wat ik dan het beste kon doen en wat fijne andere bedrijven waren.
Echt top!
Bedrijf komt afspraken niet na
Bedrijf komt afspraken niet na. Inmiddels spouwmuren zijn leeggehaald en inmiddels is al twee keer de afspraak voor het opvullen verzet zonder opgave van reden.
Er zou over een week weer contact worden opgenomen om een nieuwe afspraak te bevestigen. Tot op heden niks gehoord.
Guus bedankt. Een top-bedrijf
Guus heeft samen met zijn collega de spouwmuren van ons huis geïsoleerd. Goede uitleg vooraf en tijdens de werkzaamheden. Vakkundig, en netjes. Zonder meerkosten enkele voegen gerepareerd tijdens het afvoegen van de boorgaten. Na de klus hebben ze alles opgeveegd. Wat wil je nog meer.
Klus na offerte snel klaar
ThermoSolutions heeft de spouwmuurisolatie perfect geregeld en gerealiseerd!
ThermoSolutions heeft de spouwmuurisolatie goed en snel geregeld. De mannen van het bedrijf die de klus kwam uitvoeren hebben kundig en netjes gewerkt.
We zijn erg tevreden!
Pas op bij schade dan zijn ze niet thuis
Zag er goed en veel belovend uit maar er is bij ons teveel isolatie naar binnen gespoten en de buitenmuur is nu ontzet, z'n 3cm naar buiten gekomen waardoor de kozijn ook zijn ontzet.
Vervolgen is er geen contact meer te krijgen met ThermoSolution reageren niet op de mail.
Schade voor herstel € 25.000, de muur moet opnieuw worden opgemetseld, je zou denken dat bedrijven hiervoor verzekerd zijn.
Juridisch ga ik de zaak nu verder proberen los te krijgen, schade moet tenslotte hersteld worden.
SPAM POST
Ondanks eerder aangegeven te hebben geen post van dit bedrijf te willen ontvangen, krijg ik nog steeds ongewenste reclame van dit bedrijf. Ik heb nooit iets afgenomen, noch ben ik klant geweest van dit bedrijf.
Goede ervaring met ThermoSolutions
Goede ervaring met ThermoSolutions voor de Spouwmuurisolatie van onze hoekwoning. Ondanks de bittere komen gure wind hebben Rico en Darwin de klus enthousiast en kundig uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd, prima. We kunnen nu na 1 dag reeds merken dat het langer warm blijft in huis!
Más información sobre otros tipos de reseñas.