Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze zouden nog een keer langskomen na 4 keer naisoleren om een warmtescan te maken maar nooit meer geweest. Mensen als je er toch intrapt controleer dan zelf een keer de spouw naar een jaar helemaal op... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verkooppraatje was goed, uitwerking heb ik een beetje raar gevoel over. Het werk werd via via uitbesteed dus heb nu het idee dat het een stuk goedkoper had gekund. Het isolatiebedrijf wat het werk uit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kevin is een vriendelijke man, komt betrouwbaar op ons over. Heeft alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen, Ook meerdere opties voor ons om te laten doen. Hij denkt mee. Oplossingsgeric... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kevin Klaver heeft ruim de tijd genomen om een gedegen advies te geven en een duidelijke offerte neer te leggen. Er is een scan van het huis uitgevoerd en a.d.h.v. de bevindingen een sterk en onder... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento

Escrito por la empresa

Wij kunnen (bijna) alle woningen voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie

Información de contacto

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spouwmuurisolatie

Prima werk uitgevoerd, en het leeg halen van de spouw en het vullen heel professioneel, medewerkers ook klantvriendelijk!

7 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onderzoek of muur isoleren geschikt is.

Bij bezoek werd geconstateerd dat de muren niet geschikt waren voor isoleren en dat is een eerlijk advies. Dus, als wij willen doorzetten om toch te isoleren is het ons eigen risico. Die overweging moet je voor jezelf maken maar wij nemen dit risico niet.

5 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

stop eens een keer met ongewenst drukwerk

Voor de zoveelste keer ongewenst drukwerk ontvangen. Als het doel is het milieu te sparen met goede is, wordt door onnodige papier verspilling dit effect teniet gedaan tbv winst.
Zie toch in dat mensen zelf wel gaan zoeken als hier behoefte aan is.
In elk geval zal ik nooit klant worden.

1 de marzo de 2024

Eerlijk advies

Geen verkoop praat, maar een goede uitleg van de mogelijkheden. Bij controle bleek dat verder isoleren weinig rendement zou opleveren.

28 de febrero de 2024

Dank voor’t goede advies

Helaas was ‘t bij mij niet mogelijk om spouwmuurisolatie aan te brengen omdat ik al een extra muur eromheen heb.
Ben heel blij met ‘t eerlijke advies, ga zeker weer naar Thermo Solutions in de toekomst! Dank…

28 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het zijn een stelletje schoften ze…

Het zijn een stelletje schoften ze negeren je volkomen firma list en bedrog ga hier nooit mee inzee boren je muur kapot met tegrote boor ziet alle gaten zitten na werkzaamheden en afsmeren doen ze met een fiets pomp kansloos bedrijf picobello bv

5 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen rendement

De spouwmuren zijn geïsoleerd maar ik heb geen rendement ervaren. Het huis voelde zeker niet warmer aan en onze energierekening is niet lager geworden. Zonde van ons geld

22 de febrero de 2024

Blijven spambrieven sturen

Blijven spambrieven sturen. Heb ondertussen al wel 5 keer dezelfde brief ontvangen. Mijn huis is al geïsoleerd dus het heeft geen zin om brieven te blijven sturen. Tevens wordt in de brief een type isolatie voorgesteld dat niet geschikt is voor mijn huis, dus laat uw huis niet door ze isoleren want verstand van zaken hebben ze ook niet.

22 de febrero de 2024

Eerlijk advies

Eerlijk advies: na-isoleren had in ons geval geen zin. Dat bleek na een kort gesprek en het tonen van de factuur van de eerdere isolatieronde.

21 de febrero de 2024

Goed en betrouwbaar

Heb kruipruimte en gevel laten isoleren. Vooraf offerte met goede uitleg. Netjes gewerkt, heldere communicatie. Komen afspraak na. Kortom zeer tevreden.

13 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Termijn für den 16.02.2024.

Termijn für den 16.02.2024.
Keine Info oder Information einen Tag vorher wann die Arbeiter kommen.
Drei schriftliche Anfragen meinerseits wurden nicht beantwortet.
Schlechter Service. Mitarbeiter nicht erreichbar.

16 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.