1. Tienda de pipas de agua

Wij zijn één van de grootste waterpijp speciaalzaken van Nederland! Wij leveren merken zoals; Amy Deluxe, Genesis, MVP, Hekkpipe, MIG, Pandora, Oduman, Starbuzz, Shisha Original en Steamulation waterpijpen. Wij verzenden uw waterpijp of accessoires binnen Nederland en zijn al jaren de specialist die gevestigd is in ‘s-Hertogenbosch als het gaat om waterpijp en accessoires.

4,0

Muy bueno

Geweldige service

Ik heb hier inmiddels twee keer besteld en beide keren een uitstekende service en kwalitatieve producten ontvangen. De bestellingen werden telkens binnen 2 à 3 werkdagen geleverd, wat zeer betrouwbaar is.

Bij mijn tweede bestelling werd ik proactief gecontacteerd door de eigenaar met de melding dat de door mij bestelde shisha beschadigd was. Hij stelde onmiddellijk voor om een duurder model als vervanging op te sturen, wat hij ook effectief heeft gedaan.

Ik ben enorm tevreden over de klantgerichtheid en service en kan deze verkoper dan ook zeker aanbevelen.

23 de marzo de 2026

Reliable, fast and good service

I ordered a few times now and it arrives soon, fast and complete.

When i came across a problem (with the postal service) they helped me out perfectly and fast. Even putting in a little extra.

29 de agosto de 2025