Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik had vorige website ook een goedkoper abonnement gekocht maar ging duurder worden en snap niet waarom ze duurder doen voor een abonnement van game pass ultimate 1 maand. en toen zocht ik een goedkop... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een erg gebruiksvriendelijke website waar je gemakkelijk en snel je bestelling kan plaatsen. Zag dat je ook kan sparen voor extra bonussen, erg leuk en uniek. Ik kom hier vaker terug mocht ik weer een... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Tienda de regalos
  3. Tienda de videojuegos

Escrito por la empresa

Koop bij www.thetopupstore.nl veilig en snel al jouw favoriete cadeaukaarten. Als je je direct aanmeldt bij ons loyaliteitsprogramma verdien je gelijk een deel van jouw aankoopbedrag terug!

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,4

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had 12maanden psn network premium…

Ik had 12maanden psn network premium besteld. Staat ook op de factuur. Echter bij invullen bij Sony, bleek het gewoon wallet tegoed te zijn. Geprobeerd contact te krijgen, helaas verwijzen collegas naar elkaar, kastje muur dus.

10 de diciembre de 2023

Beste klant,

Op dit moment levert PlayStation alleen wallet-tegoed wat te gebruiken is om een PlayStation Plus abonnement aan te kopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb 12maanden plus gekocht had geen…

Heb 12maanden plus gekocht heb geen code gekregen . Bel ik dat nummer is buiten bereik in het nieuwe jaar mail gehad van ze met excuses en 2 extra dingen gehad en mijn geld terug . Dusja uiteindelijk goed opgelost

12 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de The TopUp Store

Hi Jamie, PS Plus heeft zijn prijzen voor de abonnementen veranderd, hierdoor ontstaan er soms problemen bij Playstation. Je betaling is inmiddels terugbetaald en je ontvangt ook een bonus van ons op je account ter compensatie. Excuus voor het ongemak.

Leuke ervaring

Hele goed ervaring

6 de noviembre de 2023

Yessss! Veel gameplezier, Rick

Uitstekend

Snel, betrouwbaar en ideaal.

10 de noviembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Let's go! Tot de volgende.

Top website

Ik ga zeker vaker bestellen

10 de noviembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Dat horen we graag! Veel plezier met je aankoop.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb het product gekocht

Ik heb het product gekocht, maar de service voor het spel is niet geactiveerd. Ik heb ze meerdere keren gemaild, maar er is nog geen antwoord, dus er is helemaal geen ondersteuning. Ze reageren niet, je kunt ze niet bereiken, er is geen telefoonnummer. Blijf uit hun buurt.

Update: 10Nov2023

Ik heb het meerdere keren gecontroleerd, de PlayStation Plus Premium-service van 12 maanden is nog niet geactiveerd, volgens je e-mailinstructies. U verkoopt het product, maar het werkt niet. Het is vreemd om op een recensieplek te chatten en je reageert niet op e-mails en er is geen telefoonnummer te bereiken. Het is heel vreemd en er wordt ook binnen 14 dagen om terugbetaling gevraagd, je moet de volledige verantwoordelijkheid nemen om op dit onderwerp terug te komen.

Update: 14Nov2023

U of uw bedrijf reageert nog niet, dat is verschrikkelijk. Controleer uw e-mails en begin met communiceren.

Update: 18Nov2023

Hoe lang moeten we wachten, zodat u kunt beginnen met het beantwoorden van mijn e-mails? Er is nog geen enkel e-mailantwoord van u ontvangen. Hoe vreemd is dit dat je het probleem niet kunt oplossen of je klanten kunt helpen, en zelfs niet reageert.

9 de noviembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Beste klant, uit onze administratie blijkt dat je meest recente order succesvol en geactiveerd is.
Heb je gekeken in 'bibliotheek' in de store? Vaak staat het gekochte product daarin.

besteld is 1 sec later mail

Letterlijk de titel zegt het, ik ga nooit meer mijn fifa points halen via ps store maar gewoon via hier en dan nog is een kleine korting erbij is altijd gg

27 de septiembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Daar zijn we blij mee, beste klant! Veel gameplezier.

Top!

Snel & simpel

25 de septiembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Bedankt voor je bestelling! Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer.

Goed

Goed, snel en voordelig

6 de septiembre de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Bedankt voor je feedback. Fijn weekend en veel plezier met je aankoop toegewenst!

Geen code

Nadat ik heb besteld heb ik geen code gekregen

27 de junio de 2023

Hoi Geert!
Uit onze administratie blijkt dat van al uw voltooide bestellingen de codes verstuurd en ontvangen zijn.
Kunt u voor de zekerheid contact opnemen met onze support mail? support@thetopupstore.nl

Leuk

Leuk dat je zelf bedrag cadeaukaart kunt kiezen en ook fijn dat je kunt kiezen of je het direct naar ontvanger wilt sturen of naar jezelf. Makkelijk door te sturen, ziet er leuk uit.

23 de mayo de 2023

Hoi Linda!
Bedankt voor de bestelling en voor de leuke review. Veel game plezier!

goede site

Goede site had me code zowel bijna als direct binnen

16 de abril de 2023

Respuesta de The TopUp Store

Goed om te horen, Top! Veel plezier met je tegoed.

Top(up)!

Vaker dan eens tegoed gekocht. Nooit problemen. Super makkelijk.
Zo geregeld.

21 de enero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de The TopUp Store

Mooi dat het u zo goed bevalt!

Duidelijk,makkelijk en snel

Je kan makkelijk je cadeaukaart vinden voor de console die je zoekt alles staat duidelijk in het overzicht. Ook word er duidelijk in 3 stappen uitgelegd hoe het werkt. Eenmaal besteld ik had de e-mail met unieke code direct binnen na betaling. Mijn volgende aankopen van cadeaukaarten zal hier weer zijn

30 de diciembre de 2022

Respuesta de The TopUp Store

Hoi Natasja. Wat goed om te horen, zijn we blij mee! Binnenkort wordt onze website vernieuwd, waardoor het nog sneller en gemakkelijker werkt :-)

Topp

Playstation kaar besteld en 5 seconden later de code ontvangen in de mail

28 de septiembre de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.