Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling

Vi har haft Kathrine fra espace på i forbindelse med renovering af vores bolig. De varmeste anbefalinger herfra! Enorm professionel og med fokus på hele boligen, ned til mindste detalje :)
Hun kan virkelig sit håndværk og man føler sig i sikre hænder fra start til slut.

16 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores aller varmeste anbefaling <3

Vi mødte Kathrine første gang i hendes tidligere butik i Valby. Som lokale beboere nød vi altid at gå forbi hendes smukke lokaler. Da Kathrine besluttede at lukke butikken og flytte sit showroom, fik vi endelig muligheden for at købe hendes udstillingskøkken, som vi længe havde beundret. Kathrine tilbød at tilpasse køkkenet, så det passede perfekt ind i vores hjem – og det gjorde hun uden ekstra omkostninger.

Det blev hurtigt tydeligt, hvor dygtig Kathrine er, og da vi stod med en ny lejlighed, der skulle renoveres, valgte vi at købe en designplan fra hende.

Vi havde netop fået en nyfødt baby, og Kathrine var så hensynsfuld at tilbyde at tage møderne hjemme hos os efter babyens sengetid. Det var en kæmpe lettelse.

Desværre viste det sig, at de tidligere ejere af vores lejlighed, havde formået at gøre stort set alt i lejligheden ulovligt, hvilket var et sandt mareridt. Der var skimmelsvamp, ulovlig el, en ulovlig trappe osv. Af samme grund, var det ikke muligt for os at få køkkenet ind i lejligheden før et halvt år senere. Da hendes butik lukkede i mellemtiden, var hun så sød at få fragtet køkkenet til et depot og opbevarede det for os indtil lejligheden var klar..

Kathrine satte flere gange sit arbejde på pause og lavede designplanen om adskillige gange. Hun brugte utallige timer i lejligheden sammen med forskellige fagpersoner, for at hjælpe os bedst muligt igennem denne svære tid. Selvom dette slet ikke var hendes problem, gjorde hun alt hvad hun kunne, for at hjælpe.
Dette gjorde hun ligeledes uden beregning.

Selvom vi kun havde købt en designplan af hende, var Kathrine fuldstændig engageret i at hjælpe os. Hun tilpassede, satte ting i gang, tegnede om og var simpelthen en stjerne hele vejen igennem. Projektet har trukket ud, men Kathrine har stået ved os og projektet til det sidste.
Der er ingen som Espace. Vi giver vores aller varmeste anbefalinger.

1 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

This is Espace fortjener INGEN stjerner…

This is Espace fortjener INGEN stjerner overhovedet! Bestilte en fødselsdagsgave, pengene blev trukket og to enslydende ordrebekræftelser kom på mailen! Derefter intet, jeg har mailet, ringet, sms’et!!! Ingen svarer og ingen varer! Tarvelig måde at drive forretning på

31 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en ærgerlig oplevelse

Jeg har haft en ærgerlig oplevelse. Jeg bestilte nogle ting over deres webshop for flere måneder siden; pengene blev trukket med det samme, men jeg har aldrig modtaget min bestilling. Jeg har gentagende, uden held, forsøgt at komme i kontakt med butikken på forskellige måder, men får ingen respons, trods at jeg kan se, at de har åbent og læst alle mine henvendelser.

23 de agosto de 2023

Totalt scam

Totalt scam! Har bestilt varer for 2 måneder siden, og de har trukket pengene. Jeg har ikke modtaget mine varer, og de svarer hverken på mail, sms eller telefon, men poster fortsat smarte stories på IG. Virkelig dårlig stil 🤬

11 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.