Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringde dagen innan för att bekräfta ankomsttid, var i tid på leveransdag, hjälpte till att bära in och chauffören var sååå trevlig. Allting jättebra!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service af Thomas fra vogn 48, der trodsede både regn, sne og kringlede veje for at levere vores køkken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Derudover hjalp han med at bære en anden levering ind i læ, som Danske Fr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop fået en leverance fra JKE køkkener med Thortrans. Fantastisk service.. Har kun den allerbedste ros tilovers for denne levering. Magen til imødekommende og venlig chauffør skal man lede læ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har dd. fået elementer leveret til vores nye køkken , chaufføren ringede en time før han var her og ankom på slaget 11:00 som han sagde, sådan siger jeg bare 🤗 Desværre havde jeg ikke fortalt a... Ver más

La empresa ha respondido

4. Servicio de mudanza y depósito
  5. Empresa de mudanzas
  6. Depósito

Escrito por la empresa

Hos Thortrans sætter vi en ære i vores tætte forhold til vores kunder. Vi arbejder hårdt for at opretholde vores gode ry og måler vores succes ud fra den tilfredshed, vores kunder oplever. Hos os er præcision og pålidelig levering vores kerneværdier, som vi er stolte af at kunne tilbyde. Vores dedikerede team af professionelle chauffører og lagerpersonale sørger for, at dine varer håndteres med omhu og sikkerhed. Vi specialiserer os i møbeltransport, køkkentransport og inventartransport og betjener både store og små møbelvirksomheder med vores landsdækkende distributionstjenester til både butikker og private. Vi lægger stor vægt på privatleveringer, som udgør en betydelig del af vores service. Hver uge leverer vi til private hjem i hele Norden ved hjælp af vores egne biler og dygtige medarbejdere. Kvalitet, troværdighed og fremragende service er vores hjørnesten, som vi altid stræber efter at forbedre baseret på vores kunders feedback. Udover vores kernekompetencer er vi specialiserede i at transportere pap- og plastemballager samt stykgods til produktionsvirksomheder. Vi vil meget gerne høre din mening! Del din oplevelse med os på Trustpilot, så vi fortsat kan forbedre os og tilbyde den bedste service muligt. På forhånd tak for din anmeldelse!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jättenöjd

5 de febrero de 2026

Fantastisk service

Fantastisk service og levering lige til tiden, så man ikke spilder en hel dag på at vente på en levering. vi fik et præcist leveringstidspunkt dagen før

14 de marzo de 2025

Kære Jill,
Mange tak for de 5 stjernet.
God dag og god weekend.
Hilsen LGT/Thortrans

Super vognmand Bonnex

Vi får af og til leveringer fra Thortrans og det er altid helt i orden! Vognmændene møder altid én med overskud og et smil på læben. I vores virksomhed sætter vi pris på relationer med dem, som kommer i huset. Her må man sige at Chauffør 18 - Bonnex passer ind. Han er altid velkommen hos Nordcoll.

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Thortrans

Hej Mathias, Tak for den flotte anmeldelse, den bliver vidrergivet til Bonnex.
God dag.

Jeg havde besøg af Allan 53 i dag

Jeg havde besøg af Allan 53 i dag, han var så venlig at ringe og infomere dagen at at han ville komme og han var der også i det tids interval han sagde, han var meget venlig og hjælpsom, ikke noget negativ at sige.

17 de octubre de 2024

Hej Mikkel,
God weekend.

Bonnex fortjener absolut 5 stjerner

Bonnex fortjener absolut 5 stjerner. Super flink og hjælpsom.💪👏👏👏👏

3 de octubre de 2024

Hej Berit,
Mange tak for den flotte anmeldelse.
God dag

Great service

Great service! Arrived exactly on time and the driver was very helpful and helped me lift everything inside.

18 de septiembre de 2024

Hi James,
Thanks for the nice review, we will pass it on to The staff.
Have a nice evening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delivery on time and within the…

Delivery on time and within the proposed timeslot. Received an email, text and phone call to confirm the exact delivery time.
The driver “Benny” was polite and ensured to deliver the goods without any damages.

5 de septiembre de 2024

Dear Alexander,
Thanks for the Nice review.
Have a Nice day.
Best Regards Thortrans

Leveringssikkerhed

Leveringssikkerhed
Der leveres altid til aftalt tid. Chauffør Bonnex er en fornøjelse at modtage varer fra. Venlig og ordentlig.

5 de septiembre de 2024

Hej Flemming,
Mange tak, vi giver rosen videre.
God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået leveret varer fra Bauhaus…

Vi har fået leveret varer fra Bauhaus med Thortrans. Der var fin information undervejs, om hvornår chaufføren ville ankomme med varerne. Det var en rigtig fin levering med chauffør Jesper.

22 de agosto de 2024

Kære Susanne,
Tak for den flotte anmeldelse, rosen bliver sendt videre til Jesper.
God aften.

Fast & informative

Fast, informative.
Just as you expect from a good delivery service.

Allan from car 31 was exceptionel service minded, and took his time to give usefull information about a Electric cargo bike i received.

20 de agosto de 2024

Hi Stefan,
Thanks for the nice review.
We and Allan is wery proud.
Have a nice day.

Stor ros til chaufføren

Stor ros til chaufføren, Allan! Leveringen kom punktligt, super hjælpsom og venlig.

20 de agosto de 2024

Mycket trevlig chaufför
Med vänlig hälsning, Caroline Varberg

10 de julio de 2024

Hej Caroline,
tack för den fina recensionen.
hälsningar Thortrans

Fantastisk professionalisme

Fik leveret et stort spisebord, og et andet skulle retur (byttes). Store borde, men dem magtede Michael alias Bonnex så let som ingenting, selvom den store transporter ikke kunne køre helt frem til min dør. Han tog det med et smil - på trods af vægten - på sin helt almindelige sækkevogn. Sikken en levering - så flot - med et stort smil. Tak!!!

26 de junio de 2024

Kære Charlotte,
Tak for den flotte anmeldelse.
Vi sender rosen videre til Michael.
God aften.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delivers on time with service minded personnel

A reliable company, you get accurate heads up regarding delivery time and the chaffeur was really nice and service minded.

24 de junio de 2024

Hi Margaretha,
Thanks for the nice review.
We appreciate it very much.
Have a nice evening.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.