Banner for THRONE Tegels & Laminaat

THRONE Tegels & Laminaat Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over de tegels die we hier voor onze nieuwe winkel hebben gekocht. Mooie kwaliteit, veel keuze en uitstekend advies. Alles is netjes en volgens afspraak geleverd. Zeker een aanrader!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very nice shop and very friendly customer service. I am very happy with my purchase and highly recommend this store for tiles!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig! Ze hebben sampleboxen met prachtige combinaties. We zagen een advertentie voorbij komen en die kwam op het perfecte moment omdat we al een tijdje twijfelde. De Samplebox was super... Ver más

La empresa ha respondido

6. Proveedor de suelos de madera y laminados

Sobre THRONE Tegels & Laminaat

Escrito por la empresa

THRONE – Vakmanschap in vloeren, badkamers en totaalrenovaties

THRONE levert exclusieve kwaliteit met het grootste assortiment aan tegels, laminaat en pvc-vloeren. Doordat wij hoofdleverancier zijn van exclusieve merken, zijn we de goedkoopste keuze. Alles direct op voorraad en leverbaar door heel Nederland. Met onze professionele legservice en strak afgewerkte plinten maken we elk project compleet.

Keramische Tegels – Luxe en duurzaamheid
Van grootformaat design tot natuursteen- en betonlook, perfect voor badkamers, woonruimtes en buiten. Ruim op voorraad en snel geleverd.
[ Ontdek onze Tegelcollectie ]

Laminaatvloeren – Stijlvol, sterk en betaalbaar
Topkwaliteit laminaat met karaktervolle dessins. Door directe inkoop de scherpste prijs, met vakkundige legservice en perfecte afwerking.
[ Bekijk onze Laminaatvloeren ]

PVC-vloeren – Stil, slijtvast en onderhoudsarm
Ideaal met vloerverwarming, geluiddempend en supersterk. Keuze uit talloze hout- en steenlooks, direct beschikbaar.
[ Bekijk onze PVC-vloeren ]

Plinten & Profielen – De perfecte afwerking
Voor een naadloze, hoogwaardige look. Diverse stijlen en hoogtes, passend bij elke vloer.
[ Ontdek Plinten & Profielen ]

Badkamers & Sanitair – Compleet en op maat
Meubels, kranen, tegels en accessoires. Met 3D-ontwerpservice ziet u vooraf het eindresultaat.
[ Bekijk Badkamers & Sanitair ]

Traprenovaties – Verhef uw interieur
Duurzame renovaties in pvc of laminaat, veilig en slijtvast, gemonteerd door onze eigen vakmensen.
[ Ontdek Traprenovaties ]

Waarom THRONE?
Eén aanspreekpunt • Eigen vakmensen • Heldere offertes zonder verborgen kosten • Snelle uitvoering • Garantie op materiaal én installatie • Uitstekende reviews • Hoofdleverancier exclusieve merken • Direct uit voorraad (> 100.000 m²) • B2B & B2C

Bezoek onze Premium Showroom
Laat u inspireren door het grote assortiment en krijg persoonlijk advies van onze specialisten. Van idee tot oplevering, inclusief legservice en afwerking.
[ Bezoek onze Premium Showroom ]

Uw leefruimte verdient meer dan standaard. Kies voor karakter, comfort en kwaliteit. Kies voor THRONE.
Build your Throne.

Vakmanschap dat je voelt bij elke stap

Escrito por la empresa

Uw vloer bij Throne.
Bij THRONE geloven we dat een vloer meer is dan een ondergrond — het is de basis van je leefruimte. Onze professionele legservice wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die perfectie nastreven tot in elk detail. Van egaliseren en leggen tot het afwerken met stijlvolle plinten: alles wordt met zorg en precisie uitgevoerd. Bij THRONE is elke vloer een statement van kwaliteit, comfort en klasse.
Bij THRONE is elke vloer een statement van kwaliteit, comfort en klasse.
Elke vloer, of het nu PVC, laminaat of keramische tegels zijn, wordt gelegd alsof het ons eigen huis betreft. Wij combineren technisch vakmanschap met esthetisch inzicht, zodat jouw vloer niet alleen mooi oogt, maar ook jarenlang meegaat.

Kies Zekerheid, Kies Kwaliteit. Kies THRONE.

Hoogwaardige producten. Snel geleverd. Altijd met garantie.

Bij THRONE staat kwaliteit altijd voorop. Al onze vloeren en tegels worden zorgvuldig geselecteerd bij exclusieve merken en voldoen aan de hoogste eisen voor duurzaamheid en afwerking. U ontvangt volledige materiaal- én installatiegarantie, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Dankzij onze grote voorraad leveren wij direct uit eigen magazijn; binnen 1-3 dagen thuisbezorgd in heel Nederland, of direct af te halen via onze handige drive-in service.

Sample Box - Keramische Tegels

Verfijn je interieur met onze exclusie, zorgvuldig gekozen collecties.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

30 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sturen een heel andere tegel op als wat…

Sturen een heel andere tegel op als wat ik heb besteld. En reageren vervolgens niet op mails, app, en telefoon

20 de junio de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Dit is uiteraard niet de manier waarop wij willen werken. Het opsturen van een andere tegel dan besteld is iets wat normaal gesproken niet voorkomt en wij willen graag uitzoeken waar dit mis is gegaan. Kunt u ons aangeven om welke bestelling het gaat en eventueel een foto sturen van de geleverde tegels en de verpakking? Dan kunnen wij dit direct voor u controleren en samen naar een passende oplossing zoeken.

Wij horen graag van u en helpen u uiteraard verder.

Valse beloftes qua leverdatum

Ik ben bezig met het opknappen van de badkamer en kwam op deze site tegels tegen die ik graag in mijn nieuwe badkamer wil neerleggen.

Dus heb besloten om vorige week woensdag een bestelling te plaatsen. Je kon netjes kiezen welke leverdag je wil dat de bestelling aan komt. Ik kon zelfs al direct donderdag kiezen, maar heb gekozen voor levering op zaterdag omdat ik niet wil dat een vervoerder voor een gesloten deur staat.

Uiteindelijk was het zaterdag en het werd later en later op de dag en er kwam maar geen status update omtrent wanneer ik de zending kon verwachten. Vlak voor sluitingstijd van bedrijf een mail gestuurd wanneer ik mijn zending kon verwachten aangezien de zaterdag inmiddels al bijna voorbij was. Krijg ik een extreem bot antwoord terug dat het erg druk is en dat de leverdag een voorkeur is en geen zekerheid.
Producten die ik wil waren massaal op voorraad dus die gekozen leverdag die 3 dagen later was dan de besteldag zou geen probleem moeten zijn lijkt mij zo.
Sindsdien 0 antwoorden meer gehad van het bedrijf, dus hun klantenservice is bedroevend slecht.

Als je de klant een keuze geeft om een leverdag te kiezen dan zorg er ook voor dat op die dag de levering plaatsvindt. En anders bied je deze optie niet op je website aan als je er toch alles aan doen om de leverdag niet te realiseren.

Eerst dus de hoofdprijs vragen qua verzendkosten. Verzendkosten waren meer dan 20% van de totale som van de goederen en vervolgens alles eraan doen om maar niet te reageren op een klachten email.

Uiteindelijk is de vervoerder op maandag en dinsdag overdag aan de deur geweest terwijl ik specifiek koos voor de zaterdag omdat ik dan thuis was en niet op het werk zou zijn zoals de rest van de week. Kreeg ik uiteindelijk een melding van de vervoerder dat ik het maar zelf moest gaan afhalen bij een DHL sorteercentrum waar ze de bestelling hadden neergelegd omdat ze dus op de foute dagen de zending kwamen aanbieden.

Dit bedrijf raad ik dus zeker niet aan voor mensen want ze zijn extreem klantonvriendelijk en ze kunnen hun beloftes niet waarmaken!

18 de junio de 2026
Opinión espontánea

Beste Roel,

Bedankt voor uw review.

Wij herkennen ons niet volledig in het beeld dat wordt geschetst. De leverdatum die tijdens het bestellen gekozen kan worden, is een voorkeursdatum en geen gegarandeerde leverdatum. Dit staat vermeld op onze website en is ook vooraf aan u gecommuniceerd.

Uiteraard doen wij er alles aan om bestellingen op de gewenste dag te leveren. In sommige gevallen zijn wij echter afhankelijk van de planning van de vervoerder, waardoor hiervan kan worden afgeweken. Dat de bezorging uiteindelijk op een andere dag door DHL is aangeboden en vervolgens bij een servicepunt terecht is gekomen, lag helaas buiten onze invloed.

Wij vinden het jammer dat onze communicatie door u als onvriendelijk is ervaren. Het is nooit onze intentie om klanten onjuist of onprofessioneel te woord te staan.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw review te heroverwegen. De beoordeling wekt de indruk dat wij gemaakte afspraken niet nakomen, terwijl vooraf duidelijk is gecommuniceerd dat de gekozen leverdatum een indicatie betreft en wij ons hebben ingespannen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte bezorging persoonlijk gebeld op…

Vlotte bezorging persoonlijk gebeld op dag van bezorging dat chauffeur onderweg is er was schade aan 1 doos volgende dag zonde gezeur nieuwe gekregen

23 de mayo de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw begrip. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bezorging en dat we de beschadigde doos snel hebben kunnen vervangen.

We zien dat u ons 4 sterren heeft gegeven. Als u tevreden bent over de uiteindelijke afhandeling en onze service, zouden we het enorm waarderen als u de review zou willen aanpassen naar 5 sterren. Dat helpt ons als bedrijf ontzettend.

Alvast heel erg bedankt en graag tot ziens!

Onbeleefd en oneerlijk

3 de mayo de 2026

Beste heer Taheri,

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening als onbeleefd en oneerlijk heeft ervaren.

In dit dossier hebben wij juist meerdere malen geprobeerd tot een passende oplossing te komen. Nadat u melding maakte van beschadigde tegels hebben wij direct aangeboden de betreffende tegels kosteloos te vervangen. Vervolgens hebben wij, ondanks onze reguliere retourvoorwaarden, een aanvullende coulanceregeling toegepast om uw retourzending mogelijk te maken.

Na uitgebreid overleg hebben wij uw dossier opnieuw beoordeeld en uiteindelijk een creditnota opgesteld, waarmee de kwestie is afgehandeld. Wij betreuren het dat u desondanks niet tevreden bent over de uitkomst.

Wij wensen u desondanks het beste toe.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wij wil ons extra spullen retouren maar…

Wij wil ons extra spullen retouren maar dat lukt niet.
En wil ook ons glas deur wisselen maar mag niet volges medewerkers van Throne

Beste meneer Singh,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij herkennen ons niet in de geschetste situatie. De producten die u wilde retourneren betroffen bestelartikelen en bouwmaterialen waarvoor specifieke retourvoorwaarden gelden. Deze voorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd op onze website, in onze showroom en bij de verkoopbalie.

Daarnaast was de geldende retourtermijn verstreken. Om die reden konden wij uw retourverzoek niet in behandeling nemen. Hetzelfde gold voor het verzoek om de bestelde glasdeur om te ruilen, aangezien dit een speciaal besteld artikel betrof.

Wij hebben uw verzoek zorgvuldig beoordeeld en gehandeld conform de vooraf gecommuniceerde voorwaarden.

THRONE Tegels & Laminaat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige laminaat en top kwaliteit

Laminaat was optijd geleverd en ook nog voor mij binnen gebracht in huis vanwege dat ik in een rolstoel zit. Laminaat is zeer mooi en goede kwaliteit en makkelijk te leggen. Raad zeker aan om bij dit bedrijf Laminaat te kopen.

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5-sterrenbeoordeling.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit van het laminaat als onze service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, daarom deden wij uiteraard graag dat extra stapje door het laminaat voor u naar binnen te brengen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer en waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt.

Mooi laminate

Was leuk laminat en goede service

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw laminaat en onze service. Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van kwalitatieve producten en een prettige winkelervaring.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie zaak, vriendelijk personeel en blij met het resultaat

Mooie zaak, we zijn vanuit Groningen speciaal voor deze zaak naar Den Haag gereden en het was de moeite waard. Mooie tegels gekocht, vriendelijk personeel en top met leveren.

28 de marzo de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het vertrouwen in onze zaak.

Het is bijzonder waardevol om te horen dat u speciaal vanuit Groningen de reis naar Den Haag heeft gemaakt en dat deze investering in tijd en moeite zich heeft uitbetaald in een geslaagde aankoopervaring. Wij streven ernaar om niet alleen een breed en kwalitatief assortiment tegels te bieden, maar ook een servicegerichte beleving waarin advies, begeleiding en logistieke afhandeling naadloos op elkaar aansluiten.

Mooi om te lezen dat zowel de productkeuze als de vriendelijkheid van ons team en de levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dit soort feedback bevestigt dat onze aanpak in de praktijk het gewenste resultaat oplevert.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor verdere projecten of aanvullingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie heldere kleuren van de tegels.

Mooie heldere kleuren van de tegels. Netjes verzorgd en een goede verpakking.

23 de marzo de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Wat leuk om te lezen, dank u wel voor deze mooie review!

Geweldig dat de heldere kleuren van de tegels zo goed in de smaak vallen en dat alles netjes en zorgvuldig verpakt bij u is aangekomen – daar doen we het voor 😊

Heel veel plezier met uw aankoop en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Mooie showroom

Mooie showroom, telefonisch tegels besteld. Werd netjes geholpen.

7 de marzo de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat het telefonisch bestellen soepel is verlopen. Graag tot ziens!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte klantenservice en geen nakoming van offerte.

Ik heb een offerte aangevraagd voor 2 soorten tegels inclusief gratis levering en deze geaccordeerd, vervolgens om een factuur gevraagd en aangegeven haast te hebben. Bijna 6 uur later krijg ik te horen dat de gekozen tegel NET is verkocht. Terwijl online stond aangegeven dat deze tegel toen nog ruim op voorraad was. Even later nog om de andere tegel gevraagd, maar Throne laat niets meer van zich horen.

14 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer dat het in dit geval niet soepel is verlopen en willen graag wat context geven.

We hebben meerdere pogingen gedaan om u telefonisch te bereiken om alles snel te regelen, maar helaas konden we u niet spreken. Via WhatsApp hebben we geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar het leek lastig om tot overeenstemming te komen.

De tegel waar u interesse in had, was op het moment dat u definitief akkoord gaf via WhatsApp helaas al uitverkocht. Dit komt omdat een offerte nog geen bindende overeenkomst is en beschikbaarheid pas definitief is zodra de order wordt verwerkt. We hebben u direct alternatieven aangeboden, evenals een kosteloze annulering en zelfs een korting op andere tegels, maar u heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken.

Ruim 95% van ons assortiment is direct leverbaar en we doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Soms kan het gebeuren dat een specifieke tegel tijdelijk uitverkocht is, en hierover communiceren wij altijd zo duidelijk mogelijk.

We vinden het jammer dat het in dit geval niet gelukt is tot een oplossing te komen. Desondanks staan we altijd klaar om samen met onze klanten de beste service en kwaliteit te leveren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, jammer dat de voorraad niet klopte op de site. Creditbetaling was ook snel geregeld.

14 de enero de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw feedback. Fijn om te horen dat de levering en de afhandeling van de creditbetaling goed zijn verlopen.

Het spijt ons dat de voorraad op de site niet helemaal klopte. We doen er alles aan om onze voorraad zo actueel mogelijk te houden, maar soms kan een tegel tijdelijk uitverkocht raken voordat dit online wordt aangepast.

We waarderen uw begrip en hopen u bij een volgende bestelling weer optimaal van dienst te kunnen zijn.

Alle tijd en aandacht

Alle tijd en aandacht
Men is duidelijk trots op het bedrijf.

7 de enero de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het doet ons goed om te horen dat onze tijd en aandacht voor u zijn opgevallen. Wij zijn inderdaad trots op ons werk en op de service die wij onze klanten kunnen bieden.

We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en duidelijke samples.

Snelle levering en duidelijke sam

4 de enero de 2026

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de levering snel ging en dat de samples duidelijk waren. Dat maakt ons werk extra leuk om te doen.

We hopen u binnenkort weer te mogen helpen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en eenvoudig te bestellen

Snel en eenvoudig te bestellen. Waar voor je geld. Mooie samples om te gebruiken in moodboards!

5 de diciembre de 2025

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Dank je wel voor deze fijne review! We waarderen het enorm dat je onze bestelprocedure als snel en eenvoudig hebt ervaren. Goed om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding aansluit bij je verwachtingen en dat de samples bijdragen aan het creëren van sterke moodboards. Precies daarvoor zijn ze bedoeld.

We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen ondersteunen bij een volgend project.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nice advice and really flexible to…

Nice advice and really flexible to change our order and reschedule the delivery multiple time, nice choice and good price.

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Thank you very much for your positive review and for sharing your experience!

We truly appreciate the trust you placed in us. It is great to hear that our advice, flexibility in adjusting your order, and rescheduling the delivery met your expectations. We are also pleased that our product range and pricing suited your needs.

We look forward to supporting you again on a future project and remain committed to delivering high-quality service and solutions.

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. We blijven ons inzetten om iedere keer de best mogelijke service te bieden.

Top!

De zending was heel snel, levering met DHL was goed geregeld. Tegels zijn zoals verwacht, top kwaliteit. Tweede bestelling komt binnenkort jullie kant op om de rest van de tuin hiermee af te maken, maar was niet gepland, omdat de tegels van goede kwaliteit zijn. Op advies van de Tegelzetter 😇

Respuesta de THRONE Tegels & Laminaat

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat zowel de levering als de kwaliteit van de tegels volledig aan de verwachtingen voldoet. Het is altijd een extra bevestiging wanneer ook de tegelzetter onze producten aanbeveelt 😇

Wij kijken uit naar de vervolgbestelling en wensen u alvast veel plezier met het afronden van de tuin. Mocht u nog advies of ondersteuning nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.