Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales
La empresa ha respondido
Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Ver más
La empresa ha respondido
Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊
La empresa ha respondido
Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.
Tigervej 12, 7700, Thisted, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de ThyRep.dk
De skriver på deres hjemmeside at de har varer på lager Efter bestilling får du besked om at den er udsolgt hos deres leverandør.

Respuesta de ThyRep.dk
Venlig, professionel og billig betjening.
Vi kommer helt sikkert igen.

Respuesta de ThyRep.dk
1.De folk der arbejder der er virkelig søde.
2.De fikser problemet virkelig hurtigt.

Respuesta de ThyRep.dk
hurtig rep og meget billigt . super søde unge mennesker der var der

Respuesta de ThyRep.dk
Meget hjælpsomme og sikke en service! Altid så søde o imødekommende.

Respuesta de ThyRep.dk
De er så utroligt serviceminded, hjælpsomme og forståelige. Altid en god oplevelse at komme ind i forretningen

Respuesta de ThyRep.dk
Super service og fantastisk vejledning når man har brug for hjælp. Gode produkter og rimelige priser. Her får man en personlig og tryg oplevelse. Altid god betjening og lyn hurtig reparation.
Vil klart anbefale at handle her.
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Respuesta de ThyRep.dk
Fantastisk service.Meget venlig og imødekommende service samt hurtig betjening.

Respuesta de ThyRep.dk
Hjælpsomt personale, som var venlige til at svare på spørgsmål og forklare om produkternes stand.

Respuesta de ThyRep.dk
Fantastiks service. Købte en 12 mini der for lidt tid siden. Den var lige som den skal 😊

Respuesta de ThyRep.dk
Super oplevelse, venlige og hjælpsomme i forhold til hjælp af telefon og ombytning fra gammel til ny telefon.

Respuesta de ThyRep.dk
Jeg har handlet, og fået repareret, hos ThyRep gennem flere år. Altid god og hurtig service. Altid parat til at vejlede og hjælpe når elektronikken overstiger en ældre mands evner.
Mine aller bedste anbefalinger.

Respuesta de ThyRep.dk
Det var rigtig god service.
Jeg har købt en vare. Ringe til dem dagen efter og fik en masse information og de sendte hurtigt noget uden beregning. Rigtig god service

Respuesta de ThyRep.dk
Der gik en uge inden jeg modtog telefonen og de ladekabler usb-c jeg modtog var usb-c i begge ender så kunne ikke bruge dem som ladekabler, ellers var alt ok

Respuesta de ThyRep.dk
Super god og hurtig service, gode priser og flinke ekspedient😊

Respuesta de ThyRep.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.