Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak nie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Voucher werkte niet

Voucher werkte niet. Een hoop oponthoud om uiteindelijk binnen te komen.

24 de febrero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Marianne, bedankt voor je review. Wat vervelend dat de voucher niet werkte. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en staan paraat om je hierbij te helpen als je er zelf niet helemaal uitkomt. Je kan altijd bellen of een mail sturen aan support@ticketveiling.nl.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Op de site stond dat er geen…

Op de site stond dat er geen administratie kosten werd berekend.
Bleek dat dat maar voor een aanbieding gold.
Over misleiding gesproken

22 de febrero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Marijke, bedankt voor je review. Bedankt voor je review. Wij geven altijd duidelijk aan als wij dit soort acties hebben voor welke veilingen dit gelden. Dit valt ook altijd terug te vinden op onze hoofdpagina.

Top service

Meteen de tickets betaald, en een halve minuut later de tickets ook ontvangen.
Het enige jammere is dat je meteen een datum moet vast leggen.

17 de febrero de 2024

Zo nep dit

Gisteren de hele dag gekeken bij dierentuin veiling. Ik moet zeggen dit is zo nep. De bedragen komen nooit onder de 40 euro. Tot gister avond laat gekeken. Terwijl de zelfde kaartjes bij tripper.nl goedkoper zijn.

Volgens mij zijn er mensen speciaal in dienst van ticketveiling.nl om xo ervoor te zorgen dat de prijzen omhoog schieten.

19 de febrero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Esther, bedankt voor je review. Jammer dat je er zo over denkt. Graag willen we je informeren dat het contractueel is vastgelegd dat zowel aanbieders als medewerkers niet mee mogen bieden op Ticketveiling.nl. Dit wordt ook steekproefsgewijs door onze technische dienst in de gaten gehouden. De biedingen die gedaan worden, variëren inderdaad qua winnend bod. Deze worden door de bieders zelf bepaald, meestal aan de hand van de ter waarde van prijs die in de deal vermeldt wordt, maar dit kan ook op ervaring zijn.

Kan je ons laten weten om welke specifieke dierentuinveiling dit gaat? Dan kunnen we in ieder geval voor de zekerheid onze technische dienst een extra controle op deze specifieke veiling laten draaien. Dit kan je sturen naar support@ticketveiling.nl

Koop geen abonnement

Ik kocht vorig jaar een abonnement op Delicious. Het abonnement zou ingaan op 1.1.2024. Niets ontvangen. Gebeld. Zouden uitzoeken. Niets gehoord. 3x E-mail gestuurd met klacht. Geen reactie.
Dus: niet bieden op deze site. Je wordt opgelicht

13 de febrero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste, bedankt voor je review. Wat vervelend dat je blad niet is aangekomen. Wellicht dat je het blad zelf nog niet verzilverd hebt op je account. Wij reageren altijd op alle emails. Ons emailadres is support@ticketveiling.nl. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar van 08:30-17:00 doordeweeks en van 09:00-17:00 in het weekend. We zien graag een bericht tegemoet zodat we met jou mee kunnen kijken.

Fake bieders???

Ik bied regelmatig op bepaalde sauna aanbiedingen. Het valt mij op dat altijd in de laatste seconden er vaak met forse bedragen wordt overboden. Dit is niet logisch. Ook zijn er "bieders" die zichzelf overbieden soms 2 tot 3 keer binnen 2-3 minuten. Ook niet logisch. Ik vermoed dat er een systeem achter zit. Ik bedoel niet de autobot functie.. Maar echt 1 persoon die zonder tussenkomst van een ander zichzelf 3 keer overbiedt

4 de febrero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste, bedankt voor je review. Veel mensen gebruiken een autobod en kijken er verder niet naar om. Bij veilingen die vaker lopen bij ons hebben veel vaste klant een richtlijn qua prijs. Hierdoor kan het gebeuren dat het winnende bod vaak rond het zelfde bedrag uitkomt. Succes met bieden verder, het scheelt tenslotte altijd!

Herinneringskosten en incasso

Herinneringskosten en incasso
Er was geen waarschuwing tegen de herinneringskosten of incasso. Het staat niet op de consumentenrechten. Ik zal deze website niet meer gebruiken.

18 de enero de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste, bedankt voor je review. Een zeer vervelende situatie, echter worden er meerdere herinneringen uitgestuurd, zowel per mail als sms. Als je nog vragen hebt kan je een mail sturen naar support@ticketveiling.nl.

Groetjes, Team Ticketveiling

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.