Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?
Consulta las opiniones de los clientes
Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... Ver más
Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.
Información de contacto
Holanda
- ticketveiling.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ticketveiling niet meedenkend aan…
Ticketveiling niet meedenkend aan oplossingen en helaas heel slecht bereikbaar.

Goed eten
Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak niet vloeiend Nederlands maar deden hun uiterste best om goed te communiceren :)
Ik heb 4 sterren gegeven
Ik heb 4 sterren gegeven, beter kan het altijd.
Communicatie erg slecht
Ik was er van overtuigd dat ik op 2 tickets had geboden, 1,5 maand later stond er 1 ticket op mijn account. Kan gebeuren dat ik perongeluk op 1 ticket had geboden, maar toen al was de communicatie met ticketveilingen niet fijn.
Ik wou graag 2 tickets dus werd afgesproken om het geld op mijn tegoed te zetten, heb toen gevraagd waar ik dit kon vinden. Was opeens iemand anders met mij aan het mailen die niet wist waar ik het over had en dus geen antwoord kreeg op mijn vraag. Na nog een mail te hebben gestuurd over waar ik dat tegoed kon vinden (ik kon namelijk nogsteeds mijn ene ticket reserveren) maar op die mail, en de mail daarop werd n week lang niet gereageerd. Na nog een mail te hebben gestuurd met die vraag werd er niet klantvriendelijk gereageerd. Ik kreeg antwoord maar niet op een vriendelijke manier. Communicatie was dus erg slecht, helaas.

Respuesta de Deze website is niet langer actief
Ticketveiling houdt de prijzen…
Ticketveiling houdt de prijzen kunstmatig hoog met valse biedingen uit eigen systeem.

Respuesta de Deze website is niet langer actief
Makkelijk te kopen en reserveren
Makkelijk te kopen en reserveren, ook de goede aanbiedingen
Mogelijke scam als een te laag bod wint.
Sterke vermoedens dat je simpelweg niet kan winnen als ze het bod te laag vinden. Twee maal achter elkaar een autobod van 5 euro gezet op een abonnement op Power Unlimited. Bod van mij van 1 euro de gehele veiling alleen. De veiling liep beide keren af met een bod op de laatste seconde van de veiling van 2 euro en autobod werkte niet. Je krijgt dan de optie om voor het winnende bod de veiling ook te claimen, maar als je deze knop aanklikt gebeurt er simpelweg niets. Lijkt wel een scam deze site.
Edit: Contact gehad met de klantenservice. Ze kwamen met een verhaal over een technische storing waar ik een beetje mijn twijfels bij heb. Wel hebben ze de veiling als voor 2 euro gewonnen op mijn account gezet. De beoogde 24 uur voor een reactie was niet behaald, waardoor ik wel de administratieve kosten moest betalen die in dit weekend dat het plaatsvond als actie niet betaald hoefden te worden als je een veiling wint. Al met al inmiddels een matige ervaring met de website, maar de klantenservice was best oke.

Respuesta de Deze website is niet langer actief
Ging gewoon zoals het moet.
Klanten'service' heeft totaal geen…
Klanten'service' heeft totaal geen empathie.
Ik heb Fletcher vouchers mét ontbijt gekocht.
Dít is vastgesteld dmv een factuur én geaccordeerd door de klanten'service'.
Één ontbijt kostte tot 01/09: €16,50.
ECHTER ik heb maar €15,= vergoed gekregen 😪.
Ná 01/09 kost één ontbijt €17,50 (ook aangetoond)
Óók nu is er maar €15,= vergoed 😪.
De rest heeft Olivier gestort op mijn biedtegoed.
Ik heb hem nu meerdere keren de kans gegeven om het geld op mijn bankrekening te storten, máár Olivier heeft dit tot op heden nog steeds NIET GEDAAN 😡.
Ik ben nu bezig met het voorbereiden van een MASSACLAIM 🤔
Ik houd U over het vervolg van de MASSACLAIM op de hoogte 💪.
Slechte site
Storing in het betaalsysteem waardoor tickets ruim een uur op zich laten wachten. En alleen geld terug gekregen terwijl er nu tickets voor de volle prijs bericht moesten worden bij Kabouterland zelf. Jammer!!

Respuesta de Deze website is niet langer actief
Sauna tickets komen niet via mijn email binnen na reservering paar uur geleden
Tot nu toe waardeloos. Twee saunatickets geboekt een paar uur geleden en nergens te zien op de email. Ik ga ze morgen bellen én aansprakelijk stellen en wellicht houden ze daarna maar 1 ster over.

Leuke korting 5 personen
We hebben leuke korting en konden met het hele gezin naar de dierentuin 5 personen. En een voordeel dat je 4 extra kaarten bij kunt kopen voor dezelfde prijs. En betalen en plannen gaan heel makkelijk.
Een aanrader.
De bestelling, aflevering en betaling ging heel vlot.
Het is altijd leuk en goed om op…
Het is altijd leuk en goed om op ticketveilingen bezig te zijn
Prima deal
Prima deal, duidelijke omschrijving en zo te gebruiken
Más información sobre otros tipos de reseñas.