Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na het winnen van een ticket via ticketveiling voor een overnachting in een fletcherhotel, blijkt nu wanneer ik wil boeken, dat het niet werkt en ik dus mijn geld kwijt ben. Hoe kan dit?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime parkeergelegenheid. Leuke overdekte speelhal met airco. Veel verschillende plekken met speeltoestellen. Sommige wat verouderd andere net nieuw. De klimvulkaan vond m'n kleindochter van 5 ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele leuke site om goedkope(re) kaartjes te winnen en om aanbiedingen te scoren voor bv pretparken! Let wel op de veiling-/administratiekosten want hierdoor kun je alsnog duurder uitkomen dan rechtstr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Wij zijn gestopt met onze activiteiten en deze website is niet langer actief. We willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de reviews die in de afgelopen jaren zijn gedeeld.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ticketveiling niet meedenkend aan…

Ticketveiling niet meedenkend aan oplossingen en helaas heel slecht bereikbaar.

2 de noviembre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Hoi Semsettin, bedankt voor je review en jammer dat je er zo over denkt. Zoals aangegeven konden wij je helaas geen restitutie aanbieden op tickets die meer dan een half jaar oud zijn en verlopen. Ik zie dat je ook heel snel antwoord elke keer van ons gehad hebt. Alsnog bedankt voor jouw feedback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed eten

Het "restaurant" was anders dan verwacht, daarin tegen was het eten heel erg lekker. Desondanks we de enige in het restaurant/tent waren duurde het lang voordat we ons eten kregen. Personeel sprak niet vloeiend Nederlands maar deden hun uiterste best om goed te communiceren :)

1 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Communicatie erg slecht

Ik was er van overtuigd dat ik op 2 tickets had geboden, 1,5 maand later stond er 1 ticket op mijn account. Kan gebeuren dat ik perongeluk op 1 ticket had geboden, maar toen al was de communicatie met ticketveilingen niet fijn.
Ik wou graag 2 tickets dus werd afgesproken om het geld op mijn tegoed te zetten, heb toen gevraagd waar ik dit kon vinden. Was opeens iemand anders met mij aan het mailen die niet wist waar ik het over had en dus geen antwoord kreeg op mijn vraag. Na nog een mail te hebben gestuurd over waar ik dat tegoed kon vinden (ik kon namelijk nogsteeds mijn ene ticket reserveren) maar op die mail, en de mail daarop werd n week lang niet gereageerd. Na nog een mail te hebben gestuurd met die vraag werd er niet klantvriendelijk gereageerd. Ik kreeg antwoord maar niet op een vriendelijke manier. Communicatie was dus erg slecht, helaas.

27 de octubre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Famke, bedankt voor je review. Wat vervelend om te vernemen dat de communicatie niet naar wens was. Ik kan helaas geen gegevens van je vinden via Trustpilot. Als je ons wederom zou kunnen mailen op support@ticketveiling.nl dan kijk ik er graag naar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ticketveiling houdt de prijzen…

Ticketveiling houdt de prijzen kunstmatig hoog met valse biedingen uit eigen systeem.

26 de octubre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Yilmaz, Graag willen we je informeren dat het contractueel is vastgelegd dat zowel aanbieders als medewerkers niet mee mogen bieden op Ticketveiling.nl. Dit wordt ook steekproefsgewijs door onze technische dienst in de gaten gehouden. De biedingen die gedaan worden, variëren inderdaad qua winnend bod. Deze worden door de bieders zelf bepaald, meestal aan de hand van de ter waarde van prijs die in de deal vermeldt wordt, maar dit kan ook op ervaring zijn.

Kan je ons laten weten of dit om een specifieke veiling gaat? Dan kunnen we in ieder geval voor de zekerheid onze technische dienst een extra controle op deze specifieke veiling laten draaien.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mogelijke scam als een te laag bod wint.

Sterke vermoedens dat je simpelweg niet kan winnen als ze het bod te laag vinden. Twee maal achter elkaar een autobod van 5 euro gezet op een abonnement op Power Unlimited. Bod van mij van 1 euro de gehele veiling alleen. De veiling liep beide keren af met een bod op de laatste seconde van de veiling van 2 euro en autobod werkte niet. Je krijgt dan de optie om voor het winnende bod de veiling ook te claimen, maar als je deze knop aanklikt gebeurt er simpelweg niets. Lijkt wel een scam deze site.

Edit: Contact gehad met de klantenservice. Ze kwamen met een verhaal over een technische storing waar ik een beetje mijn twijfels bij heb. Wel hebben ze de veiling als voor 2 euro gewonnen op mijn account gezet. De beoogde 24 uur voor een reactie was niet behaald, waardoor ik wel de administratieve kosten moest betalen die in dit weekend dat het plaatsvond als actie niet betaald hoefden te worden als je een veiling wint. Al met al inmiddels een matige ervaring met de website, maar de klantenservice was best oke.

19 de octubre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Jeffrey, bedankt voor je review. Wij vinden het vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Helaas was er echt een storing die dag, waardoor jouw bod van 2 euro niet eens het hoogste bod was. Ter tegemoetkoming hebben wij alsnog de veiling voor 2 euro op jouw account gezet, omdat je deze mail had gekregen. Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen je ondanks dit veel leesplezier!

Groetjes, team Ticketveiling

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klanten'service' heeft totaal geen…

Klanten'service' heeft totaal geen empathie.
Ik heb Fletcher vouchers mét ontbijt gekocht.
Dít is vastgesteld dmv een factuur én geaccordeerd door de klanten'service'.
Één ontbijt kostte tot 01/09: €16,50.
ECHTER ik heb maar €15,= vergoed gekregen 😪.
Ná 01/09 kost één ontbijt €17,50 (ook aangetoond)
Óók nu is er maar €15,= vergoed 😪.
De rest heeft Olivier gestort op mijn biedtegoed.
Ik heb hem nu meerdere keren de kans gegeven om het geld op mijn bankrekening te storten, máár Olivier heeft dit tot op heden nog steeds NIET GEDAAN 😡.
Ik ben nu bezig met het voorbereiden van een MASSACLAIM 🤔
Ik houd U over het vervolg van de MASSACLAIM op de hoogte 💪.

27 de septiembre de 2024

Slechte site

Storing in het betaalsysteem waardoor tickets ruim een uur op zich laten wachten. En alleen geld terug gekregen terwijl er nu tickets voor de volle prijs bericht moesten worden bij Kabouterland zelf. Jammer!!

9 de octubre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Diana, bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat er een storing bij onze betaalprovider, Buckaroo, heeft plaatsgevonden, waardoor je tickets later zijn aangekomen dan verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is, vooral omdat je hierdoor op locatie nieuwe tickets moest aanschaffen.

Gelukkig is het probleem inmiddels opgelost en hebben we je, zoals vermeld, het volledige bedrag teruggestort. We hopen desondanks dat je een fijne tijd hebt gehad bij Kabouterland en we waarderen je geduld en begrip in deze situatie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sauna tickets komen niet via mijn email binnen na reservering paar uur geleden

Tot nu toe waardeloos. Twee saunatickets geboekt een paar uur geleden en nergens te zien op de email. Ik ga ze morgen bellen én aansprakelijk stellen en wellicht houden ze daarna maar 1 ster over.

7 de octubre de 2024

Respuesta de Deze website is niet langer actief

Beste Etsko, bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je problemen ervaart met het ontvangen van de tickets. Zoals aangegeven bij de veiling, dien je deze eerst even achteraf te reserveren via jouw Ticketveiling account, daarna krijg je pas de officiële tickets. Dit kan je terugvinden onder "mijn veilingen". Als dit nog steeds niet lukt, bel of mail ons gerust op support@ticketveiling.nl. Daar helpen wij je graag verder!

Leuke korting 5 personen

We hebben leuke korting en konden met het hele gezin naar de dierentuin 5 personen. En een voordeel dat je 4 extra kaarten bij kunt kopen voor dezelfde prijs. En betalen en plannen gaan heel makkelijk.

5 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.