Timbered Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside, fin fragt tid, modtog det forkerte par solbriller - altså ikke den træsort jeg havde bestilt. Opdatering: efter min lunkne anmeldelse her, fik jeg en rigtig din e-mail fra Timbered... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog hurtigt mine briller. De lignede præcist det jeg forestillede mig og har en lækker robust kvalitet. Der fulgte både et stift trærør og en blød brillelomme til opbevaring. Klimaprofilen vi... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig smukke solbriller og klart nogen af de bedste briller jeg har ejet. Grunden til de dog får 3 og ikke 5 er grundet holdbarheden. Efter blot 2 uger knækkede brillen ved at have den i lommen,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de gafas de sol
  2. Tienda de artículos relacionados con Internet

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Timbered er et dansk, bæredygtigt solbrillemærke. Vi er visionære og ønsker at bidrage med bæredygtighed til modebranchen. Det gør vi ved at sælge solbriller af eget brand lavet af bæredygtigt behandlet træ. Desuden planter vi et træ hver gang, vi sælger et par. På denne måde er vi sammen med vores fantastiske kunder med til at udvide verdens skovarealer og bevare klodens biodiversitet. Vi håber, du vil med på vores bæredygtige rejse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har givet et par som gave

Har givet et par som gave, men de ser lækre ud både designmæssigt og kvalitets mæssigt. Vil købe nogle selv når de gamle ikke kan mere.

Fantastisk kundeservice

Solbriller i flot design, god kvalitet og som er behagelige at have på. Efter et år opdagede jeg desværre en fejl ved mine solbriller og kontaktede derfor Timbered som lynhurtigt sørgede for at jeg kunne få et nyt par. Virkelig god kundeservice. Timbered får min varmeste anbefaling!

Lækre solbriller

Det er nogle lækre solbriller. De vejer ikke så meget og har en god finish, så de er rare at have på.

Både min kæreste og jeg har købt et par, og er meget glade for dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top lækkert design og en flot finish

Top lækkert design og en flot finish. Solbrillen vi bestilte er super lækker, light weight og ser både skarp ud, og føles rar at have på. Forsendelsen blev desværre lidt væk midt i juleposten, men Rasmus var så god til at sørge for at få lokaliseret pakken hos fragtfirmaet, så vi nåede at modtage inden jul. Virkelig god service.

9 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konge produkt og service!

timbered.dk har en god service, gode priser og gode kvalitets solbriller. Hjemmesiden er nem at finde rundt på og der står alt det man har brug for at vide ellers er der mulighed for at kontakte timbered.

Jeg tror stærkt på at virksomheden breder sig mere og får et større sortiment på vare. Tror på at virksomheden vil komme med flere tilbud og smarte tilbud som andre ikke tilbyder.

5 de enero de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.