2 voetenplankjes gekocht voor een kinderstoel, passen goed. Bij de bezorging was er iets mis gegaan waardoor er 1 van de 4 ringen miste. Meteen aangegeven en binnen een uur reactie dat ee 1 nieuwe ringen onderweg was. Super.
Timburo maakt (steeds meer) houtproducten. Van een vast assortiment zoals de IKEA Antilop voetensteun tot maatwerk wandplanken, inzet lades voor keukens, opbergmeubels voor vinyl of salontafels.
Berfloweg 262A, 7553JX, Hengelo, Holanda
Invita a los clientes a opinar
voetenplankje voor ikea-kinderstoel goed ontvangen. Ik kan nog niet beoordelen of het goed werkt, want op dit moment kan mijn kleinzoon (7 mnd) nog niet met z.n benen bij het plankje komen.
Ben zeer tevreden met het geleverde plankje voor Ikea kinderstoel. Werd snel geleverd, had misschien zelfs nog sneller geleverd kunnen worden ware het niet dat op een of andere manier mijn huisnummer niet was doorgekomen. Joren van Timburo heeft er veel aan gedaan om contact met mij te krijgen. Top!

Respuesta de Timburo
Ten eerste een ontzettend mooi product! Goede communicatie over de levertijd en hele vriendelijke service! Aangezien onze dochter vrij klein is twijfelde we over of zij er met haar voeten bij kon en werd meteen meegedacht over eventuele veranderingen aan het plankje, top!

Respuesta de Timburo
Mooi product.Bedrijf reageert snel op vragen. Denkt mee en waardeert feedback. Fijn!
Snelle bezorging en product zoals omschreven. Ook goede update-mails.

Respuesta de Timburo
Goede kwaliteit van de voetsteunen voor de kinderstoel. Ook goede hulp en een snelle reactie wanneer ik contact heb opgenomen via de mail.

Respuesta de Timburo
De plank is eenvoudig te bevestigen. Het zit stevig vast.
Heel mooi en goed gemaakt!
Mijn kleindochter is er heel blij mee in haarstoeltje.
Ik kan het iedereen aanraden.

Respuesta de Timburo
Mooi product! Gerecycled materiaal. Past goed. Snel geleverd.

Respuesta de Timburo
Prima product, maar bovenal: waanzinnige service!
Na mijn aankoop van 2 voetensteunen voor de Ikea kinderstoel, ontving ik helaas de verkeerde variant (andere kleur). Nadat ik Timburo hierover een mailtje had gestuurd, werden nog diezelfde dag de juiste varianten toegestuurd.
In de dagen daarna heb ik nog wat heen en weer gemaild omdat ik de voetensteunen niet stabiel kreeg (ze zakte steeds weg). Timburo stuurde me snel zeer vriendelijke reacties terug en dacht goed mee om tot een oplossing te komen. Ik kreeg een extra setje ringen geleverd (zonder kosten) en dat heeft het probleem opgelost.
Al met al dus tevreden over het product, maar nog meer over de ontzettend goede service na aankoop. Er is begrip, er wordt goed meegedacht en er worden passende oplossingen geboden. Echt het 'winkeltje om de hoek' gevoel wat je bij veel webshops mist.