Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rather complex, which ends up in trouble due to very poor documentation - if any. Or it is obsolete and only valid for old versions. Example: Followed link from Time registration app about new up... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi har brugt Timelog i 10 år og har været super glad for produktet. Det har været nemt at få fat i en medarbejder når jeg har stødt på et problem - det er det ikke mere. Jeg har siden før jul haft en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

-sofortige Hilfe bei Problem, da neues System für unser Unternehmen -gerade bei der erstmaligen Rechnungsstellung mit einem neuen Programm kommen fragen auf, die sofort durch Timo Vink gelöst wurden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rapportering nærmest ubrugelig og ikke mulig selv at tilpasse. Driften er ofte ustabil og app'en kan kun benyttes af en bruger af gangen. Konklusionen er egentlig, at der er tale om et fejlvalg!

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de software
  2. Consultoría de negocios e informática

Escrito por la empresa

TimeLog is a professional service automation (PSA) software company, with it's core in financial project management. This includes time tracking, project and resource management as well as salary and invoicing support.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice

Har brugt Timelog igennem en årrække og er over tiden stødt på udfordringer af forskellig karakter. Timelogs support er altid flinke til at hjælpe og hvis de ikke kender svaret i første omgang bliver det undersøgt til bunds og man får svar hurtigt efter. Tak til supporten og senest Jan for den fine service!

29 de septiembre de 2021

Hej Rasmus,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg sørger for at Jan og supporten ser den - det bliver de super glade for :)
Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.
Bedste hilsner
Andreas fra TimeLog

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good for project development and our consultancy firm

We have used timelog for several years. Tried a few competitors before but timelog is the best for us with regards to project development, budgeting and allocating resources. It has all the functions we need, good support and pricing is OK also.

15 de febrero de 2021

Respuesta de TimeLog

Hi Jonathan. Thank you for your rating. We are glad that TimeLog can support your needs for project development, budgeting and allocating resources.

Kind regards
Melanie from TimeLog

Valorada con 2 estrellas sobre 5

UX'en halter gevaldigt

Jeg arbejder dagligt på mange forskellige og nye opgaver, hvilket betyder jeg timeregistrerer og opretter mange nye projekter i løbet af ugen. Det er klart det nemmeste at bruge desktop appen til at registrere tid, men det er så også det eneste den kan bruges til da jeg skal tilbage i kontrolpanelet på webappen for at oprette en ny opgave til et eksisterende projekt. At oprette en ny opgave i webappen virker selv som udvikler ret ulogisk for mig.

En anden ting er, hvis appen ikke virker offline, hvorfor stopper den så ikke med at tidsregistrere når jeg tager hjem fra arbejde og min computer går offline? Har oplevet et par gange, at jeg har glemt at stoppe tidsregistreringen og åbner computeren op til at den har tidsregistreret natten over, så jeg derefter skal til at sjusse mig frem til hvad jeg har brugt af tid.

20 de enero de 2021

Hej Casper.
Tak for feedback - selvom du har nogle ankepunkter. Hvis du kunne være interesseret, vil vi meget gerne tage en sparringssession med dig, hvor vi kan gå lidt mere i dybden med de udfordringer du oplever på baggrund af funktionaliteten.

Helt overordnet kan jeg give dig et par insights i, hvorfor vi har designet det som vi har.

Appen til desktop er - præcis som du påpeger - kun lavet til at registrere tid og fravær, mens projektstyring (og opgaveoprettelse) sker i webappen. Jeg kan godt se, hvorfor du kan opleve det frustrerende, at ikke kunne oprette opgaver, etc. i desktopappen. Vi har valgt at gøre det sådan, fordi mange virksomheder oplever at projektstyring bliver besværliggjort, hvis for mange brugere kan oprette opgaver og redigere projekter. Derfor er TimeLog bygget op omkring en tankegang om roller - hvor projektlederne styrer projekter (i webappen), mens tidsregistranter får en meget enkel app til at registrere tid i.
- Hvis I har en mere åben struktur for oprettelse og redigering af projekter og opgaver, kan jeg godt se, at det kan være ufleksibelt. Men det har vi valgt at gøre med åbne øjne.

Ift. online/offline tidregistrering, så kan du skifte mellem tidsregistrering på mobil, webapp og desktopapp flydende, uden at skulle stoppe en tidsregistrering og starte en ny, da vi har mange brugere, som har brug for den form for cross-platform tidsregistrering. Det forudsætter at apps er online, for at de kan indgå i denne struktur, og for at tidsregistreringen er ensartet på tværs af platformene.
- En payoff ved dette er, som du nævner, at en tidsregistrering kan få lov til at køre, hvis du ikke slukker den. Til gengæld kan du stoppe den på mobilappen, hvis du kommer i tanker om det på vej ud af døren.

Jeg håber det giver lidt svar på, hvorfor det virker sådan. Og igen - vi vil meget gerne høre nærmere fra dig. Det er jo fra jeres feedback vi udvikler løbende på TimeLog. Hvis du er interesseret i at tage en uddybende feedback snak, må du meget gerne kontakte mig på ape@timelog.dk.

Bedste hilsner
Andreas Petersen, TimeLog

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hold styr på tidsregistreringer

Vi har brugt Timelog hos IIH Nordic i flere år og systemet fungerer godt til at holde styr på tidsregistreringer, økonomi & projekter.

Der kommer løbende nye features til og timelog teamet er også meget lydhør overfor brugernes ønsker og behov ift. fremtidige releases.

Supporten er altid meget hjælpsomme og besvarer hurtigt på henvendelser.

11 de agosto de 2020

Kære Louise

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på, at I som kunder skal føle I bliver lyttet til og nemt kan komme i kontakt med os. Så det er ekstra rart at høre at det også er din oplevelse.

Melanie fra TimeLog

Nu har jeg brugt det i 3 måneder

Nu har jeg brugt det i 3 måneder, jeg syndes det er et super enkelt værktøj, det gør det let at holde styr på hvor længe man bruger på den enkelte opgave.

Jeg kan klart anbefale dette produkt

15 de febrero de 2019

Kære Frederik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig glade for, at du finder vores system enkelt og let anvendeligt. Og det er skønt, at du tager dig tid til at anbefale det her.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med dig.

Julius fra TimeLog

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timelog er et fantastisk system til tidsregistrering

Timelog er et virkelig godt, enkelt og overskueligt system til at holde styr på tid, projekter og økonomi. Applikationen er intuitiv, og der er fin balance mellem stor fleksibilitet og høj brugervenlighed.
Jeg har den opfattelse, at Timelog hele tiden vil forbedre produktet, og de lytter til os kunder. Jeg har arbejdet med Timelog i ca. 4 år og har kun mødt imødekommende og hjælpsomme personer i Timelog. Jeg har kun positivt at sige omkring Timelog.

13 de febrero de 2019

Hej Jette

Tak for snakken igår, og tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vores system fungerer for jer og vi vil i fremtiden bestræbe os på, at leve op til jeres opfattelse af os.

Vi ser frem til et godt samarbejde fremover.

Kasper fra TimeLog

Over 10 years

We've been using TimeLog for over 10 years now and have always been very satisfied. Especially how easy it is to administrate the different projects with fixed or hourly based rates, and our employees like how easy it is to register time with the tracker or the phone apps.

16 de enero de 2019

Dear Magnus,

Thank you for your amazing review.

We especially love how your employees like our Mobile apps. Very soon you will also be able to register expenses. Hopefully, you will find it even more useful.

Kind regards,
Julius from TimeLog

Easy to use

Easy to use. Good service and support.

7 de enero de 2019

Dear Tove,

Thank you for your wonderful review.

We are looking forward to a great 2019 with you.

TimeLog is working great

TimeLog is working great. There is a lot of really good features, such as project templates, timelocking, project management also there is a really good overview over spend time vs. estimated time and easy invoicing, based on contract management. Furthermore, we use the module for registrating travel and other expenses, holiday and other absences, which makes it all a lot easier for our bookkeeping department, when making payroll.
We are also happy with the Danish support team, who help us as soon as we ask

4 de enero de 2019

Dear Marianne,

Thank you so much for your great review. It means a lot to the whole team in here :)
- Especially support, that was excited to read your review.

Hope you will have an excellent 2019!

Very easy to use

Very easy to use, nice reports which makes it easy to get an overview of how the business are going.

13 de diciembre de 2018

Dear Lotte,

Thank you for your nice review!

We are excited you find our reporting useful for your business.

For 2019, we are actually working on a new concept that will improve our reporting and make business KPIs even more transparent.
- This should give you more insight and control of your business.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed niché til styring af tid, projekter og økonomi.

TimeLog er fået bygget et rigtig fedt produkt, der løser mange udfordringer ift. tids-, projekt-, og økonomioverblik, og jeg kan bestemt anbefale løsningen. En fed niché i industrien, som mange kan få glæde af.

5 de diciembre de 2018

Kære Jon.

Tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt, du synes TimeLog fungerer for jer og giver jer god værdi. Konsulent-teamet kunne næsten ikke få armene ned, da de hørte, du havde givet os en god anmeldelse og læste din feedback :)

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde fremover.

Andreas fra TimeLog

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ikke så dårligt endda.

Jeg har tidligere givet en knap så god anmeldelse.
Men efter at have skiftet arbejde og prøvet Navision ( som jeg havde store forhåbninger til), må jeg konstatere, at Timelog bestemt har sine fordele. Og jeg laver en opjustering af stjerner.

9 de noviembre de 2018

Kære Carsten.

Tak for at du har taget dig tid til at opdatere din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Melanie fra TimeLog

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mangler hjælpeværktøjer til at gøre dagligdagen nemmere

Update 20-08-2020

Jeg har nu haft en konstruktiv dialog med Timelog, og det at de nu er proaktive og ønsker bedre UX gør, at jeg løfter vurderingen fra 1 til 3 stjerner. Hvis de får implementeret nogle af de lavthængende frugter og kommer af med nogle af de irritationsmomenter jeg oplever, så vil jeg igen revurdere bedømmelsen.
Det lyder spændende at de vil oprette et community, hvor man kan komme med ønsker til produktet.
De er på rette sti nu...

..................

Det er alligevel imponerende, at man kan lave så elendig en desktop-klient, som Timelog har formået at lave (og så i Silverlight!?). Vi bruger rigtig meget at skifte mellem projekter, så det er et must for os, at vi har det lige ved hånden - og klienten, som egentlig burde være ideel til dette, er tung, hænger tit, hopper rundt i datoer fordi der er en token der er udløbet og alverdens andre ting der fejler.

Så tænker man - jeg bruger da bare deres iPhone app... Men... De har alligevel formået at lave denne app endnu mere elendig end deres desktop udgave. Dårligt design. Meget lidt intuitiv. Manglende features. Gennemført dårlig app...

Produktet er sikkert godt for dem der skal samle op og holde styr på tidsforbrug, men virkelig skidt for dem der skal registrere tiden.

Opdatering 19/12-2019
Vi er nu oppe på nyeste version - og det er på ingen måde blevet bedre for os der rent faktisk skal registrere tiden.
Jeres tracker kan ikke finde ud af om den vil vise forbrugt tid i timer/minutter eller procentvise timer - hvad er det for noget rod? Og hvorfor virker den ikke offline?
Man skulle ikke tro det, men jeres gamle silverlight-tracker er 100 gange bedre.

Datovælgeren inde på ens ugeseddel er håbløs, hvis man ønsker at få vist andet end indeværende uge.
Hvorfor kan man ikke hurtigt navigere i måneder og år? Man skal sidde og trykke frem og tilbage på de små pile. Alle andre datovælgere har mulighed for at trykke på året - og så kan man vælge måned.
Derudover mangler der en dags dato knap, så man hurtigt kan komme tilbage til indeværende uge.

Og sådan bliver det ved...

9 de mayo de 2018

Kære Mikkel

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er naturligvis ked af at du er utilfreds med nogle af vores måder at registrere tid på. Vi har opdateret trackerne til desktop og mobil netop for at det skulle være lettere at registrere tid for den almindelige bruger - og ikke kun for administratoren, der skal bruge nøgletallene.

Fordi vi grundlæggende er et SaaS/Cloud system, har vi valgt at alle vores trackere skal bruge netforbindelse for at registrere tid. På den måde kan du ikke komme til at lave dobbeltregistreringer, fordi du har en offline registrering kørende et sted, mens du sætter en online igang.

Vi har taget dit input omkring ugesedlen til os, og det er givet videre. Tingene kan godt gøres smartere i ugesedlen, og vi arbejder på et nyt design, der skal forbedre funktionaliteten og navigation.

easy to use

easy to use. excellent communications

17 de abril de 2018

Dear Martin,

Thank you very much for your reply. I am pleased to hear that is it easy to use TimeLog, and that you are fond of our communication.

The TimeLog Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TimeLog has easy setup/usage and was…

TimeLog has easy setup/usage and was quick to get up and running.

The project management features like WBS numbering on tasks / the ability to create task hierarchies is very intuitive and works like a charm.

The ability to extract data from the API is great and a key feature for me.

22 de marzo de 2018

Dear Emil,

Thank you very much for the review.

I am glad that our project management features are providing you with the needed overview to keep track of your progress. I am also glad to hear that you are using our API, to get the exact data you need to evolve your business. It will be very exciting to follow the development of your consultancy company, Tertium, in the future.

The TimeLog Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har arbejdet i flere systemer gennem tiderne og vil helt klart anbefale TimeLog som min favorit.

TimeLog er let at bruge og giver et super godt overblik over både økonomi og ressourcer. De mange rapporter med mange valgmuligheder gør det nemt at rapportere hurtigt til ledelsen.

Vi følger udviklingen i ressourcer på tæt hold og ressourceplanen giver et perfekt overblik over, hvor der er ledige ressourcer, og hvornår medarbejderne er overbooket. Også for medarbejderen er det nemt at se, hvad der ligger af opgaver.

Fakturering går smertefrit, hvis man holder systemet opdateret løbende og det tager mig under 1/4 i tid ift. de af mine kollegaer, som sidder i andre systemer.

Jeg vil også fremhæve supporten – altid søde, tålmodige og hjælpsomme mennesker, som forstår at opbygge en fantastisk kunderelation!

8 de marzo de 2018

Kære Trine

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at TimeLog har hjulpet dig med at spare en masse tid på din fakturering. Vores support-team takker mange gange for den fine ros - der var high fives hele vejen rundt om bordet!

Super effektivt værktøj

Super effektivt værktøj! Og rigtig god support

7 de noviembre de 2017

Kære Michael

Godt at høre at du er tilfreds med TimeLog! Jeg ved vores support team er glad for din ros.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.