Timetowatch Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timetowatch er et rigtigt godt sted at købe og sælge ure. Ejeren er super kompetent, med nok Danmarks bedste kendskab til ure generelt. Alt i alt en fornøjelse at handle med Timetowatch.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads. Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mikkel og Mads er begge super kompetente, de har en bred og enorm stor viden omkring ure. Mekanikken, modellerne, og ikke mindst historierne. Jeg har fået vurderet flere ure, samt fået renover... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling af Timetowatch! Jeg har handlet flere gange med både Mads og Mikkel og de er begge super professionelle med en kæmpe viden omkring. Jeg handlede i deres butik i Aarhus centrum, hvor d... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Køb hos TTW!

Har handlet flere gange hos TimeToWatch, og det bliver ikke mere professionelt.
Man kan handle med god ro i maven, hvilke betyder meget i den prisklasse som mange af urene er i.

31 de agosto de 2022

Ærlig og reel

Helt igennem positivt møde med denne virksomhed.
Byttede et ur til et andet, og var tilfreds med forløbet

15 de agosto de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

En Okay oplevelse.

Svær at lave en aftale i butikken.
Havde forventet at der var gjort mere ud af afleveringen af uret.
Som fx. At det lige bliver tørret fri fra fedtfingere, at uret dato og klokke er sat korrekt, og at man bliver sat ind i hvordann uret virker og urets funktioner.
Men fik mit drømmer ur til en fornuftig pris, og en behagelig aflevering af Mads i butikken.

23 de julio de 2022
Logotipo de Timetowatch

Respuesta de Timetowatch

Hej Simon
Det er naturligvis beklageligt at du ikke helt har fået den forventede service, hvilket vi naturligvis altid bestræber os på. Idet handlen blev gennemført i vores sommerferie, hvor vi havde lukket ned og var udenlands, blev det lidt presset at få tilpasset såvel udlevering samt klargøring uret. Vi prioriterede hastighed over service. En anden gang bestræber vi os på du får begge dele. Tak for handlen trods alt og håber du bliver glad for uret.

Mvh. TimeToWatch

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel forretning

Forretning der ikke engang formår at svare på emails efter gentagne henvendelser. Det burde være den simpleste del af at drive e-commerce.

26 de mayo de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Timetowatch

Respuesta de Timetowatch

Vi beklager naturligvis hvis vi ikke har svaret på mails, hvilket vi naturligvis altid bestræber os på at gør. Ved gentagende mails uden svar må det bero på tekniske problemer, hvor vi ikke har modtaget disse evt. pga. spam. Vi kan desværre ikke rigtig blive konkrete i denne sag, da du har valgt at fremstå anonym, og vi derfor ikke kan undersøge sagen nærmere.

Skulle du en anden gang opleve vi ikke svarer pr. mail, så kontakt os endelig pr. tlf., SMS, Messenger, Instagram eller WhatsApp, hvor vi er online 24/7, og bestræber os på at svare asap.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det her var første handel med Time To…

Det her var første handel med Time To Watch. Det var en utrolig god oplevelse, hvor sælgeren Mads gav sig god tid og jeg følte jeg var i centrum. Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger! Så det er en klokkeklar top karakter de skal have!

19 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en god og tryg handel.

Handlede et lækkert omega smp 300 ceramic med Mikkel fra TTW.
Kanon fyr som virkelig værdsætter hvad urene står for uanset hvad prisen måtte være på det pågældende ur der bliver handlet. Prisen var oven i købet rigtig fornuftig, faktisk det billigeste indenfor EU.

Man kan mærke kundeservice er i højsædet hos TTW og de forstår sig på at det netop er dette der rent faktisk sælger produktet.

Inden selve handlen var der god kontakt via Messenger (Facebook) og det var en tryg handel hele vejen igennem.
Jeg handlede via deres kontorfaciliteter på Frederiksberg efter aftale.

* * * * * stjerner her fra. Jeg ville ikke betænke mig ved at handle med TTW igen næste gang.

5 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.