TIMMERPANEEL.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een nieuw bureaublad hier besteld, zo een echte dikke massieve blad, ben er zeer tevreden mee, had via whatsapp een korte vraag gesteld kreeg er net antwoord op, dus ipv van bij die kant en kl... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

(English below) De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het con... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

29 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gehaald op goede vrijdag

Gehaald op goede vrijdag. Stond voor een dicht deur. Gebeld. En ze kwamen direct om de deur te openen zodat ik het paneel direct mee kon nemen. Top service. Nogmaals dank. Gr. Peter

6 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering van de maatwerk bestelling

Levering van de bestelling volgens afspraak. Kwaliteit bestelde hout goed. Feedback: contact naar klant via mail mag beter: 2 dagen geen reactie op mail is te lang. Contact naar klant over bezorg datum en tijdstip kan pro-actiever: ik heb de middag er voor gebeld om na te vragen wanneer de levering plaats vindt.
Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van medewerkers is uitstekend.

28 de marzo de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Panelen zijn prima maar vermoedelijk zonder FSC keurmerk

Panelen zijn prima in orde en de medewerkers reageren vriendelijk en snel. Wel was er verwarring aan mijn kant over de duurzaamheid van het hout.

Op de site geeft men aan dat het om FSC panelen gaat, ook in de showroom staan panelen met het FSC keurmerk op het label. Vervolgens ontvang ik panelen zonder enig keurmerk.

Ik vraag me dan ook af hoe duurzaam deze panelen zijn geproduceerd en hoe betrouwbaar de informatie in de webshop is.

Al met al heb ik hier geen goed gevoel bij.

21 de marzo de 2023

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl

Beste Andre, zoals aan de telefoon is verteld en ook tijdens uw bezoek aan ons, zijn er panelen zowel met FSC als zonder het keurmerk bij ons beschikbaar. Door de verandering in de marktvraag leveren we namelijk sinds kort ook non-fsc producten. De panelen die u heeft ontvangen zijn met FSC100% keurmerk. Aan de nieuwe labels wordt gewerkt, vandaar dat niet alle panelen over etiket beschikken. Volgens ons was het allemaal goed gecommuniceerd naar u toe, jammer dat we alsnog 3 sterren krijgen. We hopen alsnog dat het product naar wens is en dat u wel een goed gevoel aan overhoudt. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De notitie wat je toevoegd wordt niks…

De notitie wat je toevoegd wordt niks op uit gedaan. Erg jammer. En dat ze er vanuit gaan dat je zelf materieel hebt om te lossen.

20 de marzo de 2023

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl

Goedemiddag Bas, we zien dat het al intern is opgelost. Er is inderdaad iets niet goed gegaan met de notities, deze zijn bij ons nooit aangekomen. Het was al doorgezet naar onze IT afdeling om dit uit te zoeken. En bedankt weer voor uw nieuwe order !! Dit zien we als een stukje vertrouwen van uw kant. Succes met uw projecten. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! spoed bezorging binnen 3 uur bezorgd!

Sochtends om 9:00 uur belde ik op of een spoedlevering mogelijk was. Nog geen drie uur later stonden ze bij mij op de stoep om het timmerpaneel te bezorgen. Dat noem ik nou eens service! Hardstikke bedankt mannen, mooi bedrijf hebben jullie, klantvriendelijk en ook tijd/interesse voor de klant. Ik hoop nog veel zaken met jullie te doen! Groetjes Micky Verhaeg, Shuffly

14 de marzo de 2023

Mooi timmerpaneel

Mooi timmerpaneel, niets aan op te merken. Keurig recht en strak. Verzending binnen de aangeven tijd. Rondom levering niet helemaal super, hoewel ik niet weet of dit aan het bedrijf zelf ligt of aan de vervoerder. De dag er voor door iemand vh bedrijf gebeld dat het paneel de volgende dag tussen 15u en 15u30 wordt geleverd. Staat de bezorger betreffende dag om 13u al op de stoep. Hoe dan ook, voor herhaling vatbaar als ik weer een groot paneel nodig heb.

28 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super vriendelijke service tot en met…

Super vriendelijke service tot en met de aflevering tot binnen op de begane grond!
Maar als de planken niet geschikt blijken voor traptreden omdat deze verlijmd zijn en je daar een klacht over wil indienen, blijkt je garantie tot aan de voordeur.

3 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl

Beste Luus, bedankt voor deze review. Via email en telefoon heeft u dat al aan ons doorgegeven, dit werd al door onze collega's uitgezocht voor jullie. Dit is ook per email gecommuniceerd naar u toe. Jammer dat u via deze weg dit alsnog wil melden. We streven ernaar om dit alsnog op te lossen voor jullie. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

Valorada con 3 estrellas sobre 5

2 timmerpanelen besteld en binnen 3…

2 timmerpanelen besteld en binnen 3 dagen geleverd dus dat was fijn , wel waren ze allebei beschadigd maar bij mij kon dat geen kwaad want moest er toch een stuk afzagen en bij de andere heb ik gewoon de beschadiging aan de onderkant gehouden .

23 de enero de 2023

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl

Goedemorgen! Ten eerste bedankt voor uw reactie. Onze panelen worden allemaal in het magazijn gecontroleerd voordat ze naar de klant gaan. Graag ons een mailtje sturen naar info@timmerpaneel.nl met de foto's van de beschadigde panelen, dan gaan we dit hier verder oppakken. Alvast onze excuses dat het niet helemaal goed is gegaan waarschijnlijk tijdens transport. We gaan het oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

De service was geweldig

De service was geweldig, is niet van te zeggen en het materiaal is van goede kwaliteit. echter de leveringskosten zijn bijzonder hoog.

13 de enero de 2023

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl

Beste Anton, bedankt voor de review. Jammer dat we op basis van de leveringskosten 3 sterren ontvangen. U heeft natuurlijk altijd de keus om de panelen zelf op te halen, dan komen de transportkosten niet eens ter sprake, Het gaat ons om het product, kwaliteit daarvan en de afspraken die gemaakt worden en dat is allemaal wel goed gegaan. Daar zijn we in ieder geval blij mee. Succes met uw project en we zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team TIMMERPANEEL.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.