Onlangs een nieuw bureaublad hier besteld, zo een echte dikke massieve blad, ben er zeer tevreden mee, had via whatsapp een korte vraag gesteld kreeg er net antwoord op, dus ipv van bij die kant en kl... Ver más
La empresa ha respondido
De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Ver más
Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Ver más
(English below) De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het con... Ver más
Schaarweg 2, 8325DC, Vollenhove, Holanda
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Gehaald op goede vrijdag. Stond voor een dicht deur. Gebeld. En ze kwamen direct om de deur te openen zodat ik het paneel direct mee kon nemen. Top service. Nogmaals dank. Gr. Peter
Snel geleverd met goede communicatie over aflever moment. Aardige behulpzame chauffeur. Goede kwaliteit panelen.
Levering van de bestelling volgens afspraak. Kwaliteit bestelde hout goed. Feedback: contact naar klant via mail mag beter: 2 dagen geen reactie op mail is te lang. Contact naar klant over bezorg datum en tijdstip kan pro-actiever: ik heb de middag er voor gebeld om na te vragen wanneer de levering plaats vindt.
Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van medewerkers is uitstekend.
Panelen zijn prima in orde en de medewerkers reageren vriendelijk en snel. Wel was er verwarring aan mijn kant over de duurzaamheid van het hout.
Op de site geeft men aan dat het om FSC panelen gaat, ook in de showroom staan panelen met het FSC keurmerk op het label. Vervolgens ontvang ik panelen zonder enig keurmerk.
Ik vraag me dan ook af hoe duurzaam deze panelen zijn geproduceerd en hoe betrouwbaar de informatie in de webshop is.
Al met al heb ik hier geen goed gevoel bij.

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl
De notitie wat je toevoegd wordt niks op uit gedaan. Erg jammer. En dat ze er vanuit gaan dat je zelf materieel hebt om te lossen.

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl
Sochtends om 9:00 uur belde ik op of een spoedlevering mogelijk was. Nog geen drie uur later stonden ze bij mij op de stoep om het timmerpaneel te bezorgen. Dat noem ik nou eens service! Hardstikke bedankt mannen, mooi bedrijf hebben jullie, klantvriendelijk en ook tijd/interesse voor de klant. Ik hoop nog veel zaken met jullie te doen! Groetjes Micky Verhaeg, Shuffly
Wederom mooie houten panelen gekregen voor een goede prijs.
Dat gaat een mooi bureau worden.
Mooie en goede panelen. De zaagservice is netjes en goed geregeld. Het materiaal wordt netjes bezorgd. Goede communicatie. Deze mensen geven om hun producten.
Mooi timmerpaneel, niets aan op te merken. Keurig recht en strak. Verzending binnen de aangeven tijd. Rondom levering niet helemaal super, hoewel ik niet weet of dit aan het bedrijf zelf ligt of aan de vervoerder. De dag er voor door iemand vh bedrijf gebeld dat het paneel de volgende dag tussen 15u en 15u30 wordt geleverd. Staat de bezorger betreffende dag om 13u al op de stoep. Hoe dan ook, voor herhaling vatbaar als ik weer een groot paneel nodig heb.
Super vriendelijke service tot en met de aflevering tot binnen op de begane grond!
Maar als de planken niet geschikt blijken voor traptreden omdat deze verlijmd zijn en je daar een klacht over wil indienen, blijkt je garantie tot aan de voordeur.

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl
Ik ben op een goede professionele maar ook menselijke manier vlot geholpen.
Vriendelijke hulp en prima service. Zelfs bij het inladen geholpen!!
Geweldige service,en vriendelijke behandeling toppie.
Snel geleverd, aardige, behulpzame mensen en goede kwaliteit
2 timmerpanelen besteld en binnen 3 dagen geleverd dus dat was fijn , wel waren ze allebei beschadigd maar bij mij kon dat geen kwaad want moest er toch een stuk afzagen en bij de andere heb ik gewoon de beschadiging aan de onderkant gehouden .

Respuesta de TIMMERPANEEL.nl
De service was geweldig, is niet van te zeggen en het materiaal is van goede kwaliteit. echter de leveringskosten zijn bijzonder hoog.