Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een snelle en goede verzending Het montessori activiteiten boek Leuk, uniek en kwalitatief voor een zeer redelijke prijs Echt n aanrader

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Tienda de decoración e interiorismo
  5. Tienda de sombreros, gorras y tocados
  6. Tienda de equipajes

Escrito por la empresa

Op zoek naar originele design accessoires voor kinderen en hun papa's en mama's? Eindelijk een website waar je mooie originele accessoires en andere seizoen producten kan kopen voor baby's, peuters, tieners en volwassenen. TinyTin is voor het hele gezin!@

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Prettige ervaring met TinyTin gehad

Prettige ervaring met TinyTin gehad. Korting was niet doorberekend en werd echt meteen recht gezet. Duidelijke en vriendelijke communicatie met hen gehad ! Artikel is vandaag al binnen gekomen, eerder dan verwacht.

30 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de TinyTin

Wat super lief Annette☺️, dank je wel voor je positieve reactie.

Echt een aanrader !

Een snelle en goede verzending
Het montessori activiteiten boek
Leuk, uniek en kwalitatief voor een zeer redelijke prijs
Echt n aanrader

6 de octubre de 2025

Hai Mia,
Super bedankt voor je mooie positieve woorden😊. Daar zijn wij heel blij mee. Heel veel plezier ermee.

Zeer servicegericht!

Het bestel- en bezorgingsproces is snel en adequaat afgehandeld. Zeer servicegericht!

27 de agosto de 2025

Respuesta de TinyTin

Wij zijn heel blij met je positieve review Rien. Super bedankt daarvoor. Heel veel plezier ermee 😊

Goede ervaring

Snelle verzending,
Goede kwaliteit
Duidelijke communicatie

2 de agosto de 2025

Respuesta de TinyTin

Ah wat fijn om te horen Inge. Dank je wel voor je positieve recensie. Daar zijn wij super blij mee😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Product is top.

15 de julio de 2025

Ahhh Dank je wel Jolanda. Dat doet ons er goed 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi stevig product en snel verzonden

Mooi stevig product en snel verzonden! Tot nu toe heel tevreden! Tas ziet er zeker waterdicht uit!

22 de abril de 2025

Respuesta de TinyTin

Goedemiddag Genevieve, dank je wel voor je positieve review☺️. Heel veel plezier ermee.

Prachtige tas

Prachtige tas, vrij snel geleverd!

22 de abril de 2025

Respuesta de TinyTin

Hai Tamara, wij waren even een weekje weg. Maar super bedankt voor je positieve review. Dat doet ons erg goed. Veel plezier ermee😊

Mooie fietstassen.

Prima site, duidelijke uitleg en foto’s, mooie fietstassen snel in huis.
Zou hier zo weer bestellen.

10 de febrero de 2025

Respuesta de TinyTin

Dank je wel Patrick voor je mooie woorden dat doet ons erg goed. Heel veel plezier ermee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TinyTin heeft een makkelijke en…

TinyTin heeft een makkelijke en duidelijke website.
Mooie producten en snelle levering.

18 de diciembre de 2024

Respuesta de TinyTin

Dank je wel Judith voor je positieve review! Daar zijn wij super blij mee dank je wel daarvoor. Het jaar 2025 begint goed. ☺️

Heel gooed

Heel gooed. Goede kwaliteit

18 de noviembre de 2024

Respuesta de TinyTin

Ah wat leuk om te lezen, dank je wel daarvoor😊 Heel veel plezier ermee.

Supertop

Heel blij met mijn bestelling, en daarvoor met de aardige briefwisseling. Toen ik dan een andere verzendoptie vroeg (naar een afhaalpunt), was dat geen probleem. Ik heb een poncho, een lamp en een tas besteld. Het pakketje was supersnel aangekomen, met daarin hele mooie producten, van bijzonder goede kwaliteit. Ik kan ze niet genoeg aanraden. Wat ik eerder hier heb gelezen: "De mensen van deze webshop zetten de klant op één." Ik raad ook iedereen aan om bij deze webshop iets te bestellen.

23 de septiembre de 2024

Respuesta de TinyTin

Wij hebben je al een persoonlijk bericht gestuurd maar wat zijn wij blij met zulke klanten zoals jij. Super bedankt voor je positieve bericht❤️

Aanrader

Leuke website, snel gevonden wat ik zocht. De verzending was erg vlot, zorgvuldige verpakking.
Kortom: dik in orde!

15 de mayo de 2024

Respuesta de TinyTin

Dank je wel Janet. Super leuk om je positieve beoordeling te lezen. Dat doet ons erg goed😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en snelle verzending

Een mooie tas gekocht van goede kwaliteit, die vervolgens ook bijzonder snel verstuurd werd. Goede ervaring!

2 de enero de 2024

Respuesta de TinyTin

Jeetje wat een leuke reactie....😊 Super bedankt dat doet ons erg goed. Heel veel plezier ermee.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Netjes ingepakt

Netjes ingepakt.
Op de juiste dag en tijd afgeleverd.

21 de diciembre de 2023

Respuesta de TinyTin

Nog heel erg bedankt voor je positieve reactie☺️Zijn wij heel erg blij mee.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.